Black Friday week 2023

Black Friday 2023

Het is de hele week Black Friday bij Oostendorp Muziek. Het voordeel kan wel oplopen tot 30% korting. Daarnaast bieden we ook nog eens de hele week de "laagste prijsgarantie" op diverse producten (let op: voorwaarden zijn van toepassing). Ziet u dus een product ergens anders goedkoper? Dan matchen wij deze week de prijs. Dat klinkt toch als muziek in de oren! Reden genoeg om jouw droom instrument te kopen.

Hoe herkent u onze deals?

U herkent de Black Friday deals op onze website aan de Black friday labels. Bekijk ze allemaal hier! 

De korting is al in de prijs verwerkt. Dus de prijs die u ziet is gelijk de Black Friday Deal. Zo kunt u direct zien wat uw voordeel is.

Onze actievoorwaarden

Er zijn een aantal actievoorwaarden tijdens de Black Friday Week. Kortingen of "laagste prijsgarantie" op bestaande acties is niet mogelijk. Denk hierbij aan de actie:

Op een aantal producten van Yamaha is deze actie niet van toepassing, waaronder de serie CVP, CLP, CSP, NU1XA en Montage M.

Voor de "laagste prijsgarantie" moet de dealer gevestigd zijn in Nederland en moet het product op dit moment op voorraad zijn bij de gevonden muziekwinkel. De nieuw geïntroduceerde Yamaha Genos 2 is uitgesloten van de "laagste prijsgarantie". Als er een instrument ingeruild wordt op het nieuwe instrument kijken wij samen met u naar de inruilprijs voor uw instrument in combinatie met een scherpe prijs voor het nieuwe instrument.

Deze actie loopt van 20 tot en met 27 november 2023.