Maandelijkse Archieven: Mei 2019

 1. 22-5: Genos workshop: 'De basis van de Genos'

  GENOS WORKSHOP

  Bent u nieuwsgierig naar alle mogelijkheden in uw Yamaha Genos? En vindt u het belangrijk om alles uit uw instrument te halen, zodat u maximaal van uw instrument kunt genieten?

  Ook in 2019 organiseren Oostendorp Muziek en Maarten Bijster weer interessante workshops voor u. Deze workshops hebben wij vorig jaar ontwikkeld en enkele malen gegeven. Wegens succes herhalen wij deze workshops in 2019 op de wijze waarop wij ze in het najaar van 2018 hebben gegeven (september en november).

  Op 22 mei a.s. organiseren wij als eerste weer de workshop 'De basis van de Genos'. Wij zijn voornemens om in het najaar ook weer de workshop 'Word een Genos-expert' te organiseren.

  U kunt zich nú aanmelden voor de workshop 'De basis van de Genos'.

  button Aanmelden voor deze workshop op 22 mei 2019.


  INHOUD WORKSHOP 'DE BASIS VAN DE GENOS'

  Datum: woensdag 22 mei 2019
  Tijd: 13:00 tot 17:30

  Gewenst niveau: Beginners en enigszins ervaren Genos-spelers

  Benodigde voorkennis: U heeft de basisbediening van de Genos onder de knie en het is handig als u majeur-, mineur- en 7-akkoorden kunt spelen

  Bij deze workshop gaat u zelf aan de slag. De onderwerpen worden uitgelegd, waarna u met oefeningen het geleerde meteen in praktijk brengt. Vanwege de tijd worden de "kleinere" onderwerpen uitsluitend uitgelegd. U krijgt de duidelijke slides mee op papier, zodat u thuis verder kunt. In de pauze kan uw Genos zonodig voorzien worden van de nieuwste firmware.

  In de workshop worden de volgende onderwerpen behandeld: 

  • Geheugenindeling en folderstructuur
  • Registraties
  • MIDI files opnemen en bewerken
  • Transpose
  • Klok en zomer-/wintertijd
  • Firmware update
  • Vrij toewijsbare knoppen
  • Song lists
  • Zoeken

  NEEM UW EIGEN GENOS MEE NAAR DE WORKSHOP EN BRENG DIRECT IN PRAKTIJK WAT U LEERT!

  Wanneer u iets nieuws leert, wilt u waarschijnlijk niets liever dan dit direct in praktijk brengen. Tijdens deze Genos-workshops van Maarten Bijster is dat juist precies de bedoeling en we vragen u dan ook uw eigen keyboard mee te nemen en daarmee alle nieuwe weetjes, trucs, tips en “Aha-erlebnissen” ter plekke uit te proberen op uw keyboard aan de hand van kleine opdrachten. Niet alleen is dit leuker, maar op deze manier zult u ook beter onthouden wat u net geleerd heeft. Vergeet daarbij ook niet uw hoofdtelefoon mee te nemen.

  Na elk onderwerp heeft u 5 à 10 minuten de tijd om zelf op uw eigen instrument uit te voeren en te proberen wat u net daarvoor geleerd heeft.

  VRAGEN STELLEN OVER DE ONDERWERPEN

  Tijdens en ook na afloop van de workshops heeft u ruimschoots de gelegenheid om vragen te stellen. Omdat er meerdere mensen aanwezig zullen zijn met belangstelling voor de workshop-onderwerpen, hebben we als enige spelregels:

  • De vragen die beantwoord worden, gaan uitsluitend over de onderwerpen in de betreffende workshop.

  • Heeft u een vraag die tijdens uw workshop(s) niet behandeld wordt? Geen probleem! Op het Oostendorp Genos- en Tyros Forum kunt u ook uw vraag stellen (en veel vragen zijn daar al eens gesteld en beantwoord). Nog geen lid? Kosteloos registreren kan hier.

  • Heeft u uw Genos bij Oostendorp Muziek aangeschaft, dan kunt u bovendien altijd een afspraak maken voor een persoonlijke workshop over uw instrument door een van de Oostendorp Genos specialisten.

