Herfstactie: ontvang €500 extra herfstvoordeel op alle Sebastian Steinwald piano's en vleugels!


Maandelijkse Archieven: Augustus 2017

 1. Nieuwe instrumenten van Korg: keyboards, synthesizers en digitale piano's!


  Korg laat deze maand het hart van de toetsenist sneller kloppen door de lancering van een heel aantal nieuwe producten! Naast de Korg GS73 en GS88, twee stage piano’s uit de Korg Grand Stage serie die in juli dit jaar op de markt kwamen, verrast Korg ons met nog meer nieuwtjes. 

  Nieuw: Korg PA700, Korg PA1000, Korg PA1000 Oriental keyboards

  Op keyboardgebied maakten we kennis met een drietal nieuwe performance arranger keyboards, namelijk de Korg PA 700, de PA 1000 en de PA 700 Oriental. Deze premium arranger keyboards van Korg staan bekend als instrumenten met de beste geluidskwaliteit in combinatie met heel veel features en dat allemaal uitgevoerd in een stoer en gebruiksvriendelijk design. Wat opvalt aan deze opvolgers van respectievelijk de PA600, de PA900 en de PA600 Oriental is dat deze zijn uitgevoerd met een nieuwe functie, namelijk KAOSS FX. Met deze KAOSS FX functie kun je creatief en interactief mixen door via het touchscreen real-time i

  Lees meer »

  Nieuwe instrument...

 2. Nieuw: Yamaha NU1X AvantGrand digitale / hybrid piano

  De nieuwe Yamaha NU1X PE hybride piano overtreft uw verwachtingen van een digitale piano!

  Deze slanke, compacte piano uit de AvantGrand serie vervaagt de grenzen tussen akoestische en digitale instrumenten. De toetsen en het mechaniek zijn namelijk exact hetzelfde als in akoestische Yamaha piano’s, wat resulteert in een zeer natuurlijke speelaard. In combinatie met de hybride technologie biedt deze hybride piano een dynamische ervaring die qua klank en speelaard een akoestische instrument zeer goed benadert! Deze Yamaha piano biedt u toegang tot twee legendarische pianosamples, namelijk die van de Yamaha CFX en Bösendorfer Imperial concertvleugels. Deze samples zijn beide van verbluffende kwaliteit.

  Ultieme klankbeleving door Virtual Resonance Modeling en Binaural Sampling

  De resonanties die u hoort bij het bespelen van een akoestische vleugel, worden perfect gereproduceerd door de Virtual Resonance Modelling techniek.

  Wat is Virtual Resonance Mo

  Lees meer »

  Nieuw: Yamaha NU1...

 3. Nieuw: Yamaha Clavinova CSP piano serie

  Yamaha heeft haar Clavinova digitale piano serie uitgebreid met nieuwe, revolutionaire CSP piano modellen

  De Yamaha Clavinova CSP piano is de eerste digitale piano die volledig via een tablet wordt aangestuurd. Dit instrument is hierdoor super makkelijk te bedienen en kent oneindig veel mogelijkheden in combinatie met de Smart Pianist App. Hierdoor gaat er een wereld open aan klanken, styles en effecten!

  Zet uw favoriete nummers om in bladmuziek en speel mee!

  De Clavinova CSP-serie biedt u als pianist een ongelofelijk scala aan functies. De speciale CSP app analyseert de muziek die u wilt afspelen en creëert de bladmuziek voor u. Heeft u altijd al mee willen spelen met uw favoriete muziek? De Clavinova CSP piano gaat u hierbij helpen! De Smart Pianist App scant uw muziekbibliotheek en zet deze om naar akkoordenschema’s en laat via de ‘Stream lights’ functie de toetsen oplichten die gespeeld moeten worden. Piano spelen was nog nooit zo eenvoudig!

  Lees meer »

  Nieuw: Yamaha Cla...