NU: Zomervoordeel weken | Tot wel 30% korting


Maandelijkse Archieven: September 2023

 1. Yamaha Start Small Dream Big piano's en keyboard's

  Start Small Dream Big

  Bent u geïnteresseerd in het leren bespelen van een (digitale) piano of keyboard? Yamaha heeft een fantastische serie instrumenten genaamd "Start Small Dream Big" die perfect zijn voor beginners. In dezeblog ontdekt u waarom deze piano- en keyboardinstrumenten van Yamaha ideaal zijn om uw muzikale reis te beginnen.

  Gebruiksvriendelijke piano's en keyboards

  De Yamaha Start Small Dream Big-serie biedt draagbare en gebruiksvriendelijke piano's en keyboards. Ze zijn speciaal ontworpen om het leren en spelen gemakkelijk te maken, zodat u snel vooruitgang kunt boeken. Of u nu jong bent of gewoon wilt beginnen met het piano leren spelen, deze instrumenten zijn perfect geschikt voor uw behoeften.

  Yamaha Education Suite (YES)

  Een van de geweldige functies van de Start Small Dream Big-serie is de Yamaha Education Suite

  Lees meer »

  Yamaha Start Smal...

 2. €500 euro herfstvoordeel op alle Sebastian Steinwald instrumenten

  €500 euro herfstvoordeel op alle Sebastian Steinwald instrumenten

  Het is weer herfst! Het seizoen van warme kleuren, knusse avonden en betoverende muziek is aangebroken. Dus reden voor Oostendorp Muziek om een mooie aanbieding te doen. En wat is er nu beter dan uzelf onder te dompelen in de prachtige klanken van een hoogwaardige piano of vleugel in deze periode van het jaar? Oostendorp Muziek heeft een prachtige herfstactie waardoor u €500,- extra korting ontvangt op alle Sebastian Steinwald toetsinstrumenten. 

  Instrumenten Sebastian Steinwald 

  Sebastian Steinwald is het eigen merk akoestische piano’s van Oostendorp. De Sebastian Steinwald-piano’s zijn volledig volgens onze hoge kwaliteitseisen en specificaties ontwikkeld om u van een hoogwaardige en prachtig klinken

  Lees meer »

  €500 euro herfs...

 3. Nieuw: YAMAHA AvantGrand NU1XA Upright Style Grand Spirit

  Nieuw: YAMAHA AvantGrand NU1XA Upright Style Grand Spirit

  Yamaha komt met een nieuwe AvantGrand NU1XA. De ervaring van de echte actie van een akoestische piano wordt nu verenigd met de modernste technologie, voor een op de vleugel geïnspireerde beleving. Dat is AvantGrand. De nieuwe NU1XA tilt hybride piano's naar een geheel nieuw niveau, met nieuwe technologieën die uw spel als ooit tevoren op een digitaal instrument zullen verbeteren.

  Natuurlijk speelgevoel met mechamiek van akoestische piano

  De NU1XA maakt gebruik van een complex en uitgebreid pianomechaniek voor de staande piano dat de delicate bewegingen van de toetsen op de hamer overbrengt. Het reageert nauwkeurig op de subtielste nuances en expressieve intenties v

  Lees meer »

  Nieuw: YAMAHA Ava...

 4. Maak kennis met de nieuwe Johannus Sonique!

  Introductiedag nieuw orgel Johannus Sonique 

  Organist Jaap Kramer zal zaterdag 23 september 2023 van 14.00 tot 16.00 aanwezig zijn om te laten zien wat de nieuwe orgel Johannus Sonique te bieden heeft. Onder het genot van koffie en thee kunt u genieten van het orgelspel van Jaap Kramer. U bent van harte welkom. 

  Introductie Johannus Sonique op zaterdag 23 september

  De Johannus Sonique is een perfecte combinatie van traditie en innovatie. Met zijn tijdloze vakmanschap en baanbrekende technologie biedt dit orgel een ongeëvenaarde muzikale ervaring. Ontdek de harmonieuze wereld van de Sonique en laat u betoveren door zijn uitzonderlijke geluid en stijlvolle design. Dit orgel neemt u mee op een reis door de kenmerken en mogelijkheden van de Sonique, zodat u de kracht van dit opmerkelijke instrument kunt ervaren.

  Uitzonderlijk geluid van de Johannus Sonique

  Lees meer »

  Maak kennis met d...