NU: Zomervoordeel weken | Tot wel 30% korting


Maandelijkse Archieven: Oktober 2023

 1. Presentatie van de Next Generation Yamaha Workstation

  Eindejaarsconcert 16 november 

  In de afgelopen jaren hebben we met grote regelmaat een concert georganiseerd richting het einde van het jaar. Goed nieuws! Dit jaar gaan we dit wederom organiseren en wij nodigen u hier hartelijk voor uit. Als speciale gast voor dit evenement hebben we Peter Baartmans van Yamaha uitgenodigd. Hij zal ons meenemen in de nieuwste keyboardontwikkelingen. We gaan namelijk als eerste in de Benelux een grote primeur presenteren op het gebied van keyboards. We presenteren de Next Generation Yamaha Workstation! Als specialist in Nederland willen wij u als toetsenliefhebber deze kans natuurlijk niet onthouden.

  Het evenement wordt gehouden in Amersfoort en is op deze manier goed bereikbaar voor onze brede klantenkring door heel Nederland. In het afgelopen jaar hebben we namelijk naast de

  Lees meer »

  Presentatie van d...

 2. Ontdek de unieke kenmerken van de nieuwe Yamaha Montage-synthesizers

  Ontdek de unieke kenmerken van de nieuwe Yamaha Montage-synthesizers

  Heeft u ooit gedroomd van het creëren van uw eigen unieke geluiden en muziek? Met de nieuwe Yamaha Montage-synthesizers kunt u deze droom werkelijkheid laten worden. Yamaha heeft zijn jarenlange expertise in de wereld van synthesizers gebruikt om een baanbrekend instrument te creëren dat elke muzikant zal verrassen. In dit nieuwsbericht zullen we de verschillen en unieke kenmerken van de Yamaha Montage-synthesizers uitlichten voor u. 

  Geavanceerde Motion Control-synthese

  Een van de meest opvallende kenmerken van de Yamaha Montage-synthesizers is de geavanceerde Motion Control-synthese. Hiermee kunt u geluiden en klanken creëren die voorheen onmogelijk waren. Met intuïtieve bedieningselementen en een breed scala aan parameters kunt u eenvoudig uw eigen geluiden moduleren en manipuleren. De Motion Control-synthese opent nieuwe deuren voor expressie en creativiteit.

  FM-X-technologie Mon

  Lees meer »

  Ontdek de unieke ...

 3. Bespaar tot €500 op de Yamaha B-series piano's - Bezoek onze winkel!

  Bespaar tot €500 op de Yamaha B-series piano's - Bezoek onze winkel!

  Yamaha ondersteunt uw muzikale reis! Bespaar tot €500 en maak kans op een volledige terugbetaling. Als u overweegt om een Yamaha piano aan te schaffen, is dit het perfecte moment om toe te slaan. Met onze B-series piano's bieden we een  combinatie van kwaliteit, vakmanschap en innovatie. Oostendorp Muziek en Yamaha geven u de kans om €500 te besparen en zelfs uw volledige aankoopbedrag terug te krijgen. Lees verder om alle details te ontdekken!

  Kans op volledige aankoopbedrag terugbetaald

  Naast de mooie besparingen, maakt u ook kans om uw volledige aankoopbedrag terugbetaald te krijgen. Het enige wat u hoeft te doen, is deelnemen aan de loterij van Yamaha en wie weet bent u de gelukkige winnaar. 

  1.Scan vóór betaling, in de winkel de QR-code om de registratiepagina te bekijken
  Lees meer »

  Bespaar tot €50...