  INVESTERING IN NÓG MEER SPEEL- EN GEBRUIKERSPLEZIER VAN UW YAMAHA GENOS

  Deze workshops zijn een goede investering in uw kennis en daarmee ook in uw speelplezier. Deelname is kosteloos voor klanten van Oostendorp Muziek die  bij hun Yamaha Genos met het betreffende servicepakket inclusief deelname aan de workshop(s) hebben aangeschaft. Heeft u dit niet? Dan vragen wij voor deelname aan een volledige workshopmiddag een bijdrage van € 198,- per persoon. 

  Over Maarten Bijster

  Maarten Bijster uit Amersfoort is al jaren kind aan huis bij Oostendorp Muziek en tevens één van de drie zeer gewaardeerde moderatoren op het Oostendorp Tyros- (en tegenwoordig Genos-)  Forum. Een fanatieke keyboardspeler, die de mogelijkheden van zijn instrument tot in de puntjes beheerst.

  Lees meer »

  22-5: Genos works...

 2. Vakantiegeldactie: gratis hoofdtelefoon

  Vakantiegeld nuttig besteden? Investeer in een toetsinstrument voor jarenlang plezier!

  Een muzikale zomer begint bij Oostendorp Muziek. Vakantie is ontspannen. En wij vinden natuurlijk dat u het beste kunt ontspannen door te genieten van een inspirerend muziekinstrument. Niet slechts een paar weken ontspannen, maar vele jaren!

  Gratis hoofdtelefoon ter waarde van € 49,95

  Bij aankoop van een digitaal toetsinstrument in de winkel ontvangt u gratis de prachtige Entrada hoofdtelefoon (normale prijs is € 49,95). Zo beleeft u muziek, de hele zomer lang, zo flexibel als u dat wil!

  Actievoorwaarden

  • Deze actie is geldig tot en met 30 juni 2019 en geldt bij aanschaf van een digitaal toetsinstrument, zowel in onze showroom als in onze webshop.
  • Deze actie is niet geldig in combinatie met de brandstofactie.
  • Deze actie kan niet worden vervangen door korting op uw aankoop
  Lees meer »

  Vakantiegeldactie...

 3. Demomodellen voor de scherpste prijs! (o.a. Yamaha CP 1)

  Laatste modellen, nu voor de scherpste prijs!

  Wij hebben regelmatig demo modellen opgesteld staan in onze showroom. Onze demo modellen zijn extra scherp geprijsd en zijn hierdoor erg aantrekkelijk om aan te schaffen.

  Yamaha CP 1 stagepiano

  De Yamaha CP 1 is een unieke stage piano, de CP 1 heeft een NW-stage klavier met 88 toetsen en een SCM toongenerator. U kunt zelf bepalen hoe de piano klinkt aan de hand van de Performance en Master Equalizer. Yamaha heeft voor deze piano een akoestische piano als inspiratiebron gebruikt.

  Meer informatie over de Yamaha CP 1 stagepiano

  Lees meer »

  Demomodellen voor...

 4. Casio Privia PX-S1000 en PX-S3000 stagepiano’s: NIEUW!

  NIEUW: Casio Privia PX-S1000 en PX-S3000 stagepiano’s

  Casio presenteert u de nieuwste stagepiano’s! Door de gedetailleerde pianogeluiden brengt Casio een originele piano-ervaring binnen handbereik voor elke pianist. Beide piano’s zijn makkelijk draagbaar dankzij het ranke ontwerp, maar de piano's kunnen ook omgetoverd worden tot huiskamerpiano.

  Verschillen

  De PX-S3000 is de grote broer van de PX-S1000. De De PX-S3000 heeft 700 sounds om mee te variëren en 200 ritmes en Songwriting Tools. De PX-S1000 heeft 18 sounds maar bevat snaar- en demperresonantie voor een rijk geluid.

  Smart scaled Hammer action klavier

  Door een vernieuwd gewogen klavier zijn de piano’s zeer compact voor het slanke design. Alle 88 toetsen kunnen het karakter van hun akoestische tegenhan

  Lees meer »

  Casio Privia PX-...