page-loader-icon

Clavia Nord Electro 6 HP

De Nord Electro 6D HP is onderdeel van de befaamde Electro-serie. De Electro-serie heeft als belangrijkste kenmerk de sounds van electro-mechanische toetsinstrumenten en akoestische toetsinstrumenten. De 6D HP is het model dat vooral gericht is op de live-toetsenist die meer met pianoklanken speelt dan met orgels.

Lees verder >
Neem contact op voor de levertijd.
€ 2.595,00
€ 2.149,00

Koop nu en betaal in termijnen vanaf € 44,23 per maand

Beschikbare Varianten
Voordeelbundels
Entrada SKX-300 B keyboardstandaard
Entrada SKX-300 B keyboardstandaard
+ € 9,95
(u bespaart € 30,00)
Entrada BK-200 B skai black keyboardbank
Entrada BK-200 B skai black keyboardbank
+ € 9,95
(u bespaart € 20,00)
Entrada HPN-10 hoofdtelefoon
Entrada HPN-10 hoofdtelefoon
+ € 9,95
(u bespaart € 40,00)
Amadeus HPN-20 hoofdtelefoon
Amadeus HPN-20 hoofdtelefoon
+ € 39,95
(u bespaart € 39,05)
Sennheiser HD 600 hoofdtelefoon
Sennheiser HD 600 hoofdtelefoon
+ € 275,00
(u bespaart € 54,00)
Amadeus VX50 actieve studio monitor  x 2
Amadeus VX50 actieve studio monitor x 2
+ € 196,00
(u bespaart € 84,00)
beleef
Clavia Nord Electro 6 HP
Bekijk de video

Meer Informatie

Nord Electro 6D HP

De Nord Electro 6D HP is onderdeel van de befaamde Electro-serie. De Electro-serie heeft als belangrijkste kenmerk de sounds van electro-mechanische toetsinstrumenten en akoestische toetsinstrumenten. De 6D HP is het model dat vooral gericht is op de live-toetsenist die meer met pianoklanken speelt dan met orgels. Dit model is uitgevoerd met een 73 Hammer Action Portabel keybed. Dit houdt in dat het toetsen zijn met het speelgevoel van een piano, dat in een portable instrument is ontzettend handig. De producten van het Zweedse Nord zijn handgemaakt en een lust voor het oog.

Verbeterde performance

De performance van de Electro 6D HP is sterk verbeterd ten opzichte van de 5D HP. Nord heeft hard gewerkt aan een verbeterd gebruiksgemak, waardoor het nog makkelijker is om te schakelen tussen verschillende sounds en programma’s. Bijvoorbeeld met de nieuw Seamless Transition functie, waarmee u zonder harde overgang kunt schakelen tussen klanken. Het scherm dat Nord heeft meegegeven is leesbaar en duidelijk en daardoor uitermate geschikt voor live performing.

Orgel, Piano & Sample Synth

Het keyboard is ingedeeld in drie secties: Orgel, Piano en Sample Synth. Met de Split en Layer functionaliteit is deze indeling geheel naar eigen wens aan te passen. Daarnaast heeft Nord gewerkt aan nieuwe orgelklanken, verbeterde polyfonie en nieuwe piano filters. U heeft de beschikking over 2 pijporgels met een uitgebreide en gevarieerde dispositie. Verder heeft Nord het geheugen voor de samples uitgebreid zodat u meer klanken kunt toevoegen aan uw geluiden bibliotheek. De pianogeluiden waarover de 6HP zijn ontzettend uitgebreid en van hoge kwaliteit, klanken van vleugels, elektrische piano's en andere pianoklanken. 

Podium

De bekende rode behuizing van de Nord synthesizers ziet u natuurlijk regelmatig op de verschillende podia. Veel mogelijkheden voor het aansluiten van externe apparatuur en het toevoegen van klanken maken dat u een geheel eigen set-up kunt maken! De serieuze live-toetsenist kan bijna niet om deze synthesizer heen!

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Gewicht 11,40 kg
Kleur rood
Opgesteld in de showroom nee
Productstatus Nieuw
Merk Clavia
Garantie 3 jaar
Hoogte 12,10 cm
Breedte 107,40 cm
Diepte 34,40 cm
Artikelcode P043172