U bent van harte welkom: het liefst op afspraak

Evenementen

 1. Workshops november en december

  Lees meer »

  Workshops novembe...

 2. Oostendorp eindejaarsconcert 2019

  Oostendorp Eindejaarsconcert 2019

  Graag nodigen wij u uit voor het Oostendorp Eindejaarsconcert 2019, dat wij jaarlijks in samenwerking met Yamaha Music Benelux organiseren. Op maandagavond 23 december staan Peter Baartmans en stationspianist Hans Jansen voor u klaar met een spectaculaire show in Partycentrum Coelenhage! Bent u er dit jaar ook bij? Dit jaar zal er ook een akoestische vleugel in het speelprogramma zitten!

  Programma

  Zaal open: 19.15 uur
  Aanvang programma: 20.00 uur

  Het concert zal ongeveer tot 22:00 uur duren. Tijdens het concert zal er een pauze zijn, waar u een drankje kunt bestellen.

  Gratis tickets bestellen

  Via deze website kunt u gratis tickets bestellen. Het is de bedoeling dat u het ticket bij de ingang van het

  Lees meer »

  Oostendorp eindej...

 3. 22-5: Genos workshop: 'De basis van de Genos'

  GENOS WORKSHOP

  Bent u nieuwsgierig naar alle mogelijkheden in uw Yamaha Genos? En vindt u het belangrijk om alles uit uw instrument te halen, zodat u maximaal van uw instrument kunt genieten?

  Ook in 2019 organiseren Oostendorp Muziek en Maarten Bijster weer interessante workshops voor u. Deze workshops hebben wij vorig jaar ontwikkeld en enkele malen gegeven. Wegens succes herhalen wij deze workshops in 2019 op de wijze waarop wij ze in het najaar van 2018 hebben gegeven (september en november).

  Op 22 mei a.s. organiseren wij als eerste weer de workshop 'De basis van de Genos'. Wij zijn voornemens om in het najaar ook weer de workshop 'Word een Genos-expert' te organiseren.

  U kunt zich nú aanmelden voor de workshop 'De basis van de Genos'.

  button Aanmelden voor deze workshop op 22 mei 2019.


  INHOUD WORKSHOP 'DE BASIS VAN DE GENOS'

  Datum: woensdag 22 mei 2019
  Tijd: 13:00 tot 17:30

  Gewenst niveau: Beginners en enigszins ervaren Genos-spelers

  Benodigde voorkennis: U heeft de basisbediening van de Genos onder de knie en het is handig als u majeur-, mineur- en 7-akkoorden kunt spelen

  Bij deze workshop gaat u zelf aan de slag. De onderwerpen worden uitgelegd, waarna u met oefeningen het geleerde meteen in praktijk brengt. Vanwege de tijd worden de "kleinere" onderwerpen uitsluitend uitgelegd. U krijgt de duidelijke slides mee op papier, zodat u thuis verder kunt. In de pauze kan uw Genos zonodig voorzien worden van de nieuwste firmware.

  In de workshop worden de volgende onderwerpen behandeld: 

  • Geheugenindeling en folderstructuur
  • Registraties
  • MIDI files opnemen en bewerken
  • Transpose
  • Klok en zomer-/wintertijd
  • Firmware update
  • Vrij toewijsbare knoppen
  • Song lists
  • Zoeken

  NEEM UW EIGEN GENOS MEE NAAR DE WORKSHOP EN BRENG DIRECT IN PRAKTIJK WAT U LEERT!

  Wanneer u iets nieuws leert, wilt u waarschijnlijk niets liever dan dit direct in praktijk brengen. Tijdens deze Genos-workshops van Maarten Bijster is dat juist precies de bedoeling en we vragen u dan ook uw eigen keyboard mee te nemen en daarmee alle nieuwe weetjes, trucs, tips en “Aha-erlebnissen” ter plekke uit te proberen op uw keyboard aan de hand van kleine opdrachten. Niet alleen is dit leuker, maar op deze manier zult u ook beter onthouden wat u net geleerd heeft. Vergeet daarbij ook niet uw hoofdtelefoon mee te nemen.

  Na elk onderwerp heeft u 5 à 10 minuten de tijd om zelf op uw eigen instrument uit te voeren en te proberen wat u net daarvoor geleerd heeft.

