NU: Zomervoordeel weken | Tot wel 30% korting


Yamaha Genos 2 B keyboard

De Yamaha Genos 2 is er eindelijk! Deze workstation is de opvolger van Yamaha Genos Keyboard (2017). Na 6 jaar wachten is hij nu gelanceerd. Oostendorp Muziek is de grootste Genos dealer van Europa en biedt een uniek ServicePakket aan bij de aankoop van dit topinstrument.

Peter Baartmans heeft samen met Oostendorp Muziek een demonstratie van de Genos 2 Yamaha Workstation gegeven. Om het geluid van de Yamaha keyboard echt te ervaren raden we u aan om een bezoek te brengen aan onze showroom. Zo kun zelf de klank beleven en ervaart u hoe de Genos 2 speelt. In onze beide vestigingen hebben we een demo-instrument staan. 

Neem contact met ons op voor de beste deal of kom naar onze showroom en vraag naar de mogelijkheden. 

Er zijn verschillende aanpassingen gedaan in vergelijking tot de vorige Genos. Wilt u meer weten over deze details?  

 

Lees verder >
Bestel nu en ontvang binnen ca. 1 week
€ 5.642,00
€ 4.741,00
Winkel Opgesteld Direct meenemen
Wezep Ja, opgesteld Thuisbezorging
Hilversum Ja, opgesteld Thuisbezorging

Meer informatie

Voordeelbundels
Profiteer van extra voordeel op accessoires met de voordeelbundels van Oostendorp Muziek. Voeg het hoofdproduct toe aan uw winkelmand en kies vervolgens tot 4 extra accessoires met korting! Deze aanbieding geldt uiteraard ook in onze winkel.
+ € 239,00
(u bespaart € 60,00)
+ € 39,95
(u bespaart € 39,05)
+ € 49,95
(u bespaart € 49,05)
+ € 29,95
(u bespaart € 20,00)
+ € 39,95
(u bespaart € 35,05)
+ € 59,95
(u bespaart € 39,05)
+ € 44,95
(u bespaart € 25,00)
+ € 19,95
(u bespaart € 10,00)
+ € 299,00
(u bespaart € 79,00)
+ € 429,00
(u bespaart € 109,00)
beleef
Yamaha Genos 2 B keyboard
Bekijk de video

Meer Informatie

Genos 2 Yamaha 

Het nieuwe vlaggenschip van Yamaha, de Genos 2 bevat de FM-technologie, geavanceerde Ambient Drums en de nieuwe reverb van Steinberg. Met de Style Dynamics Control heeft u de controle over de energie en dynamiek van alle 800 styles. Het is de grote broer van de PSR serie en een veelzijdig keyboard. U kunt prachtig piano spelen met de geweldige Yamaha CFX- of de Bösendorfersample, maar u kunt ook uitpakken door uw talenten te laten begeleiden door een geweldige band.

Specificaties en verbeteringen van Genos 2

Genos 2 geluiden

De Genos 2 Yamaha beschikt over vernieuwde toongeneratoren. Dit betreft AWM en FM. AWM bestaat uit de beste gesampelde klanken die Yamaha maakt. Hieronder vallen ook meer dan 500 super articulation voices. Dit zijn klanken waarbij akoestische instrumenten zo gedetailleerd zijn opgenomen dat ze bijna niet van echt te onderscheiden zijn. In totaal zitten er meer dan 2000 klanken in het instrument. De FM-tonegenerator is gebaseerd op de legendarische DX7 synthesizer van Yamaha. Het is alsof er een synthesizer in de Yamaha Genos 2 is ingebouwd waarbij u de klanken helemaal naar uw eigen smaak kunt aanpassen. 

Ambient Drums 

De REVO drums van de eerste Genos hebben een grote upgrade gekregen. Ambient Drums maken het mogelijk om de ambiance en diepte van de drumtracks binnen de stijlen aan te passen. Daarmee kunt u het geluid zodanig aanpassen dat het lijkt alsof u de locatie van het drumstel verandert. De beleving van de muziek wordt zo nog beter afgestemd op wat u prettig of mooi vindt.

