Evenementen

 1. Yamaha Demodagen 2022

  Yamaha Demodagen 2022

  De Yamaha demodagen zijn terug van weggeweest! Op deze middagen ontdekt u Yamaha zoals nooit tevoren. Met Peter Baartmans die de grenzen opzoekt van wat Yamaha te bieden heeft; veel opgestelde Yamaha-instrumenten om te proberen en onze eigen experts die u er alles over kunnen vertellen. Er worden warme dranken geschonken en voor/na de demonstraties van Peter Baartmans (13:00 - 15:00) is de showroom geopend. Alvast veel plezier in de wondere wereld van Yamaha toetsinstrumenten.

  Wezep (Stationsweg 1, Wezep)

  • vrijdag 4 november | 13:00 - 14:00 | 14:00 - 15:00
  • vrijdag 23 december | 13:00 - 15:00

  Reserveer hier uw tickets voor een van de Yamaha Demodagen in Wezep

  Hilversum (Gijsbrecht van Amstelstraat 91, Hilversum)

  Lees meer »

  Yamaha Demodagen ...

 2. Onze tweede showroom

  Oostendorp Muziek opent haar tweede showroom

  Goed nieuws voor alle toetsenisten en muziekliefhebbers in Hilversum en omstreken. Op donderdagavond 1 september a.s. opent toetsenspecialist Oostendorp Muziek haar tweede vestiging. Na ruim 45 jaar actief te zijn geweest vanuit het Gelderse Wezep, is nu ook Hilversum een Oostendorp Locatie rijker. Vanaf vrijdag 2 september is iedereen van harte welkom om de gloednieuwe showroom te ontdekken en de wereld van piano’s en vleugels te beleven – ook als u zelf nog niet speelt. Er staan meer dan 200 toetsinstrumenten klaar; van top-of-the-line beginnerspiano’s tot grandiose concertvleugels. U kunt de nieuwe vestiging van Oostendorp Muziek bezoeken aan de Gijsbrecht van Amstelstraat 91 in Hilversum. We zullen u de komende weken op de hoogte houden van alle ontwikkelingen. Dus volg onze socials om niets te missen van het proces van het openen van de showroom. Tot in september!

  Lees meer »

  Onze tweede showr...

 3. Kortingen en live muziek op Tweede Pinksterdag

  Kortingen en live muziek op 2e Pinksterdag

  Oostendorp Muziek opent haar deuren ook op Tweede Pinksterdag! Van 10:30 – 17:00 bent u van harte welkom om te genieten van live muziek, de mooiste instrumenten, inzichten van experts en flinke kortingen. De koffie en thee staat klaar. We zien ernaar uit u te verwelkomen.

  Kortingen

  Brengt u ons een bezoek op Tweede Pinksterdag? Dan ontvangt u 10%, 20% of zelfs 30% korting op verschillende geselecteerde showroominstrumenten. Dit aanbod geldt alleen voor aankopen in de showroom op maandag 6 juni 2022. Belt u gerust met onze klantenservice voor meer informatie.

  Live muziek

  De live muziek wordt verzorgd door toetsenist en goede vriend van Oostendorp M

  Lees meer »

  Kortingen en live...

 4. Kamper Orgeldag 2022

  Oostendorp Muziek is aanwezig op de eerste Kamper Orgeldag!

  Op zaterdag 30 april (10:00 - 17:00) wordt in de Kamper Bovenkerk de allereerste Kamper Orgeldag georganiseerd. Een dag die in het teken staat van organist en componist Willem Hendrik Zwart. U kunt er de hele dag genieten van concerten door Harry Hamer, Harm Hoeve, Gerwin van der Plaats, Daniel Rouwkema, Marco den Toom, Minne Veldman en André van Vliet. Maar dat niet alleen. Rond 12:30 zal er een groot portretschilderij van schilder Dirk Bal onthuld worden dat een plaats zal krijgen in de Kamper Bovenkerk. Jan van 't Hul (oud RD journalist) en Prof. Hans Fidom zullen deze onthulling omlijsten met een tweetal schetsen over het leven en werk van de voormalig Bovenkerk organist. Gedurende de hele middag zijn er ook een tentoonstelling en unieke videobeelden te zien over het leven van Wilem Hendirk Zwart en wordt een unieke kaarsenstandaard geopenbaard die gemaakt is door meestersmid Sven de Lang

  Lees meer »

  Kamper Orgeldag 2...

