Genos 2 lancering 16 november

Wie is Peter Baartmans?

Peter Baartmans is een Nederlandse pianist en keyboardspeler met een indrukwekkende muzikale carrière. Hij staat bekend om zijn virtuositeit op het keyboard en zijn betrokkenheid bij Yamaha, waar hij een ambassadeur is voor hun toonaangevende muziekinstrumenten. Baartmans treedt wereldwijd op en geeft verschillende workshops waarin hij zijn kennis en ervaring deelde met andere muzikanten. Hij heeft ook lesgegeven aan verschillende muziekscholen en conservatoria, waarbij hij jonge talenten heeft begeleid in hun muzikale ontwikkeling. 

Naast zijn optredens en onderwijs heeft Baartmans bijgedragen aan de ontwikkeling van nieuwe muzikale technologieën en instrumenten. Zijn inzet en talent hebben een blijvende invloed gehad op de wereld van keyboard muziek en de populariteit van digitale piano's. Peter Baartmans blijft een gerespecteerde figuur in de muziek gemeenschap en een pionier in zijn vakgebied.

Demonstratie Genos 2

De lang verwachte Genos 2 werd eindelijk gelanceerd op 15 november 2023. Oostendorp Muziek heeft samen met Peter Baartmans een eindejaarsconcert georganiseerd waarbij de Yamaha Genos 2 helemaal tot zijn recht kwam. Tijdens de demonstratie liet Peter Baartmans zijn indrukwekkende vaardigheden als keyboardspeler zien en deelde hij zijn kennis over de mogelijkheden en functies van Yamaha Genos 2. 

De demonstratie was informatief en inspirerend en heeft bijgedragen aan de muzikale ontwikkeling van degenen die het optreden hebben bijgewoond. Ongeveer 500 amateurmuzikanten en hobbyisten waren voornamelijk bij deze demonstratie van de heer Baartmans. Het was een groot feest en de gezelligheid spatte er van af. 

Waarom je de Genos 2 niet mag missen

De technologische vooruitgang van Yamaha is duidelijk te zien in de Genos 2. Onze adviseurs hebben de ontwikkelingen van de Genos en de Genos 2 met elkaar vergeleken en in een blog gezet. Zo krijgt u direct een overzicht van wat de nieuwe specificaties zijn van het Yamaha Workstation. Wat voor ons echt toonaangevend is, is de indrukwekkende geluidskwaliteit. De toegevoegde dynamische styles passen zich moeiteloos aan de gebruiker aan, waardoor het lijkt alsof een live band met u meespeelt, wat resulteert in een buitengewone muzikale ervaring. Bovendien biedt de mogelijkheid om MIDI-bestanden om te zetten in Style-bestanden een unieke en flexibele manier om muziek te spelen.

Komt u langs in een van onze showrooms om de Yamaha Genos 2 uit te proberen?