NU: Zomervoordeel weken | Tot wel 30% korting


Maandelijkse Archieven: Januari 2018

 1. Roland introduceert de nieuwe GP-609 digitale vleugel

  De nieuwe GP 609 digitale vleugel

  Roland heeft op de Winter NAMM 2018 een nieuwe vleugel gelanceerd. En wat zullen we ervan zeggen: het beste van een akoestische vleugel en moderne technieken komen in deze vleugel samen. Dit luxueuze instrument biedt élk type pianist een sublieme piano-ervaring door geavanceerde technologie en een authentiek speelgevoel te integreren in het design van een klassieke vleugel. We noemen enkele kenmerken: 

  • Perfecte klank in elke ruimte dankzij speciaal ontworpen speakers
  • Beschikt over de befaamde SuperNATURAL Piano Modeling van Roland en reproduceert het volledige klankcreatieproces van een akoestische piano voor een rijke, complexe klank.
  • Eigen muziek streamen via de snelle Bluetooth verbinding middels de Piano Partner2-app van Roland
  • De looks van een akoestische piano, maar het gemak van een digitale (bijvoorbeeld minder onderhoud en geen stembeurten)

  En nog veel meer! Deze vleugel kom

  Lees meer »

  Roland introducee...

 2. Winter NAMM 2018 | Bekijk hier al het nieuws!

  De NAMM is elk jaar weer een groots festijn voor muzikanten die graag op de hoogte gehouden willen worden van het laatste productnieuws. Nu staat de NAMM 2018 weer voor de deur met meer dan 7.000 merken en meer dan 100 optredens en evenementen. Weten merken als Roland, Kawai en Korg wederom hoge ogen te gooien? Voor ons is het ook elk jaar weer spannend: nieuwe producten? Opvolgers? Als vanouds staan wij weer te trappelen om je op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen in de wereld van toetsinstrumenten.

  Vanaf 25 januari 2018 vind je hier en op Facebook de laatste nieuwtjes. Word vervolgd dus! 

  Roland introduceert de nieuwe GP 609 digitale vleugel

  Roland combineert het beste van de akoustische piano en de nieuwste technieken in een nieuwe digitale vleugel. De GP 609 is verkrijgbaar in zwart en wit hoogglans en zal beschikbaar komen in het voorjaar

  Lees meer »

  Winter NAMM 2018 ...

 3. NAMM 2018 nieuwe digitale piano's CA & CN-serie van Kawai

  Kawai lanceert de Kawai CA 58 digitale piano, opvolger van de CA67. Deze piano met het unieke Grand Feel Compact klavier is een uitstekende toevoeging aan de Concert Artist serie van Kawai! Dit mooie instrument combineert het Grand Feel Compact klavier en Harmonic Imaging XL toongenerator met prachtige concertvleugel samples en nieuwe functies zoals bluetooth. Vanaf begin maart beschikbaar!

  Kawai heeft daarnaast ook de Kawai CN 17 digitale piano gelanceerd. Met een vernieuwd klavier, verbeterde geluiden en een flinke uitbreiding in de mogelijkheden overstijgt de CN17 absoluut zijn voorganger, de Kawai CN14. Een fantastisch authentiek speelgevoel door dit klavier met gewogen toetsen.

  Naar overzicht Winter NAMM 2018 >

  Lees meer »

  NAMM 2018 nieuwe ...

 4. NAMM 2018 Nord elektro 6

  Nord presenteert tijdens de NAMM 2018 de Nord Electro 6D serie. Een waardige opvolger van de 5-serie met nieuwe functionaliteit zoals de Seamless Transition, Organize mode en Split- and Layer voor de drie secties. Daarnaast zijn de drie secties Piano, Organ en Sample Synth verbeterd en uitgebreid met verhoogde polyfonie en meerdere nieuwe geluiden. 

  De 6D serie komt in drie modellen: De Nord Electro 6D 61 met 61 semi-gewogen waterfall-toetsen, de Nord Electro 6D 73 met 73 semi-gewogen waterfall-toetsen en de Nord Electro 6D HP met het  Hammer Action Portable keybed. Dit laatste model is meer bedoeld voor de toetsenist die meer met pianoklanken speelt en het ook belangrijk vindt dat het klavier op die manier aanvoelt. 

  Wij zijn heel enthousiast over deze nieuwe lijn en hebben deze naar verwachting in het voorjaar van 2018 beschikbaar!

  Naar overzicht Winter NAMM 2018 >

  Lees meer »

  NAMM 2018 Nord el...

 5. NAMM 2018 Korg Prologue synthesizer, mixer en PA-system

  De lancering van de Korg-producten op de Winter NAMM 2018 werden met grote belangstelling gevolgd. En tot nu toe stelt Korg niet teleur. Ze pakken uit met een nieuwe synthesizer, mixer en PA-System.

  Korg Prologue 8 & 16 synthesizer

  Een nieuwe generatie analoge synthesizers. Dat is de Korg Prologue 8 & 16. Een polyfone, analoge synthesizer met 8 of 16 stemmen. Volledig programmeerbaar, voorzien van een full-size klavier. De twee modellen zijn uitermate geschikt voor podiumgebruik, maar ook voor in de studio en thuis. Compact, multifunctioneel en uitgerust met master-effecten die worden aangedreven door volledig analoge circuits.

   

  Korg Volca Mix

  Korg Volca

   

  De analoge peformance mixer voor iedere muzikant. De volca mix is de langverwachte mixer voor de volca-serie. Het is een vierkanaals, analoge performance-mixer waar

  Lees meer »

  NAMM 2018 Korg Pr...

 6. NAMM 2018 Bose S1 Pro, T4S & T8S Tonematch mixer

  Bose pakt uit op de NAMM! Donderdag werden 2 krachtige mixers gepresenteerd. De T4S en de T8S ToneMatch mixers. Ideaal voor in de studio of voor optredens. "Take controle of your music!"

   

  Bose S1 Pro: een draagbaar PA-systeem

  Bose S1 Pro

  Een compact, praktisch en kwalitatief PA-systeem. De nieuwe Bose S1 Pro is een handig systeem voor muzikanten die op veel verschillende locaties spelen, maar ook perfect voor de thuisstudio! Door het gebruik van de speciale (optionele) oplaadbare accupack, kan de speaker zelfs draadloos ingezet worden!

  Lees meer »

  NAMM 2018 Bose S1...

 7. NAMM 2018 Yamaha workstations en digitale piano's

  Yamaha gooit ook dit jaar weer hoge ogen op de Winter NAMM 2018. Zo komen ze met 2 nieuwe workstations en meerdere digitale piano's. Hieronder een update.

  Yamaha PSR-S775 en PSR-S975 workstations

  Yamaha komt met twee indrukwekkende workstations. De PSR-S775 en de PSR-S975. Beide zijn voorzien van 2 live-controllers en 2 pedaal-inputs. Houd de volledige controle over voices, styles en effecten! Een must voor iedere muzikant die meer wil halen uit zijn of haar live-optredens. Verwachtte oplevering voorjaar 2018.

  Yamaha Clavinova CLP-695GP

  Yamaha CLP695GO vleugel

  De CLP-695GP is een combinatie van een indrukwekkende vleugelpiano met ultramoderne technologie. Deze grand piano met een superieure geluidskwaliteit en luxe uitstraling mag zich terecht het nieuwe vl

  Lees meer »

  NAMM 2018 Yamaha ...