Dynamic Styles 

In de Genos 2 zitten meer dan 800 styles. Wat nieuw is bij de Genos 2 zijn de dynamische styles. Deze passen zich aan aan het spel van de gebruiker. Dus bij rustig spel zal de style minder intens klinken. Als u enthousiaster wilt spelen zal de intensiteit van de style ook toenemen.

Steinberg Reverb

De klanken in de Genos 2 Yamaha zullen nog beter tot zijn recht komen met het zeer realistische Steinberg reverb. Ook deze is geheel naar uw eigen smaak in te stellen.

Midi-files omzetten naar Style-files

Een fantastische nieuwe feature is dat u een Midi-file door het keyboard kunt laten omzetten tot een style. Zo kunt u gemakkelijk mee spelen met uw favoriete band. 

Verbeterde hardware Genos 2

Scherm

Het scherm is schuiner in het instrument geplaatst waardoor het scherm beter leesbaar is. Ook kunt u ze in helderheid aanpassen. De schermen hebben een zogenaamde anti-glare technologie waarbij ze vanuit alle hoeken goed leesbaar blijven. 

Nieuwe LED's

Knoppen en faders van de Genos 2 zijn uitgevoerd met LED's waardoor u nog meer controle hebt over het keyboard. Met name bij het schakelen tussen verschillende registraties.

Nieuw klavier

Er zit een verbeterd 76 FSX klavier in waarbij ook gewerkt is aan de aftertouch voor een nog realistischere spelbeleving.

Nog een aantal interessante verbeteringen op een rij:

 • Bluetooth audio: zo speelt u met uw favoriete muziek mee zonder kabels;
 • Audio via USB: dit is erg handig als u thuis wil opnemen, dit is voor mensen bedoeld met een home studio;
 • Een HDMI-poort: zodat u de Genos makkelijk op een extern scherm aansluit;
 • Verbeterd registratiegeheugen waarbij u ook midi instellingen van externe instrumenten kan vastleggen;
 • Genos 2 is compatibel met bijna alle andere Yamaha keyboards waardoor u bijna alle bestanden van vorige keyboards hierop kunt zetten (met uitzondering van registraties vanuit de PSR keyboards).

Oostendorp Genos 2 ServicePakket

Klanten die bij Oostendorp Muziek een Yamaha Genos bestellen, kunnen ervoor kiezen om het vernieuwde Oostendorp Genos ServicePakket aan te schaffen. Het Genos ServicePakket is fors uitgebreid en de meerprijs is € 300,- op de scherpe Genos 2-prijs. Belt u ons op 038-3762954 voor meer informatie over het vernieuwde ServicePakket.

ServicePakket inhoud

 • 100 MIDI Files
 • Music Finder
 • Peter Baartmans video’s
 • Stofhoes
 • Playlist for Genos
 • 10700 Registraties
 • Extra Styles
 • Extra Voices
 • Workshop & DEMO Video's
Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Opgesteld in Hilversum ja
Gewicht 14,2 kg
Diepte 45,6 cm
Breedte 123,4 cm
Hoogte 15,1 cm
Productstatus Nieuw
Opgesteld in Wezep ja
Merk Yamaha
Garantie 5 jaar
Aantal toetsen 76
Klavier Niet gewogen
Soort display TFT Kleur
Touchscreen ja
Ingebouwde speakers nee
Toongenerator AWM Stereo Sampling, AEM technology, FM
Polyfonie 384
Aantal klanken 2.065
Effecten Reverb, Chorus, DSP, Master Compresor, Master EQ, Vocal Harmony, Synth Vocoder, Ohter (Mic effects),
Opnamefunctie MIDI en Audio
USB-audio ja
Aansluitingen Hoofdtelefoon, Microfoon, MIDI (A/B), AUX IN (L/L+R, R), Line Out (Main (L/L+R, R), SUB (3,4) Aux Ou
Opslag Intern, USB
Artikelcode P045045