Coronavirus update 30 september 2020

U bent van harte welkom! Liever wel op afspraak

Gezien de aangescherpte maatregelen verzoeken we u vriendelijk doch dringend om een afspraak te maken indien u onze winkel wil bezoeken. Onze voorkeur gaat uit naar een afspraak op maandag tot en met vrijdag. 
 
Indien u enkel op zaterdag de mogelijkheid heeft om onze winkel te bezoeken en u heeft geen afspraak gepland kan het zijn, vanwege het door de overheid ingestelde deurbeleid, dat u buiten of in de auto moet wachten voor we u kunnen helpen.
 
Ook vragen we u dringend om met maximaal drie personen in totaal naar de winkel te komen. Blijf thuis bij (milde) klachten en indien u corona patiënten in uw nabije omgeving heeft. Bij binnenkomst vragen we u om uw handen te ontsmetten!
 
Een afspraak kunt u ook plannen door te bellen naar onze klantenservice op telefoonnummer: 038-3762954.


Verder gelden alle maatregelen van het RIVM, waaronder:

- Kom bij voorkeur met niet meer dan 3 personen tegelijk naar onze winkel.

- Houd altijd 1.5 meter afstand.

- Daarnaast vragen wij u de regels op de deur goed te lezen en deze na te leven en evt. instructies van ons personeel goed op te volgen.

Wij doen een stapje extra voor u
Het is een bijzondere en moeilijke tijd. Juist nu vinden wij het belangrijk om voor u klaar te staan!
Bekijk het filmpje hieronder en ontdek welke maatregelen wij hebben genomen om uw winkelervaring zo prettig mogelijk te maken:


 

 

Voor Onze winkel in Wezep blijven de normale openingstijden van toepassing. Daarnaast blijft het uiteraard mogelijk om producten in onze webshop te bestellen. Uw bestelling zal geleverd worden met de snelheid en onder de voorwaarden zoals u die van ons gewend bent.

U kunt ons met een gerust hart bezoeken. Onze winkel is groot genoeg om de richtlijnen van het RIVM te kunnen handhaven. We rekenen erop dat u als klant uw verantwoordelijkheid neemt en onze winkel op dit moment even niet bezoekt als er klachten zijn die op het dragen van het virus zouden kunnen duiden. Uiteraard bent u weer van harte welkom in onze winkel wanneer u klachtenvrij bent!

De belangrijkste maatregelen die u kunt nemen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen, zijn volgens het RIVM heel simpel. Deze maatregelen gelden voor alle virussen die griep en verkoudheid kunnen veroorzaken. Het is dus altijd belangrijk om deze op te volgen. Het zijn:

  • Was uw handen regelmatig

  • Hoest en nies in de binnenkant van uw elleboog

  • Gebruik papieren zakdoekjes

  • Schud geen handen


Hygiëne staat voorop

Ook het personeel van Oostendorp muziek volgt de richtlijnen van het RIVM. We willen benadrukken dat hygiëne bij Oostendorp Muziek voorop staat. Al onze medewerkers wassen regelmatig hun handen. Bovendien werken we met extra reinigingsmiddelen om voorwerpen zoals pinapparaten, computers en instrumenten schoon te houden.

U kunt erop rekenen dat we er alles aan doen om uw winkelervaring bij Oostendorp Muziek zo prettig mogelijk te houden. Onze collega’s staan voor u klaar. In deze bijzondere tijd kan het echter gebeuren dat zaken iets anders gaan dan u van ons gewend bent. We rekenen hierbij op uw begrip.