page-loader-icon

Yamaha P-255 WH stagepiano

De Yamaha P-255 is een draagbare digitale piano, ook wel stagepiano genoemd. Met een 88 toetsen tellend klavier met Graded Hammer Ivory Feel toetsen en de Pure CF Sound Engine is dit een prachtige instrument voor thuis, maar zeker ook voor op het podium.

Lees verder >
Neem contact op voor de levertijd.
Yamaha P-255 WH stagepiano is niet meer leverbaar. Bekijk hieronder de opvolger van dit product. Lees meer >
Beschikbare Varianten
beleef
Yamaha P-255 WH stagepiano
Bekijk de video

Meer Informatie

De Yamaha P-255 is een draagbare digitale piano, ook wel stagepiano genoemd. Met een 88 toetsen tellend klavier met Graded Hammer Ivory Feel toetsen en de Pure CF Sound Engine is dit een prachtige instrument voor thuis, maar zeker ook voor op het podium. 

Autenthieke speelervaring

Een van de belangrijkste aspecten van een digitale piano is de speelervaring/het speelgevoel. Yamaha heeft bij het ontwerp van de P-255 goed gekeken naar dit element. De Pure CF Sound Engine bevat samples van Yamaha's meest hoogwaardige concertvleugels en houdt bovendien rekening met de sustain, uw aanslag en de demper en resonantie snaar. Dit zorgt voor een autenthieke pianoklank. Daarnaast zorgt het Graded Hammer klavier met Ivory Touch voor een natuurlijk gevoel tijdens uw pianospel. Net zoals bij akoestische piano's en vleugels voelen de onderste toetse zwaarder aan. 

Functies van de Yamaha P-255 WH

Via het overzichtelijke bediengingspaneel zijn de vele functies van de Yamaha P255 te bedienen. Hierbij kunt u denken aan klankkeuze, ritmeselectie, effecten en overige instellingen. U kunt uw pianospel zowel via een MIDI als audiobestand opnemen dmv de handige USB-poort. De 24 klanken, 10 ritmes en interne effecten worden zeer realistisch weergegeven via de internse speakers. Dankzij de twee hoofdtelefoonaansluitingen kunt u dag en nacht oefenen zonder anderen te storen. De P-255 kunt u ook gemakkelijk bedienen met de Control App van Yamaha voor iOS.

P255 zowel voor thuis als op het podium

De Yamaha P255 is een prachtige stagepiano voor in de huiskamer én voor op het podium. Het fraaie design van de Yamaha stage piano misstaat zeker niet in uw huiskamer en is ook uit te breiden tot een home piano met de Yamaha L-255 WH standaard en LP-255 WH pedalenset. 

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Meegeleverde accessoires handleiding, lessenaar, FC4 sustainpedaal, adapter
Gewicht 18,98 kg
Diepte 35,10 cm
Breedte 133,30 cm
Hoogte 14,80 cm
Productstatus Nieuw
Opgesteld in de showroom nee
Merk Yamaha
Garantie 3 jaar
Kleur wit
Polyfonie 256,00
Opslag Intern, USB
Aansluitingen Hoofdtelefoon (2x), Sustainpedaal, MIDI in/out, AUX out, pedal unit, USB to DEVICE, USB to HOST, DC
USB-audio ja
Opnamefunctie MIDI en audio
Effecten Reverb (4 types), Effect (4 types)
Omschrijving klanken Grand Piano (4), E. Piano (4), Organ (4), CLV/VIB (4), Others (8)
Aantal klanken 24,00
Aantal toetsen 88
Toongenerator Pure CF Sound Engine
Vermogen 2 x 15W
Ingebouwde speakers ja
Touchscreen nee
Soort display LED
Afsluitbaar nee
Pedalen 1
Klavier Gewogen Graded Hammer en aanslaggevoelig
Artikelcode P040190