 5. Muziek op 2e paasdag

  Het meest muzikale uitje op 2e paasdag

  Het mag weer! Kom langs bij het meest muzikale paasuitje van 2022. Op maandag 18 april staan 4 van onze professionele demonstrateurs voor u klaar voor het geven van een Koninklijke privébehandeling. Geniet op 3 etages aan toetsen van de muzikale sfeer, terwijl u wordt verzorgd en samen met ons op zoek gaat naar het instrument dat bij uw behoeften past. Kom vrijblijvend langs of maak een afspraak.

  Onze media nu nog socialer

  Ook bouwen we graag een warme community op met onze klanten en andere toetsenliefhebbers. Niet alleen in de showroom, maar ook online. We delen veel over nieuwe muzikale ontwikkelingen, wat we doen en dit alles regelmatig met de nodige humor! Lacht u met ons mee? Zoek ons op uw favoriete platform en like ons.

  Lees meer »

  Muziek op 2e paas...

 6. Internationale Schimmel Piano Competitie 2022

  Internationale Schimmel piano competitie 2022

  23 tot 25 september 2022 | Braunschweig

  Na een succesvolle start in 2021 gaat de internationale Schimmel Piano Competitie voor een tweede ronde! U kunt zich online aanmelden voor de competitie tot 31 mei 2022. Bij het aanmelden moet u een video en een concept programma opsturen.

  De competitie wordt georganiseerd door de Wilhelm Schimmel Pianofabriek GmbH in Duitsland. De competitie is voor professionele pianisten in een leeftijdscategorie van 18 tot 32 jaar. Naast de kwaliteit van de uitvoering, ligt de focus van de wedstrijd op het concept programma dat door de deelnemer is gekozen en binnen het thema valt.

  Wanneer en waar?

  De publieke competitie ronde is op 23 en 24 september in de Schimmel Concert Hall in Braunschweig

  Lees meer »

  Internationale Sc...

 7. OOSTENDORP ORGEL-DAGEN!

  OP ZOEK NAAR EEN VOORDELIG TWEEDEHANDS ORGEL? ZOEK DAN NIET VERDER!

  In de eerste week van november geven we tot 30% korting op onze occasion orgels. Ons ruime aanbod van onder andere Johannus, Domus en Content staat voor u klaar. Laat u adviseren door een van onze kundige adviseurs en profiteer van onze extra scherpe prijzen!

  Goedkoop orgel

  ACTIEVOORWAARDEN

  • Deze actie is geldig van maandag 1 tot en met zaterdag 6 november 2021
  Lees meer »

  OOSTENDORP ORGEL-...

 8. Workshops november en december

  Lees meer »

  Workshops novembe...

 9. Oostendorp eindejaarsconcert 2019

  Oostendorp Eindejaarsconcert 2019

  Graag nodigen wij u uit voor het Oostendorp Eindejaarsconcert 2019, dat wij jaarlijks in samenwerking met Yamaha Music Benelux organiseren. Op maandagavond 23 december staan Peter Baartmans en stationspianist Hans Jansen voor u klaar met een spectaculaire show in Partycentrum Coelenhage! Bent u er dit jaar ook bij? Dit jaar zal er ook een akoestische vleugel in het speelprogramma zitten!

  Programma

  Zaal open: 19.15 uur
  Aanvang programma: 20.00 uur

  Het concert zal ongeveer tot 22:00 uur duren. Tijdens het concert zal er een pauze zijn, waar u een drankje kunt bestellen.

  Gratis tickets bestellen

  Via deze website kunt u gratis tickets bestellen. Het is de bedoeling dat u het ticket bij de ingang van het

  Lees meer »

  Oostendorp eindej...

 10. 22-5: Genos workshop: 'De basis van de Genos'

  GENOS WORKSHOP

  Bent u nieuwsgierig naar alle mogelijkheden in uw Yamaha Genos? En vindt u het belangrijk om alles uit uw instrument te halen, zodat u maximaal van uw instrument kunt genieten?

  Ook in 2019 organiseren Oostendorp Muziek en Maarten Bijster weer interessante workshops voor u. Deze workshops hebben wij vorig jaar ontwikkeld en enkele malen gegeven. Wegens succes herhalen wij deze workshops in 2019 op de wijze waarop wij ze in het najaar van 2018 hebben gegeven (september en november).

