Winter NAMM 2018 | Bekijk hier al het nieuws!

De NAMM is elk jaar weer een groots festijn voor muzikanten die graag op de hoogte gehouden willen worden van het laatste productnieuws. Nu staat de NAMM 2018 weer voor de deur met meer dan 7.000 merken en meer dan 100 optredens en evenementen. Weten merken als Roland, Kawai en Korg wederom hoge ogen te gooien? Voor ons is het ook elk jaar weer spannend: nieuwe producten? Opvolgers? Als vanouds staan wij weer te trappelen om je op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen in de wereld van toetsinstrumenten.

Vanaf 25 januari 2018 vind je hier en op Facebook de laatste nieuwtjes. Word vervolgd dus! 

Roland introduceert de nieuwe GP 609 digitale vleugel

Roland combineert het beste van de akoustische piano en de nieuwste technieken in een nieuwe digitale vleugel. De GP 609 is verkrijgbaar in zwart en wit hoogglans en zal beschikbaar komen in het voorjaar van 2018!

Kawai: Nieuwe digitale piano's in de CA en CN serie

Kawai lanceert de Kawai CA 58 digitale piano, opvolger van de CA67. Kawai heeft daarnaast ook de Kawai CN 17 digitale piano gelanceerd. 

Bose: Bose S1 Pro: een draagbaar PA-systeem & Tonematch mixers

Naast de T4S en de T8S ToneMatch mixers is het compacte en praktische PA-systeem Bose S1 Pro gelanceerd op de NAMM. 

Korg: Prologue synthesizer, mixer en PA-system

Onder grote belangstelling is het nieuwe vlaggenschip van Korg gepresenteerd, de Korg Prologue 8 & 16 synthesizer. Gevolgd door de Volca Mix en Konnect PA-system.

Nord: Nord Electro 6D serie

Nord presenteert tijdens de NAMM 2018 de Nord Electro 6D serie. Een waardige opvolger van de 5-serie.

Yamaha: PSR-S775 en PSR-S975, CLP-695GP, YDP-S34, PSR EW410 en PSR-E463

Yamaha gooit ook dit jaar weer hoge ogen op de Winter NAMM 2018. Zo komen ze met 2 nieuwe workstations en meerdere digitale piano's.