page-loader-icon

Amadeus Beethoven pianostoel PE (skai zitting)

De Amadeus Beethoven Pianostoel (Zwart Hoogglans, Zwart Skai zitting) is een zeer unieke pianostoel. Deze stoel kunt u in hoogte verstellen, zo kunt u altijd op de meest comfortabele manier voor uw piano plaatsnemen. De houding die u heeft is zeer belangrijk. Met een goede houding kunt u veel ondersteuning bieden aan uw rug. Hierdoor krijgt u minder snel last van uw rug en kunt u langer genieten van uw pianospel.

Lees verder >
Slechts 1-2 werkdagen
€ 299,00
€ 199,00

Meer Informatie

De Amadeus Beethoven Pianostoel (Zwart Hoogglans, Zwart Skai zitting) is een zeer unieke pianostoel. Deze stoel kunt u in hoogte verstellen, zo kunt u altijd op de meest comfortabele manier voor uw piano plaatsnemen. De houding die u heeft is zeer belangrijk. Met een goede houding kunt u veel ondersteuning bieden aan uw rug. Hierdoor krijgt u minder snel last van uw rug en kunt u langer genieten van uw pianospel. De uitvoering van deze stoel is skai zwart hoogglans. Zo heeft u niet alleen een comfortabele stoel, maar ook een stoel die qua design en kleur er goed uitziet.

Kiest u voor duurzaamheid, voor prijs of voor allebei?

Er zijn veel pianobanken te koop in de markt. Veelal een goedkope pianobank, gemaakt van inferieure houtsoorten, voorzien van een goedkoop verstelmechanisme en een matige afwerking van de lak. Zo’n pianokruk voelt licht aan, wiebelt al direct omdat schroeven uit lubberen in het lichte hout en het mechaniek gaat snel piepen en heeft al vanuit de fabriek teveel speling in de onderdelen.

Amadeus is ons huismerk. Deze Amadeus pianobank is helemaal ontwikkeld door Oostendorp Muziek. Net zoals wij onze eigen piano’s en digitale piano’s ontwikkelen. Wij weten wat de pianist wenst en wij willen alleen duurzame kwaliteit leveren voor de beste mogelijke prijs. Een kwalitatief goede piano gaat een leven lang mee, dus waarom zou u dan een pianobank kiezen die wel snel versleten is? Ook het ontwerp van de bank is door ons bepaald. Het resultaat is een sierlijke pianobank, klassiek maar ook strak. Er is ook zorg besteed aan het zitcomfort. De zitting van al onze Amadeus pianobanken zijn extra dik gevoerd.

De bank voelt degelijk en zwaar aan. Dat komt niet alleen door het gebruik van een duurzaam verstelmechanisme, maar ook door het stevige hout dat voor al onze Amadeus beethovenbanken wordt gebruikt. Het verstelmechaniek heeft geen speling in de onderdelen en bank als geheel voelt robuust aan.

Omdat wij de bank zelf laten fabriceren kunnen wij deze kwaliteit pianobank voor een scherpe prijs leveren. De gebruikelijke prijs voor een merkbank van deze kwaliteit ligt 40 tot zelfs 60% hoger. Dus met deze relatief goedkope pianokruk krijgt u zoveel mogelijk waar voor u geld. Elk jaar zijn er honderden klanten die helemaal tevreden zijn met onze pianobanken.

Verstelbare hoogte

Deze Pianostoel is in hoogte verstelbaar van 47 t/m 56 centimeter.

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Gewicht 14,00 kg
Kleur zwart hoogglans
Opgesteld in de showroom nee
Productstatus Nieuw
Merk Amadeus
Garantie 3 jaar
Hoogte 89,00 cm
Breedte 43,50 cm
Diepte 46,00 cm
Maximale hoogte 56,00 cm
Artikelcode P000500