Muzikale MeiMaand Voordeel tot wel 30% korting


Piano Life Saver System G5PS dampp chaser / luchtbevochtige

Het Piano Life Saver System G5PS Damp Chaser is een oudere versie van het Piano Life Saver System, dat ook is ontworpen om de luchtvochtigheid te reguleren in de buurt van een piano. Net als de G6PS-versie bestaat de G5PS-versie uit een vochtregelaar en een verwarmingselement dat zorgt voor een constante en gecontroleerde vochtigheidsgraad in de piano. Het apparaat werkt op dezelfde manier als de G6PS-versie, door middel van een hygrostaat die de luchtvochtigheid meet en de vochtregelaar aanstuurt om de luchtvochtigheid te handhaven binnen een bepaald bereik.

Het verschil tussen de G5PS- en G6PS-versies zit hem in de details van de technologie en de prestaties. Over het algemeen heeft de G6PS-versie een betere nauwkeurigheid en efficiëntie, wat betekent dat het beter in staat is om de luchtvochtigheid in de piano te reguleren. De G6PS-versie heeft ook meer geavanceerde functies, zoals een LED-display en ingebouwde beveiligingen tegen oververhitting en stroomuitval. Desalniettemin is de G5PS-versie nog steeds een betrouwbare en effectieve oplossing voor het reguleren van de luchtvochtigheid in de buurt van een piano en wordt deze nog steeds gebruikt door veel pianisten en pianoliefhebbers.

Lees verder >
€ 849,00
€ 755,00
Winkel Opgesteld Direct meenemen
Wezep Niet opgesteld Thuisbezorging
Hilversum Niet opgesteld Thuisbezorging

Meer informatie

Beschikbare Varianten

Meer Informatie

Het belangrijkste verschil tussen de Piano Life Saver System G7PS, G6PS, G5PS en 5PS

Het belangrijkste verschil tussen de Piano Life Saver System G7PS, G6PS, G5PS en 5PS is de generatie en de bijbehorende technologie. Elke generatie van het Piano Life Saver System heeft verschillende functies en mogelijkheden om de luchtvochtigheid in een piano te reguleren en te stabiliseren.

De G7PS is de nieuwste generatie van het systeem en heeft de meest geavanceerde technologie en functies, waaronder een digitaal display en een automatische vochtregulator die zich aanpast aan de omgevingsomstandigheden. Is het meeste geschikt voor de vleugelpiano's.

De G6PS is de op een na nieuwste generatie en heeft een handmatig instelbare vochtregulator en is het meest geschikt voor vleugelpiano's. 

De G5PS is een oudere generatie en heeft een handmatig instelbare vochtregulator, net als de G6PS, maar is alleen bedoeld voor gebruik in vleugelpiano's.

De 5PS is de oudste generatie van het Piano Life Saver System en heeft een eenvoudige vochtregulator zonder display. Dit systeem is alleen geschikt voor gebruik in verticale piano's.

Over het algemeen bieden de nieuwere generaties van het Piano Life Saver System meer geavanceerde functies en mogelijkheden om de luchtvochtigheid in een piano te reguleren en te stabiliseren, terwijl oudere generaties meer basisfuncties hebben.

 

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Opgesteld in Hilversum nee
Opgesteld in Wezep nee
Productstatus Nieuw
Merk Piano Life Saver System
Garantie 3 jaar
Artikelcode P039446