NU: Zomervoordeel weken | Tot wel 30% korting


Amadeus Beethoven pianostoel PE (skai zitting)

De Amadeus Beethoven Pianostoel (Zwart Hoogglans, Zwart Skai zitting) is een zeer unieke pianostoel. Deze stoel kunt u in hoogte verstellen, zo kunt u altijd op de meest comfortabele manier voor uw piano plaatsnemen. De houding die u heeft is zeer belangrijk. Met een goede houding kunt u veel ondersteuning bieden aan uw rug. Hierdoor krijgt u minder snel last van uw rug en kunt u langer genieten van uw pianospel.

Lees verder >
€ 309,00
€ 209,00
Winkel Opgesteld Direct meenemen
Wezep Niet opgesteld Thuisbezorging
Hilversum Ja, opgesteld Thuisbezorging

Meer informatie

Meer Informatie

De Amadeus Beethoven Pianostoel (Zwart Hoogglans, Zwart Skai zitting) is een zeer unieke pianostoel. Deze stoel kunt u in hoogte verstellen, zo kunt u altijd op de meest comfortabele manier voor uw piano plaatsnemen. De houding die u heeft is zeer belangrijk. Met een goede houding kunt u veel ondersteuning bieden aan uw rug. Hierdoor krijgt u minder snel last van uw rug en kunt u langer genieten van uw pianospel. De uitvoering van deze stoel is skai zwart hoogglans. Zo heeft u niet alleen een comfortabele stoel, maar ook een stoel die qua design en kleur er goed uitziet.

Duurzaamheid en kwaliteit

Amadeus is het huismerk van Oostendorp Muziek. Dat betekent dat deze Amadeus pianostoel helemaal is ontwikkeld door Oostendorp Muziek. Naast pianobanken ontwikkelen wij ook andere accessoires en onze eigen piano’s en digitale piano’s. Dankzij onze jarenlange ervaring met piano’s hebben wij ondertussen een goed idee van wat de pianist wenst en nodig heeft. Een kwalitatief goede piano gaat een leven lang mee, dus een pianostoel die minstens zo lang meegaat is waar de Amadeus Beethovenbank voor staat. Ook aan het uiterlijk van de pianostoel is veel aandacht besteed, met als resultaat een sierlijke pianostoel; klassiek maar ook strak. Daarnaast is er extra zorg besteed aan het zitcomfort. De zitting van al onze Amadeus pianobanken en -stoelen zijn extra dik gevoerd. Wij leveren alleen duurzame kwaliteit voor de best mogelijke prijs.

De pianostoel voelt degelijk en zwaar aan. Dat komt niet alleen door het gebruik van een duurzaam verstelmechanisme, maar ook door het massieve beukenhout dat voor al onze Amadeus beethovenbanken wordt gebruikt. Het verstelmechaniek heeft geen speling in de onderdelen en bank als geheel voelt robuust en betrouwbaar aan.

Omdat wij deze stoel zelf laten fabriceren kunnen wij deze kwaliteit pianobank voor een scherpe prijs leveren. Met deze relatief goedkope pianostoel geven wij u zoveel mogelijk waar voor uw geld. Elk jaar zijn er honderden klanten die helemaal tevreden zijn met onze eigen Amadeus pianobanken.

Verstelbare hoogte

Deze pianostoel is in hoogte verstelbaar van 47 t/m 56 centimeter.

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Opgesteld in Hilversum ja
Gewicht 14,0 kg
Kleur zwart hoogglans
Opgesteld in Wezep nee
Productstatus Nieuw
Merk Amadeus
Garantie 3 jaar
Hoogte 89,0 cm
Breedte 43,5 cm
Diepte 46,0 cm
Maximale hoogte 56,0 cm
Artikelcode P000500