Ontvang tot wel 30% korting op verschillende producten tijdens de voorjaarsactie!


Amadeus Beethovenbank Ergonomisch PE (skai zitting)

Als u veel piano speelt dan weet u dat een goede houding zowel belangrijk is voor uw speltechniek als voor uw rug. Vooral als u wat langer speelt dan ontstaat de neiging iets krom te gaan zitten.

Lees verder >
Voor 17:00 besteld, morgen al in huis!
€ 219,00
€ 169,00
Winkel Opgesteld Direct meenemen
Wezep Niet opgesteld Ja, mogelijk
Hilversum Niet opgesteld Thuisbezorging

Meer informatie

Meer Informatie

Ergonomische pianobank PE, met opbergruimte

Een goede houding

Als u veel piano speelt dan weet u dat een goede houding zowel belangrijk is voor uw speltechniek als voor uw rug. Vooral als u wat langer speelt dan ontstaat de neiging iets krom te gaan zitten.

Voorkom rugpijn

De ergonomische pianobank voorkomt dat. Doordat het zitvlak iets schuin afloopt zal u automatisch een natuurlijk en ergonomisch verantwoorde houding aannemen. Hierdoor zult u minder snel last krijgen van uw rug!

Met opbergruimte

Een bijkomend voordeel is dat deze bank beschikt over opbergruimte. U kunt daar eventueel wat bladmuziek in opbergen. De bank is in hoogte verstelbaar.

Deze bank is ook zeer geschikt voor harpisten!

Duurzaamheid en kwaliteit voor een mooie prijs

Amadeus is het huismerk van Oostendorp Muziek. Dat betekent dat deze Amadeus pianobank helemaal is ontwikkeld door Oostendorp Muziek. Naast pianokrukken ontwikkelen wij ook andere accessoires en onze eigen piano’s en digitale piano’s. Dankzij onze jarenlange ervaring met piano’s hebben wij ondertussen een goed idee van wat de pianist wenst en nodig heeft. Een kwalitatief goede piano gaat een leven lang mee, dus een pianobank die minstens zo lang meegaat is waar de Amadeus Beethovenbank voor staat. Ook aan het uiterlijk van de pianobank is veel aandacht besteed, met als resultaat een sierlijke pianobank; klassiek maar ook strak. Daarnaast is er extra zorg besteed aan het zitcomfort. De zitting van al onze Amadeus pianokrukken zijn extra dik gevoerd. Wij leveren alleen duurzame kwaliteit voor de best mogelijke prijs.

De pianobank voelt degelijk en zwaar aan. Dat komt niet alleen door het gebruik van een duurzaam verstelmechanisme, maar ook door het massieve beukenhout dat voor al onze Amadeus beethovenbanken wordt gebruikt. Het verstelmechaniek heeft geen speling in de onderdelen en bank als geheel voelt robuust en betrouwbaar aan.

Omdat wij de bank zelf laten fabriceren kunnen wij deze kwaliteit pianobank voor een scherpe prijs leveren. Met deze relatief goedkope pianokruk geven wij u zoveel mogelijk waar voor uw geld. Elk jaar zijn er honderden klanten die helemaal tevreden zijn met onze eigen Amadeus pianobanken.

Het komt soms voor dat deze bank nieuw in doos niet voorradig is. Als dat het geval is, dan is de kans groot dat er nog wel een aantal in onze showroom opgesteld staan die u bij ons in de winkel aan kunt schaffen. Neem daarvoor contact met ons op.

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Opgesteld in Hilversum nee
Gewicht 11,0 kg
Kleur zwart hoogglans
Opgesteld in Wezep nee
Productstatus Nieuw
Merk Amadeus
Garantie 3 jaar
Hoogte 47,0 cm
Breedte 34,0 cm
Diepte 56,0 cm
Maximale hoogte 57,0 cm
Artikelcode P000503