NU: Zomervoordeel weken | Tot wel 30% korting


Maandelijkse Archieven: Juni 2022

 1. Yamaha Clavinova en Kawai digitale piano’s

  Yamaha Clavinova en Kawai digitale piano’s

  Dit keer aandacht voor vier Japanse digitale piano's in ons assortiment: de gloednieuwe Kawai CN201 en Kawai CN301, de Yamaha Clavinova CSP-150 en de Yamaha Clavinova CSP-170. Deze Japanse digitale piano’s horen bij de beste mid-range digitale piano’s op de markt. En met een goede reden! Lees hier waarom we verheugd zijn iedereen deze instrumenten te kunnen laten ervaren.

  Kawai CN

  De CN-serie van Kawai bestaat uit betaalbare digitale piano’s met een authentieke sound, gewogen toetsen en handige functionaliteiten die het oefenen makkelijk maken en het spelen een genot. We hadden al de Kawai CN29 en Kawai CN39

  Lees meer »

  Yamaha Clavinova ...

 2. Kortingen en live muziek op Tweede Pinksterdag

  Kortingen en live muziek op 2e Pinksterdag

  Oostendorp Muziek opent haar deuren ook op Tweede Pinksterdag! Van 10:30 – 17:00 bent u van harte welkom om te genieten van live muziek, de mooiste instrumenten, inzichten van experts en flinke kortingen. De koffie en thee staat klaar. We zien ernaar uit u te verwelkomen.

  Kortingen

  Brengt u ons een bezoek op Tweede Pinksterdag? Dan ontvangt u 10%, 20% of zelfs 30% korting op verschillende geselecteerde showroominstrumenten. Dit aanbod geldt alleen voor aankopen in de showroom op maandag 6 juni 2022. Belt u gerust met onze klantenservice voor meer informatie.

  Live muziek

  De live muziek wordt verzorgd door toetsenist en goede vriend van Oostendorp M

  Lees meer »

  Kortingen en live...