Sale tot 30% korting


Evenementen

 1. Peter Baartmans samen met Genos 2 in Hilversum

  Peter Baartmans samen met Genos 2 in Hilversum

  Oostendorp Muziek en Peter Baartmans nodigen u uit voor een demonstratie van de Yamaha Genos 2 in Hilversum. 

  Tijdens de sessie met Peter kunt u al uw vragen over de Genos 2 stellen, maar ook zelf spelen. 

  De demonstratie vind plaats in onze showroom in Hilversum om 14:30. Weer er snel bij, want er zijn een aantal plaatsen beschikbaar in de winkel. 

  Demonstratie

  Datum: woensdag 17 januari 2024

  Tijdstip: Inloop 14:00 uur / Start 14:30 uur

  Adres: Gijsbrecht van Amstelstraat 91, 1214 AV Hilversum

  Wie is Peter Baartmans?

  Lees meer »

  Peter Baartmans s...

 2. Demo Genos 2 met Menno Beijer!

  Demo Genos 2 met Menno Beijer! 

  Oostendorp Muziek nodigt u uit voor een demonstratie van de Yamaha Genos 2 door Menno Beijer! Deze demonstraties vinden plaats in onze showroom in Wezep op de onderstaande data en tijden. Wees er snel bij, want er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar in de winkel.

  Eerste demonstratie:

  Datum: donderdag 14 december 2023

  Tijdstip: Inloop 14:00 uur / Start 14:30 uur

  Adres: Stationsweg 1, 8091 AA Wezep

  Tweede demonstratie:

  Datum: maandag 18 december 2023

  Tijdstip: Inloop 19:00 uur / Start 19:30 uur

  Adres: Stationsweg 1, 8091 AA Wezep

  Lees meer »

  Demo Genos 2 met ...

 3. Black Friday week 2023

  Black Friday 2023

  Het is de hele week Black Friday bij Oostendorp Muziek. Het voordeel kan wel oplopen tot 30% korting. Daarnaast bieden we ook nog eens de hele week de "laagste prijsgarantie" op diverse producten (let op: voorwaarden zijn van toepassing). Ziet u dus een product ergens anders goedkoper? Dan matchen wij deze week de prijs. Dat klinkt toch als muziek in de oren! Reden genoeg om jouw droom instrument te kopen.

  Hoe herkent u onze deals?

  U herkent de Black Friday deals op onze website aan de Black friday labels. Bekijk ze allemaal hier! 

  De korting is al in de prijs verwerkt. Dus de prijs die u ziet is gelijk de Black Friday Deal. Zo kunt u direct zien wat uw voordeel is.

  Onze actievoorwaarden

  Er zijn een aantal actievoorwaarden tijdens de Black Friday Week. Kortingen of "laagste prijsgarantie" op bestaande

  Lees meer »

  Black Friday week...

 4. Presentatie van de Next Generation Yamaha Workstation

  Eindejaarsconcert 16 november 

  In de afgelopen jaren hebben we met grote regelmaat een concert georganiseerd richting het einde van het jaar. Goed nieuws! Dit jaar gaan we dit wederom organiseren en wij nodigen u hier hartelijk voor uit. Als speciale gast voor dit evenement hebben we Peter Baartmans van Yamaha uitgenodigd. Hij zal ons meenemen in de nieuwste keyboardontwikkelingen. We gaan namelijk als eerste in de Benelux een grote primeur presenteren op het gebied van keyboards. We presenteren de Next Generation Yamaha Workstation! Als specialist in Nederland willen wij u als toetsenliefhebber deze kans natuurlijk niet onthouden.

  Het evenement wordt gehouden in Amersfoort en is op deze manier goed bereikbaar voor onze brede klantenkring door heel Nederland. In het afgelopen jaar hebben we namelijk naast de

  Lees meer »

  Presentatie van d...

 5. Yamaha Demodagen 2022

  Yamaha Demodagen 2022

  De Yamaha demodagen zijn terug van weggeweest! Op deze middagen ontdekt u Yamaha zoals nooit tevoren. Met Peter Baartmans die de grenzen opzoekt van wat Yamaha te bieden heeft; veel opgestelde Yamaha-instrumenten om te proberen en onze eigen experts die u er alles over kunnen vertellen. Er worden warme dranken geschonken en voor/na de demonstraties van Peter Baartmans (13:00 - 15:00) is de showroom geopend. Alvast veel plezier in de wondere wereld van Yamaha toetsinstrumenten.

  Wezep (Stationsweg 1, Wezep)

  • vrijdag 4 november | 13:00 - 14:00 | 14:00 - 15:00
  • vrijdag 23 december | 13:00 - 15:00

  Reserveer hier uw tickets voor een van de Yamaha Demodagen in Wezep

  Hilversum (Gijsbrecht van Amstelstraat 91, Hilversum)

  Lees meer »

  Yamaha Demodagen ...

