NU: Zomervoordeel weken | Tot wel 30% korting


Maandelijkse Archieven: April 2018

 1. Kawai K-500 Aures

  De nieuwe K-500 Aures van Kawai

  De Kawai K-500 Aures heeft het beste van twee werelden. Deze nieuwe piano die is gepresenteerd op de Musikmesse is namelijk zowel een akoestische als een digitale piano in één. Voorzien van touchscreen, audio, MIDI via Bluetooth en speakerless soundboard system. Met dank aan het digitale geluidsysteem kun je altijd en overal in stilte spelen met een hoofdtelefoon.

  Wanneer is Kawai K-500 leverbaar?

  Verwacht wordt dat deze piano medio september 2018 beschikbaar is bij Oostendorp Muziek.

  Specificaties

  • Piano met digitale geluidsgeneratie en resonantiebodem
  • Digitaal geluid optioneel ingesteld via soundboard of een hoofdtelefoon
  • Hamermechanica: Millenium III rechtopstaande actie met ABS-koolstofcomposieten
  • Geïntegreerde hamersensortechnologie (IHSS)
  • Sound Engine: SK-EX rendering-piano met multikanaals sampling
  Lees meer »

  Kawai K-500 Aures

 2. MusikMesse 2018 - lees het toetsennieuws hier!

  Musikmesse 2018

  Van 11 t/m 14 april vindt weer de Musikmesse in Frankfurt plaats. Deze muziekbeurs is de belangrijkste beurs op het gebied van muziekinstrumenten in Europa. Elk jaar verrassen de grote en kleine merken ons weer met nieuwe piano's, keyboards en synthesizers. Wij houden u op deze pagina in hoofdlijnen op de hoogte van al het interessante nieuws van De Musikmesse! Aan het eind van de Messe hebt u hier een volledig overzicht van de nieuwtjes. 

  Volg ons ook op facebook en instagram voor updates met video's en foto's.  

  Kawai K-500 Aures

  De Kawai K-500 Aures heeft het beste van twee werelden. Deze nieuwe piano die is gepresenteerd op de Musikmesse is namelijk zowel een akoestische als een digitale piano in één. Lees meer over de Kawai K-500 Aures. 

  De Yamaha P125 Stagepiano: de opvolger van de P115

  Yamaha introduceert de opvolger van de P115. Voortbouwend op het grote succes

  Lees meer »

  MusikMesse 2018 -...

 3. Jan van Loo - 25 jaar vakmanschap

  Jan van Loo: 25 jaar vakmanschap bij Oostendorp Muziek

  Jan van Loo houdt zich bij Oostendorp Muziek al 25 jaar bezig met het reviseren en repareren van piano’s en vleugels. Elke piano en vleugel die als inruilinstrument binnenkomt bij de pianodealer uit Wezep wordt door Jan getaxeerd en vervolgens volledig klaargemaakt om de volgende eigenaar jarenlang muzikaal speelplezier te bezorgen.

  Jan van Loo is dan ook het geheim achter de 10 jaar garantie die Oostendorp Muziek geeft op tweedehands piano’s en vleugels.

  Op 1 april jl. was de pianotechnicus, stemmer en certified piano tuner (CPT) 25 jaar in dienst bij toetsenspecialist Oostendorp Muziek. Reden om Jan eens goed in het zonnetje te zetten en dus werd hij de ochtend na Pasen om 9 uur verrast door zijn collega’s, zijn eigen echtgenote Hennie en ook door oprichter Aalt Oostendorp met diens vrouw Hetty. Ondanks het betrekkelijk vroege uur was het een geslaagd feest, waarbij de jubilaris werd getrakteerd op cad

  Lees meer »

  Jan van Loo - 25 ...