NU: Zomervoordeel weken | Tot wel 30% korting


Maandelijkse Archieven: Februari 2023

 1. Gratis GNS-MS01 speakerset bij aankoop van een Yamaha Genos

  Bij aankoop van een Yamaha Genos keyboard ontvangt u nu een gratis Yamaha GNS-MS01 speakerset t.w.v. €279. Voeg hiervoor de Yamaha Genos toe aan uw winkelmandje en vervolgens de voordeelbundel met de Yamaha GNS-MS01 speakerset. Heeft u vragen? Neem gerust contact op met onze klantenservice. De actie is geldig zolang de voorraad strekt.

  Yamaha Genos keyboard

  De Yamaha Genos heeft nauwelijks een introductie nodig. De Genos is de langverwachte opvolger van de Tyros 5 en heeft alle verwachtingen waargemaakt. Sterker nog, de Yamaha Genos is volgens kenners het beste keyboard ooit gemaakt. Dit prachtige digitale workstation is een genot op het podium, in de studio en thuis. Wist u dat in 2023 de Genos 2 is uitgebracht? 

  Lees meer »

  Gratis GNS-MS01 s...

 2. De nieuwe generatie Nord Stage is er.

  Nord Stage 4

  De beroemde en geroemde Stage serie van Nord heeft een upgrade gehad! De Stage 4 generatie bestaat uit drie instrumenten met een nieuwe layout en nieuwe functionaliteiten: Nord Stage 4 88, Nord Stage 4 73 en de Nord Stage 4 Compact. De instrumenten beschikken over een gloednieuw paneelontwerp met speciale LED faders voor iedere laag, een triple sensor keyboard en een Layer Scene functie die gebruikers in staat stelt om naadloos te kunnen schakelen tussen verschillende setups. Ook zijn de Nord Stage 4's uitgerust met een nieuwe Preset bibliotheek met kant-en-klare piano-, synth- en orgelgeluiden. Het Compact model beschikt net als de Nord Stage 4 73 over 73 toetsen, maar met een wat compacter semi-gewogen toetsbed. Hier bekijkt u de nieuwe producten op de website

  Lees meer »

  De nieuwe generat...