  VRAGEN STELLEN OVER DE ONDERWERPEN

  Tijdens en ook na afloop van de workshops heeft u ruimschoots de gelegenheid om vragen te stellen. Omdat er meerdere mensen aanwezig zullen zijn met belangstelling voor de workshop-onderwerpen, hebben we als enige spelregels:

  • De vragen die beantwoord worden, gaan uitsluitend over de onderwerpen in de betreffende workshop.

  • Heeft u een vraag die tijdens uw workshop(s) niet behandeld wordt? Geen probleem! Op het Oostendorp Genos- en Tyros Forum kunt u ook uw vraag stellen (en veel vragen zijn daar al eens gesteld en beantwoord). Nog geen lid? Kosteloos registreren kan hier.

  • Heeft u uw Genos bij Oostendorp Muziek aangeschaft, dan kunt u bovendien altijd een afspraak maken voor een persoonlijke workshop over uw instrument door een van de Oostendorp Genos specialisten.

  INVESTERING IN NÓG MEER SPEEL- EN GEBRUIKERSPLEZIER VAN UW YAMAHA GENOS

  Deze workshops zijn een goede investering in uw kennis en daarmee ook in uw speelplezier. Deelname is kosteloos voor klanten van Oostendorp Muziek die  bij hun Yamaha Genos met het betreffende servicepakket inclusief deelname aan de workshop(s) hebben aangeschaft. Heeft u dit niet? Dan vragen wij voor deelname aan een volledige workshopmiddag een bijdrage van € 198,- per persoon. 

  Over Maarten Bijster

  Maarten Bijster uit Amersfoort is al jaren kind aan huis bij Oostendorp Muziek en tevens één van de drie zeer gewaardeerde moderatoren op het Oostendorp Tyros- (en tegenwoordig Genos-)  Forum. Een fanatieke keyboardspeler, die de mogelijkheden van zijn instrument tot in de puntjes beheerst.

  Lees meer »

  22-5: Genos works...

 4. 29 december: Yamaha demonstratie Peter Baartmans

  Peter Baartmans demonstreert op zaterdag 29 december van 12:00 tot 16:00 uur Yamaha piano's en keyboards bij Oostendorp Muziek in Wezep.

  Kom langs voor demonstraties voor de:

  • Yamaha Genos
  • Yamaha CVP-serie
  • Yamaha CLP-serie
  • Yamaha Disklavier
  • en meer!

  Gezellig muziek beleven en alles te weten komen over deze instrumenten? Kom dan zaterdag 29 december naar onze winkel. U bent van harte welkom

  Lees meer »

  29 december: Yama...

 5. 21-12: Oostendorp Eindejaarsconcert 2018


  Oostendorp Eindejaarsconcert 2018 

  Graag nodigen wij u uit voor het Oostendorp Eindejaarsconcert 2018, wat wij jaarlijks in samenwerking met Yamaha Music Benelux organiseren. Op vrijdagavond 21 december staan Peter Baartmans en Susan Albers voor u klaar met een spectaculaire show in Partycentrum Coelenhage! Bent u er dit jaar ook bij?

  Programma:

  Zaal open: 19.30 uur
  Aanvang programma: 20.00 uur
  Het programma duurt tot ongeveer 22:00

  In het midden van de avond zal er een pauze zijn. In de pauze, maar ook voor en na het programma kunt u een warm of koud drankje bestellen. Betaling hiervoor kan met cash worden gedaan.


  Gratis tickets bestellen

  Via d

  Lees meer »

  21-12: Oostendorp...

 6. Elke zaterdag in december pianodemo's!


  Doorlopende piano demonstraties met Menno Beijer!

  Kom in december op zaterdagmiddag naar Oostendorp Muziek voor vakkundige uitleg en gezellige demonstraties! 

  Youtube demonstrateur Menno Beijer laat alle mogelijkheden van akoestische, digitale en silent piano's zien én horen en legt haarfijn uit wat de voor- en nadelen zijn van de verschillende modellen. U bent van harte welkom in onze showroom!

  Lees meer »

  Elke zaterdag in ...

 7. 07-11: Genos workshops najaar 2018

  Genos workshops

  In het najaar van 2018 organiseren Oostendorp Muziek en Maarten Bijster weer interessante workshops voor u. Bent u nieuwsgierig naar alle mogelijkheden in uw Yamaha Genos? En vindt u het belangrijk om alles uit uw instrument te halen, zodat u maximaal van uw instrument kunt genieten?

