Peter Baartmans samen met Genos 2 in Hilversum

Peter Baartmans samen met Genos 2 in Hilversum

Oostendorp Muziek en Peter Baartmans nodigen u uit voor een demonstratie van de Yamaha Genos 2 in Hilversum. 

Tijdens de sessie met Peter kunt u al uw vragen over de Genos 2 stellen, maar ook zelf spelen. 

De demonstratie vind plaats in onze showroom in Hilversum om 14:30. Weer er snel bij, want er zijn een aantal plaatsen beschikbaar in de winkel. 

Demonstratie

Datum: woensdag 17 januari 2024

Tijdstip: Inloop 14:00 uur / Start 14:30 uur

Adres: Gijsbrecht van Amstelstraat 91, 1214 AV Hilversum

Wie is Peter Baartmans?

Peter Baartmans is een Nederlandse pianist en keyboardspeler met een indrukwekkende muzikale carrière. Hij staat bekend om zijn virtuositeit op het keyboard en zijn betrokkenheid bij Yamaha, waar hij een ambassadeur is voor hun toonaangevende muziekinstrumenten. Baartmans treedt wereldwijd op en geeft verschillende workshops waarin hij zijn kennis en ervaring deelde met andere muzikanten. Hij heeft ook lesgegeven aan verschillende muziekscholen en conservatoria, waarbij hij jonge talenten heeft begeleid in hun muzikale ontwikkeling. 

Naast zijn optredens en onderwijs heeft Baartmans bijgedragen aan de ontwikkeling van nieuwe muzikale technologieën en instrumenten. Zijn inzet en talent hebben een blijvende invloed gehad op de wereld van keyboard muziek en de populariteit van digitale piano's. Peter Baartmans blijft een gerespecteerd figuur in de muziek gemeenschap en een pionier in zijn vakgebied.

Waarom u de Genos 2 niet mag missen

Yamaha's technologische evolutie is duidelijk zichtbaar in de Genos 2. Onze adviseurs hebben de ontwikkelingen tussen de Genos en Genos 2 nauwkeurig geanalyseerd en hun bevindingen in deze blog samengevat. Hierdoor krijgt u een helder beeld van de vernieuwde specificaties van het Yamaha Workstation. Wat ons bijzonder opvalt, is de uitzonderlijke geluidskwaliteit. De nieuwe dynamische styles passen zich naadloos aan de speler aan, waardoor het voelt alsof er een live band met u meespeelt, en zo een ongeëvenaarde muzikale ervaring creëert. Daarnaast maakt de mogelijkheid om MIDI-bestanden naar Style-bestanden te converteren het spelen van muziek uniek en veelzijdig.

Wij nodigen u uit om in een van onze showrooms de Yamaha Genos 2 zelf te komen ervaren en beluisteren!