U bent van harte welkom: het liefst op afspraak

Amadeus Beethovenbank Vienna PE (skai zitting)

Mooie luxe vleugelbank in stijlvol zwart hoogglans die met name past bij een vleugel met ronde poten. In hoogte verstelbaar.

Lees verder >
Bestel nu en ontvang binnen ca. 2-4 weken
€ 239,00
€ 159,00

Meer Informatie

Amadeus Beethovenbank Vienna PE (skai zitting)

Mooie luxe vleugelbank in stijlvol zwart hoogglans die met name past bij een vleugel met ronde poten. In hoogte verstelbaar.

Duurzaamheid en kwaliteit voor een mooie prijs

Amadeus is het huismerk van Oostendorp Muziek. Dat betekent dat deze Amadeus pianobank helemaal is ontwikkeld door Oostendorp Muziek. Naast pianokrukken ontwikkelen wij ook andere accessoires en onze eigen piano’s en digitale piano’s. Dankzij onze jarenlange ervaring met piano’s hebben wij ondertussen een goed idee van wat de pianist wenst en nodig heeft. Een kwalitatief goede piano gaat een leven lang mee, dus een pianobank die minstens zo lang meegaat is waar de Amadeus Beethovenbank voor staat. Ook aan het uiterlijk van de pianobank is veel aandacht besteed, met als resultaat een sierlijke pianobank; klassiek maar ook strak. Daarnaast is er extra zorg besteed aan het zitcomfort. De zitting van al onze Amadeus pianokrukken zijn extra dik gevoerd. Wij leveren alleen duurzame kwaliteit voor de best mogelijke prijs.

De pianobank voelt degelijk en zwaar aan. Dat komt niet alleen door het gebruik van een duurzaam verstelmechanisme, maar ook door het massieve beukenhout dat voor al onze Amadeus beethovenbanken wordt gebruikt. Het verstelmechaniek heeft geen speling in de onderdelen en bank als geheel voelt robuust en betrouwbaar aan.

Omdat wij de bank zelf laten fabriceren kunnen wij deze kwaliteit pianobank voor een scherpe prijs leveren. Met deze relatief goedkope pianokruk geven wij u zoveel mogelijk waar voor uw geld. Elk jaar zijn er honderden klanten die helemaal tevreden zijn met onze eigen Amadeus pianobanken.

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Gewicht 13,0 kg
Kleur zwart hoogglans
Opgesteld in de showroom nee
Productstatus Nieuw
Merk Amadeus
Garantie 3 jaar
Hoogte 47,0 cm
Breedte 34,5 cm
Diepte 56,0 cm
Artikelcode P000014