NU: Zomervoordeel weken | Tot wel 30% korting


Maandelijkse Archieven: Augustus 2019

 1. VAKANTIEGELD ACTIE: 5% KORTING OP ALLES

  VAKANTIEGELD ACTIE: 5% KORTING OP ALLES*

  Wat zijn uw plannen voor deze zomer? Door de bijzondere omstandigheden waar we in beland zijn, staat die vraag voor veel mensen open. Mogen wij u een voorstel doen? Beleef muziek! Een prachtige zomer met een prachtig instrument. 

  Bent u van plan een instrument aan te schaffen, maar wilt u zeker zijn van een scherpe prijs? Betaal niet teveel en sla uw slag tijdens onze Vakantiegeld actieweek! 

  Wij geven u graag 5% vakantiekorting op alle producten. Dit geldt zowel voor nieuwe als tweedehands instrumenten én accessoires. 

   

  ACTIEVOORWAARDEN

  • Deze actie is geldig tot en met zaterdag 30 mei. 
  • Deze actie is niet geldig i.c.m. voordeelbundels of andere acties en niet geldig op lopende orders.
  • De Yamaha CVP-800 serie is uitgezonderd van deze actie.
  Lees meer »

  VAKANTIEGELD ACTI...

 2. Kawai Novus NV-5 hybride piano

  NIEUW: Kawai Novus NV5 hybride piano

  Na het succes van de Novus NV-10 hybride vleugel lanceert Kawai in augustus 2019 een hybride piano variant: de Novus NV-5. De Novus staat bekend om de fenomenale combinatie tussen akoestisch en digitaal. Op alle onderdelen heeft u het gevoel dat u een akoestische piano bespeelt en tegelijkertijd profiteert u van alle voordelen van een digitaal instrument. 

  Millennium III Hybride mechaniek

  De Novus NV5 is uitgerust met een echt pianomechaniek wat zorgt voor de ultieme beleving van een akoestische piano. Het Millennium III mechaniek is afkomstig uit de beste akoestische piano’s van Kawai en is lichtjes aangepast, zodat het geschikt is voor digitaal gebruik. Via de hamerkoppen wordt het pianospel overgebracht op optische sensoren. Deze optische sensoren registreren elke nuance die in het pianospel wordt gelegd. Naast een echt mechaniek beschikt deze Novus NV-5 ook over een echt demper mechaniek. Dit zorgt voor een rea

  Lees meer »

  Kawai Novus NV-5 ...