  Op 22 mei a.s. organiseren wij als eerste weer de workshop 'De basis van de Genos'. Wij zijn voornemens om in het najaar ook weer de workshop 'Word een Genos-expert' te organiseren.

  U kunt zich nú aanmelden voor de workshop 'De basis van de Genos'.

  button Aanmelden voor deze workshop op 22 mei 2019.


  INHOUD WORKSHOP 'DE BASIS VAN DE GENOS'

  Datum: woensdag 22 mei 2019
  Tijd: 13:00 tot 17:30

  Gewenst niveau: Beginners en enigszins ervaren Genos-spelers

  Benodigde voorkennis: U heeft de basisbediening van de Genos onder de knie en het is handig als u majeur-, mineur- en 7-akkoorden kunt spelen

  Bij deze workshop gaat u zelf aan de slag. De onderwerpen worden uitgelegd, waarna u met oefeningen het geleerde meteen in praktijk brengt. Vanwege de tijd worden de "kleinere" onderwerpen uitsluitend uitgelegd. U krijgt de duidelijke slides mee op papier, zodat u thuis verder kunt. In de pauze kan uw Genos zonodig voorzien worden van de nieuwste firmware.

  In de workshop worden de volgende onderwerpen behandeld: 

  • Geheugenindeling en folderstructuur
  • Registraties
  • MIDI files opnemen en bewerken
  • Transpose
  • Klok en zomer-/wintertijd
  • Firmware update
  • Vrij toewijsbare knoppen
  • Song lists
  • Zoeken

  NEEM UW EIGEN GENOS MEE NAAR DE WORKSHOP EN BRENG DIRECT IN PRAKTIJK WAT U LEERT!

  Wanneer u iets nieuws leert, wilt u waarschijnlijk niets liever dan dit direct in praktijk brengen. Tijdens deze Genos-workshops van Maarten Bijster is dat juist precies de bedoeling en we vragen u dan ook uw eigen keyboard mee te nemen en daarmee alle nieuwe weetjes, trucs, tips en “Aha-erlebnissen” ter plekke uit te proberen op uw keyboard aan de hand van kleine opdrachten. Niet alleen is dit leuker, maar op deze manier zult u ook beter onthouden wat u net geleerd heeft. Vergeet daarbij ook niet uw hoofdtelefoon mee te nemen.

  Na elk onderwerp heeft u 5 à 10 minuten de tijd om zelf op uw eigen instrument uit te voeren en te proberen wat u net daarvoor geleerd heeft.

  VRAGEN STELLEN OVER DE ONDERWERPEN

  Tijdens en ook na afloop van de workshops heeft u ruimschoots de gelegenheid om vragen te stellen. Omdat er meerdere mensen aanwezig zullen zijn met belangstelling voor de workshop-onderwerpen, hebben we als enige spelregels:

  • De vragen die beantwoord worden, gaan uitsluitend over de onderwerpen in de betreffende workshop.

  • Heeft u een vraag die tijdens uw workshop(s) niet behandeld wordt? Geen probleem! Op het Oostendorp Genos- en Tyros Forum kunt u ook uw vraag stellen (en veel vragen zijn daar al eens gesteld en beantwoord). Nog geen lid? Kosteloos registreren kan hier.

  • Heeft u uw Genos bij Oostendorp Muziek aangeschaft, dan kunt u bovendien altijd een afspraak maken voor een persoonlijke workshop over uw instrument door een van de Oostendorp Genos specialisten.

  INVESTERING IN NÓG MEER SPEEL- EN GEBRUIKERSPLEZIER VAN UW YAMAHA GENOS

  Deze workshops zijn een goede investering in uw kennis en daarmee ook in uw speelplezier. Deelname is kosteloos voor klanten van Oostendorp Muziek die  bij hun Yamaha Genos met het betreffende servicepakket inclusief deelname aan de workshop(s) hebben aangeschaft. Heeft u dit niet? Dan vragen wij voor deelname aan een volledige workshopmiddag een bijdrage van € 198,- per persoon. 

  Over Maarten Bijster

  Maarten Bijster uit Amersfoort is al jaren kind aan huis bij Oostendorp Muziek en tevens één van de drie zeer gewaardeerde moderatoren op het Oostendorp Tyros- (en tegenwoordig Genos-)  Forum. Een fanatieke keyboardspeler, die de mogelijkheden van zijn instrument tot in de puntjes beheerst.

  Lees meer »

  22-5: Genos works...

Pagina