U bent van harte welkom: het liefst op afspraak

Entrada Musiclight LD-2C B warm LED lamp met adapter

De Entrada Musiclight LED is een handige clip-on pianolamp met twee lampjes in elk armatuur bevestigd aan een zwanehals van 20 cm. De lamp geeft voldoende lichtopbrengst (in tegenstelling tot de modellen met minder lampjes).

Lees verder >
Slechts 1-2 werkdagen
€ 29,95
€ 12,50
Beschikbare Varianten

Meer Informatie

Dé pianolamp inclusief adapter

Let op: dit lampje heeft geen voet maar kan aan een lessenaar bevestigd worden.

De Entrada Musiclight LED is een handige clip-on pianolamp met twee lampjes in elk armatuur bevestigd aan een zwanehals van 20 cm. De lamp geeft voldoende lichtopbrengst (in tegenstelling tot de modellen met minder lampjes). LED-verlichting verbruikt bovendien zeer weinig stroom, waardoor de Entrada Musiclight LED 13 uur werkt op 3 AAA Batterijen(meegeleverd). Ideaal om bij een uitvoering of repetitie mee te nemen en op een lessenaar te plaatsen om uw partituur te verlichten. In tegenstelling tot wat u vaak tegenkomt is deze lamp niet uitgevoerd met blauwe LED-verlichting, maar warm LED, waardoor u prettiger de bladmuziek kunt aflezen.

Handig in gebruik

De heldere LED-lampjes in deze twee-armige pianolamp hoeven niet te worden vervangen. Ze geven een uniform licht zonder hotspots en hebben aan beide kopjes schakelaars waarmee u de lichtintensiteit zelf kunt regelen. De flexibele armen zijn handig voor het gebruik en het opruimen van de lampjes.

Stroomvoorziening

Gebruik de drie bijgeleverde AAA-batterijen of sluit de lamp aan via de meegeleverde AC-adapter t.w.v. €6,95 . Deze adapter is speciaal gemaakt voor deze pianolamp. Garantie op dit product vervalt dan ook bij gebruik van een andere adapter. De lamp kan ook gevoed worden door de USB powerkabel, die u kunt meebestellen met de Entrada Musiclight.

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Meegeleverde accessoires adapter en batterijen
Gewicht 0,2 kg
Kleur zwart
Opgesteld in de showroom nee
Productstatus Nieuw
Merk Entrada
Garantie 3 jaar
Hoogte 4,5 cm
Breedte 4,5 cm
Diepte 35,0 cm
Artikelcode P042802