Demomodellen voor de scherpste prijs! (o.a. Yamaha CP 1)

Laatste modellen, nu voor de scherpste prijs!

Wij hebben regelmatig demo modellen opgesteld staan in onze showroom. Onze demo modellen zijn extra scherp geprijsd en zijn hierdoor erg aantrekkelijk om aan te schaffen.

Yamaha CP 1 stagepiano

De Yamaha CP 1 is een unieke stage piano, de CP 1 heeft een NW-stage klavier met 88 toetsen en een SCM toongenerator. U kunt zelf bepalen hoe de piano klinkt aan de hand van de Performance en Master Equalizer. Yamaha heeft voor deze piano een akoestische piano als inspiratiebron gebruikt.

Meer informatie over de Yamaha CP 1 stagepiano

Yamaha AvantGrand N1 PE digitale piano

De Yamaha AvantGrand N1 is een digitale piano met een authentieke vleugel ervaring. Dit model ziet eruit als een piano maar qua speelgevoel en aanslag mag het echt een vleugel genoemd worden.

Meer informatie over de Yamaha AvantGrand N1 digitale piano

Roland HP-605 CB digitale piano

De Roland HP-605 is een digitale piano die gebruik maakt van SuperNATURAL pianoklanken, hierdoor heb je nooit een gebrek aan polyfonie. Deze digitale piano is een allround piano van hoge kwaliteit.

Meer informatie over de Roland HP-605 CB digitale piano 

Roland LX-17 PW digitale piano

De Roland LX-17 is een digitale piano met een luxueuze uitstraling. Deze piano is voorzien van SuperNATUREL technologie, waarbij de klankgenerator een van de beste is. Naast de technologie is het klavier van duurzame kwaliteit, wat zorgt voor langdurig speelplezier.

Meer informatie over de Roland LX-17 PW digitale piano