 6. Onze tweede showroom

  Oostendorp Muziek opent haar tweede showroom

  Goed nieuws voor alle toetsenisten en muziekliefhebbers in Hilversum en omstreken. Op donderdagavond 1 september a.s. opent toetsenspecialist Oostendorp Muziek haar tweede vestiging. Na ruim 45 jaar actief te zijn geweest vanuit het Gelderse Wezep, is nu ook Hilversum een Oostendorp Locatie rijker. Vanaf vrijdag 2 september is iedereen van harte welkom om de gloednieuwe showroom te ontdekken en de wereld van piano’s en vleugels te beleven – ook als u zelf nog niet speelt. Er staan meer dan 200 toetsinstrumenten klaar; van top-of-the-line beginnerspiano’s tot grandiose concertvleugels. U kunt de nieuwe vestiging van Oostendorp Muziek bezoeken aan de Gijsbrecht van Amstelstraat 91 in Hilversum. We zullen u de komende weken op de hoogte houden van alle ontwikkelingen. Dus volg onze socials om niets te missen van het proces van het openen van de showroom. Tot in september!

  Lees meer »

  Onze tweede showr...

 7. Kortingen en live muziek op Tweede Pinksterdag

  Kortingen en live muziek op 2e Pinksterdag

  Oostendorp Muziek opent haar deuren ook op Tweede Pinksterdag! Van 10:30 – 17:00 bent u van harte welkom om te genieten van live muziek, de mooiste instrumenten, inzichten van experts en flinke kortingen. De koffie en thee staat klaar. We zien ernaar uit u te verwelkomen.

  Kortingen

  Brengt u ons een bezoek op Tweede Pinksterdag? Dan ontvangt u 10%, 20% of zelfs 30% korting op verschillende geselecteerde showroominstrumenten. Dit aanbod geldt alleen voor aankopen in de showroom op maandag 6 juni 2022. Belt u gerust met onze klantenservice voor meer informatie.

  Live muziek

  De live muziek wordt verzorgd door toetsenist en goede vriend van Oostendorp M

  Lees meer »

  Kortingen en live...

 8. Kamper Orgeldag 2022

  Oostendorp Muziek is aanwezig op de eerste Kamper Orgeldag!

  Op zaterdag 30 april (10:00 - 17:00) wordt in de Kamper Bovenkerk de allereerste Kamper Orgeldag georganiseerd. Een dag die in het teken staat van organist en componist Willem Hendrik Zwart. U kunt er de hele dag genieten van concerten door Harry Hamer, Harm Hoeve, Gerwin van der Plaats, Daniel Rouwkema, Marco den Toom, Minne Veldman en André van Vliet. Maar dat niet alleen. Rond 12:30 zal er een groot portretschilderij van schilder Dirk Bal onthuld worden dat een plaats zal krijgen in de Kamper Bovenkerk. Jan van 't Hul (oud RD journalist) en Prof. Hans Fidom zullen deze onthulling omlijsten met een tweetal schetsen over het leven en werk van de voormalig Bovenkerk organist. Gedurende de hele middag zijn er ook een tentoonstelling en unieke videobeelden te zien over het leven van Wilem Hendirk Zwart en wordt een unieke kaarsenstandaard geopenbaard die gemaakt is door meestersmid Sven de Lang

  Lees meer »

  Kamper Orgeldag 2...

 9. Muziek op 2e paasdag

  Het meest muzikale uitje op 2e paasdag

  Het mag weer! Kom langs bij het meest muzikale paasuitje van 2022. Op maandag 18 april staan 4 van onze professionele demonstrateurs voor u klaar voor het geven van een Koninklijke privébehandeling. Geniet op 3 etages aan toetsen van de muzikale sfeer, terwijl u wordt verzorgd en samen met ons op zoek gaat naar het instrument dat bij uw behoeften past. Kom vrijblijvend langs of maak een afspraak.

  Onze media nu nog socialer

  Ook bouwen we graag een warme community op met onze klanten en andere toetsenliefhebbers. Niet alleen in de showroom, maar ook online. We delen veel over nieuwe muzikale ontwikkelingen, wat we doen en dit alles regelmatig met de nodige humor! Lacht u met ons mee? Zoek ons op uw favoriete platform en like ons.

  Lees meer »

  Muziek op 2e paas...

 10. Internationale Schimmel Piano Competitie 2022

  Internationale Schimmel piano competitie 2022

  23 tot 25 september 2022 | Braunschweig

  Na een succesvolle start in 2021 gaat de internationale Schimmel Piano Competitie voor een tweede ronde! U kunt zich online aanmelden voor de competitie tot 31 mei 2022. Bij het aanmelden moet u een video en een concept programma opsturen.

  De competitie wordt georganiseerd door de Wilhelm Schimmel Pianofabriek GmbH in Duitsland. De competitie is voor professionele pianisten in een leeftijdscategorie van 18 tot 32 jaar. Naast de kwaliteit van de uitvoering, ligt de focus van de wedstrijd op het concept programma dat door de deelnemer is gekozen en binnen het thema valt.

  Wanneer en waar?

  De publieke competitie ronde is op 23 en 24 september in de Schimmel Concert Hall in Braunschweig

  Lees meer »

  Internationale Sc...

Pagina