NAMM 2016: Nieuwe producten Yamaha

Yamaha pakt uit met een reeks nieuwe toetsinstrumenten!

Montage synthesizer

Het lijkt wel "trucage", maar het is allemaal echt Yamaha's nieuwe vlaggenschip "Montage"! De Montage is binnenkort bij ons leverbaar in onderstaande drie uitvoeringen. Een verdubbeling aan polyfonie t.o.v. de Motif XF serie met maar liefst twee engines aan boord: AWM2 en FM-X. Wij kijken er naar uit!

Kijk voor alle informatie over de Yamaha Montage 6 synthesizer hier.

Kijk voor alle informatie over de Yamaha Montage 7 synthesizer hier

Kijk voor alle informatie over de Yamaha Montage 8 synthesizer hier.

DGX-660

De langverwachte Yamaha DGX-660, opvolger van de succesvolle Yamaha DGX-650, is eindelijk in ons midden! Met onder andere een gloednieuwe pianoklank, gesampled van een Yamaha Concert Grand CFIIIS, weet Yamaha één van zijn pronkstukken in de markt een prachtige opfrisbeurt te geven. Met het verbeterde, volgewogen Graded Hammer-klavier waant u zich op een akoestische echte piano. Met de klank en actie van een volwaardige digitale piano, de functies van een keyboard en de uitstekende kwaliteit van een Yamaha-piano kunt u uw muzikale creativiteit tot het uiterste benutten.

Kijk voor alle informatie over de Yamaha DGX-660 B hier.

Kijk voor alle informatie over de Yamaha DGX-660 WH hier.

NP12 / NP32

Yamaha staat wereldwijd al bekend om de topkwaliteit van haar instrumenten. De Yamaha Piaggero NP-12 straalt dit imago uit: met de stereoklank van een Yamaha concertvleugel en een polyfonie van 64 toetsen speelt u de sterren van de hemel. Met de Digital Piano Controller-app (iOS) kunt u de NP-12 bedienen vanaf uw iPhone of iPad. 

Twijfelt u nog over de mogelijkheden van de Yamaha Piaggero NP-12? Vergeet dan zeker niet even om het grote broertje, de Yamaha Piaggero NP-32, uit te proberen! De Yamaha Piaggero NP-32 is een instrument wat zeker zijn mannetje staat in de budgetwereld. De Piaggero-modellen van Yamaha staan al langer bekend als dun, licht, compact en extreem handig. Twijfelt u nog over de aanschaf van deze beginnerspiano van hoge kwaliteit? Laat u dan adviseren door ons team in Wezep! De koffie staat altijd klaar.