Amadeus Pianokruk Elise WH (skai zitting)

Deze witte Amadeus pianobank is uitermate geschikt bij uw piano, vleugel, keyboard of digitale piano. De comfortabele skai zitting maakt uren pianospel mogelijk!

Lees verder >
€ 149,00
€ 129,00
Winkel Opgesteld Direct meenemen
Wezep Ja, opgesteld Thuisbezorging
Hilversum Ja, opgesteld Thuisbezorging

> Meer informatie

beleef
Amadeus Pianokruk Elise WH (skai zitting)
Bekijk de video

Meer Informatie

Amadeus Beethoven Elise pianobank wit met skai zitting

Deze Amadeus pianobank is uitermate geschikt bij uw piano, vleugel, keyboard of digitale piano. De comfortabele skai zitting maakt uren pianospel mogelijk!

Goede houding tijdens uw pianospel

Voor een prettig pianospel is een goede pianobank een vereiste. Deze Amadeus Beethovenbank is speciaal voor Oostendorp ontwikkeld aan de hand van gebruikerservaringen en wensen. Vaak wordt het belang van een goede pianobank of pianokruk over het hoofd gezien. Toch raden wij u aan om een kwalitatief goede bank aan te schaffen, zodat u tijdens uw pianospel een goede houding aanneemt. 

In hoogte verstelbaar

Deze pianobank is in hoogte verstelbaar en daarmee geschikt voor pianisten van diverse lengtes. 

Kortom een goede kwaliteit bank voor een zeer scherpe prijs!

Duurzaamheid en kwaliteit voor een mooie prijs

Amadeus is het huismerk van Oostendorp Muziek. Dat betekent dat deze Amadeus pianobank helemaal is ontwikkeld door Oostendorp Muziek. Naast pianokrukken ontwikkelen wij ook andere accessoires en onze eigen piano’s en digitale piano’s. Dankzij onze jarenlange ervaring met piano’s hebben wij ondertussen een goed idee van wat de pianist wenst en nodig heeft. Een kwalitatief goede piano gaat een leven lang mee, dus een pianobank die minstens zo lang meegaat is waar de Amadeus Beethovenbank voor staat. Ook aan het uiterlijk van de pianobank is veel aandacht besteed, met als resultaat een sierlijke pianobank; klassiek maar ook strak. Daarnaast is er extra zorg besteed aan het zitcomfort. De zitting van al onze Amadeus pianokrukken zijn extra dik gevoerd. Wij leveren alleen duurzame kwaliteit voor de best mogelijke prijs.

De pianobank voelt degelijk en zwaar aan. Dat komt niet alleen door het gebruik van een duurzaam verstelmechanisme, maar ook door het stevige hout dat voor al onze Amadeus beethovenbanken wordt gebruikt. Het verstelmechaniek heeft geen speling in de onderdelen en bank als geheel voelt robuust en betrouwbaar aan.

Omdat wij de bank zelf laten fabriceren kunnen wij deze kwaliteit pianobank voor een scherpe prijs leveren. Met deze relatief goedkope pianokruk geven wij u zoveel mogelijk waar voor uw geld. Elk jaar zijn er honderden klanten die helemaal tevreden zijn met onze eigen Amadeus pianobanken.

Het verschil tussen het model Elise en Klassiek

Klanten vragen regelmatig wat de verschillen zijn tussen beide banken, naast de prijs. De Klassiek is kwalitatief een betere pianobank. De voordelen van de Klassiek ten opzichte van de Elise zijn

  • dat bij de klassiek het hout massief beukenhout is en bij de Elise berken.
  • dat de Klassiek 3cm zitting heeft en de Elise 2cm, waardoor de Klassiek een zachtere zitting heeft.
  • dat de Klassiek een metalen verstelmechanisme in dezelfde kleur als de bank heeft. Bij de Elise is het een metaalkleur.
  • dat bij de klassiek er een houten rand om de zitting zit, wat de bank een mooie luxe geeft. Bij de Elise is de bekleding om de zitting heen getrokken waardoor het materiaal van de zitting iets sneller beschadigd kan raken.

Desalniettemin is de prijs/kwaliteit van de Elisebank uitstekend.

Nog 1 tip voor optimale stabiliteit

Indien gewenst, kunt u de bank nog even kalibreren voor een optimaal resultaat. U kunt de instructie vinden in de video (zie fotogalerij), rond minuut 6.

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Opgesteld in Hilversum ja
Gewicht 9,8 kg
Kleur wit
Opgesteld in Wezep ja
Productstatus Nieuw
Merk Amadeus
Garantie 3 jaar
Hoogte 47,0 cm
Breedte 55,5 cm
Diepte 33,5 cm
Maximale hoogte 56,0 cm
Artikelcode P042577