page-loader-icon

Yamaha Motif XF8 WH synthesizer

Neem contact op voor de levertijd.
Yamaha Motif XF8 WH synthesizer is niet meer leverbaar. Bekijk hieronder de opvolger van dit product. Lees meer >

Meer Informatie

Yamaha Motif XF8 White

Yamaha bracht 40 jaar geleden de eerste synthesizer op de markt. Om dit te vieren brengen zij de Motif XF8 uit in het wit! Deze frisse nieuwe look staat prachtig op het podium en in de studio.

Motif XF WH klanken

De XF8 zit barstens vol topklanken uit allerlei instrumentgroepen en wereldstreken. Yamaha heeft onder andere de twee Yamaha concertvleugels, CFIII en S6, meegesampled. U kunt kiezen uit vele elektrische piano-, orgel-, gitaar- en blaassounds. Met de User-slots en Performances zet u uw spel helemaal naar uw eigen hand.

Balanced Hammer Effect klavier

De Motif XF8 beschikt over 88 gewogen toetsen, oftewel een balanced hammer effect klavier. Deze techniek is ontstaan uit technieken gebruikt voor concertpiano's en stage piano's. Deze technieken zijn daarna speciaal toegespits op het bespelen van een synthesizer. 

Motif XF8 effecten

De high-density reverb uit de Yamaha CP4 en Tyros is nu ook ingebouwd in de Motif XF8 white. Deze upgrade bevat 3 nieuwe reverb varianten: HD Hall, HD Room en HD Plate. Deze reverb instellingen zijn uitermate effectief met instrumenten zoals piano, gitaar, koperblazers en strijkers. Er zijn ook nieuwe effecten toegevoegd aan de distortion en amp simulatie secties. De basis parameters zijn hetzelfde als in de bestaande Motifs, maar de nieuwe effecten bieden meer realistische klanken: US Combo, Jazz Combo, US High Gain, British Lead, Multi Efx, Small Stereo, British Combo en British Legend.

VCM-effecten en digitale integratie

De Virtual Circuitry Modeling-effecten uit deze Motif XF8 WH klinken als topklasse studio-plugins. Bovendien zijn de meeste effecten tot in detail te bewerken. De XF8 WH beschikt over de bekende Remote Control-functie, waarmee hij volledig integreert in uw DAW. Hij is compatible met Cubase, Sonar, ProTools, Logic en Digital Performer, waarbij de diverse faders en draaiknoppen de verschillende softwarefuncties besturen. Deze jubileum-Yamaha biedt alles en meer voor de professionele toetsenist van deze tijd. 

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Diepte 46,60 cm
Breedte 143,90 cm
Hoogte 16,80 cm
Productstatus Nieuw
Opgesteld in de showroom nee
Merk Yamaha
Garantie 3 jaar
Aantal toetsen 88
Klavier Gewogen
Soort display LCD Kleur
Touchscreen nee
Toongenerator AWM2, with Expanded Articulation
Polyfonie 128,00
Aansluitingen Output (L/MONO, R), Assignable Output (L, R), A/D Input (L, R), Digital Out, Foot Controller (1, 2),
Artikelcode P041860