SALE tot wel 30% korting


Amadeus Beethovenbank Quatre Mains PE (skai zitting)

De Amadeus Beethovenbank Quatre-mains (Zwart Hoogglans met zwarte skai zitting) is een bijzondere pianobank. Op deze pianobank kunnen twee mensen zitten. De kwaliteit van deze pianobank is zeer goed en voelt zeer comfortabel. Naast de stevige onderkant bestaat de zitting uit skai zwart.

Lees verder >
Voor 17:00 besteld, morgen al in huis!
€ 309,00
€ 239,00
Winkel Opgesteld Direct meenemen
Wezep Andere uitvoering Ja, mogelijk
Hilversum Ja, opgesteld Thuisbezorging

Meer informatie

Beschikbare Varianten

Meer Informatie

Amadeus Beethovenbank Quatre Mains PE

De Amadeus Beethovenbank Quatre-mains (Zwart Hoogglans met zwarte skai zitting) is een bijzondere pianobank. Op deze pianobank kunnen twee mensen zitten. De kwaliteit van deze pianobank is zeer goed en voelt zeer comfortabel. Naast de stevige onderkant bestaat de zitting uit skai zwart. Zo heeft u niet alleen een comfortabele bank, maar ook een zeer fraaie pianobank om te zien. Deze pianobank is ook in hoogte te verstellen, zo kunt u de bank aanpassen aan uw lengte.

Duurzaamheid en kwaliteit voor een mooie prijs

Amadeus is het huismerk van Oostendorp Muziek. Dat betekent dat deze Amadeus pianobank helemaal is ontwikkeld door Oostendorp Muziek. Naast pianokrukken ontwikkelen wij ook andere accessoires en onze eigen piano’s en digitale piano’s. Dankzij onze jarenlange ervaring met piano’s hebben wij ondertussen een goed idee van wat de pianist wenst en nodig heeft. Een kwalitatief goede piano gaat een leven lang mee, dus een pianobank die minstens zo lang meegaat is waar de Amadeus Beethovenbank voor staat. Ook aan het uiterlijk van de pianobank is veel aandacht besteed, met als resultaat een sierlijke pianobank; klassiek maar ook strak. Daarnaast is er extra zorg besteed aan het zitcomfort. De zitting van al onze Amadeus pianokrukken zijn extra dik gevoerd. Wij leveren alleen duurzame kwaliteit voor de best mogelijke prijs.

De pianobank voelt degelijk en zwaar aan. Dat komt niet alleen door het gebruik van een duurzaam verstelmechanisme, maar ook door het massieve beukenhout dat voor al onze Amadeus beethovenbanken wordt gebruikt. Het verstelmechaniek heeft geen speling in de onderdelen en bank als geheel voelt robuust en betrouwbaar aan.

Omdat wij de bank zelf laten fabriceren kunnen wij deze kwaliteit pianobank voor een scherpe prijs leveren. Met deze relatief goedkope pianokruk geven wij u zoveel mogelijk waar voor uw geld. Elk jaar zijn er honderden klanten die helemaal tevreden zijn met onze eigen Amadeus pianobanken.

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Opgesteld in Hilversum ja
Gewicht 19,0 kg
Kleur zwart hoogglans
Opgesteld in Wezep nee
Productstatus Nieuw
Merk Amadeus
Garantie 3 jaar
Hoogte 46,0 cm
Breedte 33,0 cm
Diepte 110,0 cm
Maximale hoogte 56,0 cm
Artikelcode P000013