NU: Zomervoordeel weken | Tot wel 30% korting


Maandelijkse Archieven: November 2023

 1. Actie: €50,- cashback op uw Yamaha P-145

  Ontvang nog meer korting

  Na het succes van de Genos 2, pakt Yamaha ook uit tijdens Black Friday! De gewilde stagepiano Yamaha P-145 heeft nu een actie: €50,- cashback op uw aankoop. Het enige wat u hoeft te doen, is bewijs van aankoop te leveren en het serienummer van de piano op te geven. Binnen 35 werkdagen ontvangt u uw cashback.

  De actie loopt van 24 november 2023 tot 31 januari 2024. 

  Wat maakt de Yamaha P-145 zo bijzonder?

  De P-145 is een gebruiksvriendelijke piano en is daardoor zeer geschikt voor beginnende pianisten. De geluidskwaliteit van de piano is zeer goed. Het model beschikt over een Yamaha concertvleugel: de CFX. Het geluid is zeer helder en heeft een transparante klankkleur. Wat d

  Lees meer »

  Actie: €50,- ca...

 2. Black Friday week 2023

  Black Friday 2023

  Het is de hele week Black Friday bij Oostendorp Muziek. Het voordeel kan wel oplopen tot 30% korting. Daarnaast bieden we ook nog eens de hele week de "laagste prijsgarantie" op diverse producten (let op: voorwaarden zijn van toepassing). Ziet u dus een product ergens anders goedkoper? Dan matchen wij deze week de prijs. Dat klinkt toch als muziek in de oren! Reden genoeg om jouw droom instrument te kopen.

  Hoe herkent u onze deals?

  U herkent de Black Friday deals op onze website aan de Black friday labels. Bekijk ze allemaal hier! 

  De korting is al in de prijs verwerkt. Dus de prijs die u ziet is gelijk de Black Friday Deal. Zo kunt u direct zien wat uw voordeel is.

  Onze actievoorwaarden

  Er zijn een aantal actievoorwaarden tijdens de Black Friday Week. Kortingen of "laagste prijsgarantie" op bestaande

  Lees meer »

  Black Friday week...

 3. Genos 2 lancering 16 november

  Wie is Peter Baartmans?

  Peter Baartmans is een Nederlandse pianist en keyboardspeler met een indrukwekkende muzikale carrière. Hij staat bekend om zijn virtuositeit op het keyboard en zijn betrokkenheid bij Yamaha, waar hij een ambassadeur is voor hun toonaangevende muziekinstrumenten. Baartmans treedt wereldwijd op en geeft verschillende workshops waarin hij zijn kennis en ervaring deelde met andere muzikanten. Hij heeft ook lesgegeven aan verschillende muziekscholen en conservatoria, waarbij hij jonge talenten heeft begeleid in hun muzikale ontwikkeling. 

  Naast zijn optredens en onderwijs heeft Baartmans bijgedragen aan de ontwikkeling van nieuwe muzikale technologieën en instrumenten. Zijn inzet en talent hebben een blijvende invloed gehad op de wereld van keyboard muziek en de populariteit van digitale piano's. Peter Baartmans blijft een gerespecteerde figuur in de muziek gemeenschap e

  Lees meer »

  Genos 2 lancering...

 4. Genos VS Genos 2

  Genos VS Genos 2

  In dit artikel vertellen wij u over de verschillen van dé workstations van Yamaha. De Genos en de Genos 2. De Genos is de opvolger van de Tyros. De Tyros serie heeft de keyboardwereld voorgoed veranderd. In 2023 zet Yamaha de revolutie voort en introduceert de nieuwe Genos 2. Maar wat maakt de Genos 2 nou zo anders dan de Genos? Onze adviseurs hebben het voor u op een rijtje gezet.

  De overeenkomsten van de workstations

  Op veel vlakken lijken de keyboards op elkaar. Ze zien er ongeveer hetzelfde uit en ze zijn veelzijdig in gebruik. U kunt erop pianospelen met het

  Lees meer »

  Genos VS Genos 2

 5. Clavinova is 40 jaar en trakteert op €250,- korting!

  Clavinova is 40 jaar en trakteert op €250,- korting!

  De digitale Clavinova piano's bestaan 40 jaar en dat viert Yamaha samen met Oostendorp Muziek met een €250,- kortingscoupon bij aankoop van een CLP, CSP of een CVP piano. Vanaf 3 november 2023 tot en met 31 januari 2024 is deze actie geldig. 

  Hoe werkt de actie?

  Lees meer »

  Clavinova is 40 j...