page-loader-icon

Amadeus Beethovenbank Ergonomisch PE (skai zitting)

Als u veel piano speelt dan weet u dat een goede houding zowel belangrijk is voor uw speltechniek als voor uw rug. Vooral als u wat langer speelt dan ontstaat de neiging iets krom te gaan zitten.

Lees verder >
Voor 17:00 besteld, morgen al in huis!
€ 199,00
€ 149,00

Meer Informatie

Ergonomische pianobank PE, met opbergruimte

Een goede houding

Als u veel piano speelt dan weet u dat een goede houding zowel belangrijk is voor uw speltechniek als voor uw rug. Vooral als u wat langer speelt dan ontstaat de neiging iets krom te gaan zitten.

Voorkom rugpijn

De ergonomische pianobank voorkomt dat. Doordat het zitvlak iets schuin afloopt zal u automatisch een natuurlijk en ergonomisch verantwoorde houding aannemen. Hierdoor zult u minder snel last krijgen van uw rug!

Met opbergruimte

Een bijkomend voordeel is dat deze bank beschikt over opbergruimte. U kunt daar eventueel wat bladmuziek in opbergen. De bank is in hoogte verstelbaar.

Deze bank is ook zeer geschikt voor harpisten!

Kiest u voor duurzaamheid, voor prijs of voor allebei?

Er zijn veel pianobanken te koop in de markt. Veelal een goedkope pianobank, gemaakt van inferieure houtsoorten, voorzien van een goedkoop verstelmechanisme en een matige afwerking van de lak. Zo’n pianokruk voelt licht aan, wiebelt al direct omdat schroeven uit lubberen in het lichte hout en het mechaniek gaat snel piepen en heeft al vanuit de fabriek teveel speling in de onderdelen.

Amadeus is ons huismerk. Deze Amadeus pianobank is helemaal ontwikkeld door Oostendorp Muziek. Net zoals wij onze eigen piano’s en digitale piano’s ontwikkelen. Wij weten wat de pianist wenst en wij willen alleen duurzame kwaliteit leveren voor de beste mogelijke prijs. Een kwalitatief goede piano gaat een leven lang mee, dus waarom zou u dan een pianobank kiezen die wel snel versleten is? Ook het ontwerp van de bank is door ons bepaald. Het resultaat is een sierlijke pianobank, klassiek maar ook strak. Er is ook zorg besteed aan het zitcomfort. De zitting van al onze Amadeus pianobanken zijn extra dik gevoerd.

De bank voelt degelijk en zwaar aan. Dat komt niet alleen door het gebruik van een duurzaam verstelmechanisme, maar ook door het massieve beukenhout dat voor al onze Amadeus beethovenbanken wordt gebruikt. Het verstelmechaniek heeft geen speling in de onderdelen en bank als geheel voelt robuust aan. Bij de duurdere Amadeus pianobank in wit en zwart hebben wij ook het verstelmechanisme in de kleur laten maken van de kleur van de pianolak van de pianokruk.

Omdat wij de bank zelf laten fabriceren kunnen wij deze kwaliteit pianobank voor een scherpe prijs leveren. De gebruikelijke prijs voor een merkbank van deze kwaliteit ligt 40 tot zelfs 60% hoger. Dus met deze relatief goedkope pianokruk krijgt u zoveel mogelijk waar voor u geld. Elk jaar zijn er honderden klanten die helemaal tevreden zijn met onze pianobanken.

Het komt soms voor dat deze bank nieuw in doos niet voorradig is. Als dat het geval is, dan is de kans groot dat er nog wel een aantal in onze showroom opgesteld staan die u bij ons in de winkel aan kunt schaffen. Neem daarvoor contact met ons op.

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Gewicht 11,00 kg
Kleur zwart hoogglans
Opgesteld in de showroom nee
Productstatus Nieuw
Merk Amadeus
Garantie 3 jaar
Hoogte 47,00 cm
Breedte 33,50 cm
Diepte 55,50 cm
Maximale hoogte 57,00 cm
Artikelcode P000503