NU: Zomervoordeel weken | Tot wel 30% korting


Maandelijkse Archieven: Januari 2024

 1. Casio Celviano AP Series

  Binnenkort beschikbaar

  Casio heeft een drie verschillende digitale piano's op de markt gebracht. De Casio AP-750, Casio AP-550 en Casio AP-S450. De AP-550 is in drie verschillende kleuren beschikbaar, zowel die van de AP-S450. Laten we deze drie instrumenten eens onder de loep nemen. 

  De Casio AP-750 

  De Casio AP-750 is een prachtige digitale piano. Het heeft een elegant ontwerp en verfijnde afwerking. Hierdoor zal deze piano een mooi meubelstuk zijn in uw woonkamer. De AP-750 wordt geleverd met de unieke Multi-Dimensional Morphing Air-geluidsbron, die het spelen op deze piano een mooie ervaring maakt. Het Smart Hybrid Hammer Action-klavier biedt een natuurlijk aanvoelende speelervaring. De AP-750 heeft een Bluetooth- en MIDI-compatibel, wat betekent dat u kunt verbinden met andere apparaten, zoals je smartphone of computer, voor een nog bredere muzikale ervaring.

  De Casio AP-550

  Lees meer »

  Casio Celviano AP...

 2. Content Cambiare orgels

  De orgelspecialist Content komt met een nieuw orgel: dé Cambiare Suite. Met deze orgels wordt in de orgel wereld nieuw leven geblazen. Dat komt omdat deze orgels toegangelijk zijn voor mensen met een minder groot budget. 

  Het betaalbare orgel: Content Cambiare 

  Oostendorp Muziek streeft ernaar muziek toegankelijk te maken voor iedereen. We begrijpen de passie van muzikanten en organisten voor hoogwaardige instrumenten en zijn daarom verheugd om u kennis te laten maken met de Cambiare Suite, een reeks orgels van Content die de wereld van virtueel pijporgelspelen binnen ieders bereik brengt.

  De Cambiare Suite collectie

  Klasse en betaalbaarheid gaan hand in hand met deze Cambiare Suit-collectie van Content. Of u nu een organist bent die de voorkeur geeft aan twee klavieren (Suite II) of drie klavieren (Suite III), wij hebben een model dat goed bij

  Lees meer »

  Content Cambiare ...

 3. Wat is het verschil tussen Yamaha NU1X vs NU1XA?

  Bent u op zoek naar een nieuwe digitale piano die voldoet aan uw muzikale eisen? De Yamaha NU1X en de Yamaha NU1XA zijn mogelijk een goede keuze. Hoewel ze op het eerste gezicht op elkaar lijken, onthullen deze digitale piano's unieke technologieën die een aanzienlijk verschil maken in uw speelervaring. In deze blog gaan we dieper in op de verschillen tussen de NU1X en de NU1XA.

  Wat is het verschil tussen Yamaha NU1X vs NU1XA?

  Er zijn meerdere verschillen bij de Yamaha NU1X en de NU1XA. Oostendorp Muziek heeft een paar van deze verschillen uitgebreid uitgelegd. Zo heeft de Yamaha NU1X een Touch sensitivity van Hard/Medium/Soft/Fixed en de Yamaha NU1XA heeft een Touch sensitivity van Hard2/Hard1/Medium/Soft1/Soft2/Fixed.

  Dat betekent voor de Yamaha NU1X dat

  Lees meer »

  Wat is het versch...

 4. Peter Baartmans samen met Genos 2 in Hilversum

  Peter Baartmans samen met Genos 2 in Hilversum

  Oostendorp Muziek en Peter Baartmans nodigen u uit voor een demonstratie van de Yamaha Genos 2 in Hilversum. 

  Tijdens de sessie met Peter kunt u al uw vragen over de Genos 2 stellen, maar ook zelf spelen. 

  De demonstratie vind plaats in onze showroom in Hilversum om 14:30. Weer er snel bij, want er zijn een aantal plaatsen beschikbaar in de winkel. 

  Demonstratie

  Datum: woensdag 17 januari 2024

  Tijdstip: Inloop 14:00 uur / Start 14:30 uur

  Adres: Gijsbrecht van Amstelstraat 91, 1214 AV Hilversum

  Wie is Peter Baartmans?

  Lees meer »

  Peter Baartmans s...