Maandelijkse Archieven: Mei 2018

 1. Een fantastische afsluiting van het 40-jarig jubileum


  Oostendorp Muziek: Een fantastische afsluiting van het jubileumjaar!

  Wezep - Op zaterdag 26 mei, was de viering van het 40-jarig jubileum van Oostendorp Muziek in Wezep. Vanuit het hele land kwamen ruim 100 relaties, bekenden, familie, vrienden en (oud)-medewerkers naar Wezep. Zaterdagavond werd - samen met ruim 500 gasten - het jubileumjaar afgesloten met een schitterende theatershow in Zwolle.

  De ruim 100 gasten werden om 17:00 uur ontvangen met een heerlijk kopje koffie en gebak voor een receptie in de winkel. De winkel was voor de gelegenheid prachtig versierd en aangekleed. Dankzij het lekkere zomerse weer was het een gezellige in-en uitloop van gasten, die ook een hapje konden eten konden halen bij de barbecue.

  Rond 18:00 uur werden de gasten verrast met een spontaan optreden van de medewerkers van Oostendorp die het nummer Piano Man van Billy Joel ten gehore brachten. Henk Oostendorp: “Oostendorp Muziek heeft altijd al de mi

  Lees meer »

  Een fantastische ...

 2. 21-05: Theatershow: 40 jaar Beleef Muziek


  Theatershow in de Buitensoos: 40 jaar Beleef Muziek

  met Jan Vayne, Menno Beijer, Willem Gunneman, Cindy Oudshoorn, Hans Jansen en Michel Voncken!

  Ticket

  Op zaterdagavond 26 mei 2018 organiseren wij een spectaculaire theatershow in Theater de Buitensoos in Zwolle. Een theatershow met veel muziekstijlen, zang, improvisatie én boordevol interactie met u als publiek! Daar wilt u toch ook bij zijn? Bekijk alvast de teasers onderaan deze pagina.

  Theatermaker Willem Gunneman en improviseur Menno Beijer nemen u mee in het verhaal van 40 jaar toetsgeschiedenis. Met gastoptredens van pianist Jan Vayne, Michel Voncken en zangeres Cindy Oudshoorn zullen unieke instrumenten uit vervlogen tijden de revue passeren. Ook Hans Jansen, bekend als stationspianist, doet een gastoptreden in de show!

  Lees meer »

  21-05: Theatersho...