  Meld u dan aan voor de Workshop 'De basis van de Genos' en/of de Workshop 'Word een Genos-expert'. 

  button AANMELDEN VOOR DE WACHTLIJST

  LET OP: de workshop van 10 november 2018 is vol, inschrijving voor die datum is daarom gesloten. Als u zich aanmeldt via bovenstaande knop plaatsen wij u op een wachtlijst, zodat bij voldoende deelname wij weer een volgende editie van de workshops organiseren. 

  Workshop 'Wo

  Lees meer »

  07-11: Genos work...

 8. 21-05: Theatershow: 40 jaar Beleef Muziek


  Theatershow in de Buitensoos: 40 jaar Beleef Muziek

  met Jan Vayne, Menno Beijer, Willem Gunneman, Cindy Oudshoorn, Hans Jansen en Michel Voncken!

  Ticket

  Op zaterdagavond 26 mei 2018 organiseren wij een spectaculaire theatershow in Theater de Buitensoos in Zwolle. Een theatershow met veel muziekstijlen, zang, improvisatie én boordevol interactie met u als publiek! Daar wilt u toch ook bij zijn? Bekijk alvast de teasers onderaan deze pagina.

  Theatermaker Willem Gunneman en improviseur Menno Beijer nemen u mee in het verhaal van 40 jaar toetsgeschiedenis. Met gastoptredens van pianist Jan Vayne, Michel Voncken en zangeres Cindy Oudshoorn zullen unieke instrumenten uit vervlogen tijden de revue passeren. Ook Hans Jansen, bekend als stationspianist, doet een gastoptreden in de show!

  Lees meer »

  21-05: Theatersho...

 9. 20-12: In december volop activiteiten in onze showroom!

  2017 wordt feestelijk afgesloten! Van 27 tot en met 30 december zijn er volop demonstraties in onze showroom. De optredens en demonstraties zijn gratis toegankelijk. Dus kom deze kerstvakantie gezellig langs en beleef muziek.

  In het voorjaar van 2018 kunt u bovendien weer rekenen op uiteenlopende activiteiten rondom andere toetsinstrumenten, zoals stage piano’s en klassieke orgels.. Altijd op de hoogte blijven van onze activiteiten? Volg ons dan ook op Facebook en krijg automatisch een melding wanneer Oostendorp Muziek een nieuw evenement aankondigt. Zo mist u geen enkel concert, instrument demo, workshop of ander optreden. Graag tot snel!

  Zoek de gezelligheid op bij Oostendorp Muziek tussen kerst en oud & nieuw!

  Op woensdag 27-12-2017 tussen 13.00-16.00 uur zal Menno Beijer u meenemen in de zoektocht naar de verschillen tussen de 3 beste synthesizers o

  Lees meer »

  20-12: In decembe...

 10. 18-11: Tyros Occasion Demodag met Menno Beijer

  Keuze uit tientallen verse occasion keyboards!

  Dankzij grote aantallen ingeruilde Tyros 2, 3, 4, 5 en andere keyboards bij Oostendorp Muziek schept de komst van de Yamaha Genos binnenkort geweldige kansen voor iedere keyboardspeler… van beginner tot professional en binnen elke prijsklasse. 

  Al onze prachtige occasion keyboards worden uiteraard stuk voor stuk uitvoerig gecontroleerd en volledig afleverklaar gemaakt met een jaar garantie (zelfs 2 jaar garantie op uw jonggebruikte Tyros 5). Bovendien kunt u ook ná aanschaf van uw gebruikte of jonggebruikte keyboard bij Oostendorp altijd rekenen op de deskundige begeleiding waar we bekend om staan… bijvoorbeeld wanneer u tegen technische vragen aanloopt. Verder krijgt u hierbij het Oostendorp Tyros Servicepakket, met daarin een rijkelijk gevulde USB-stick, luxe-uitgevoerde op maat gemaakte stofhoes en urenlang Nederlandsgesproken Tyros-workshops op DVD.

  Wist u, dat u ook voor een tweedehands top-keyboard gebruik kunt m

  Lees meer »

  18-11: Tyros Occa...