NU: Zomervoordeel weken | Tot wel 30% korting


Content Celeste 236 blank eiken

De Content Celeste 236 is een orgel van de Ermelose orgelfabrikant Content. Content is in 1980 begonnen met het ontwikkelen van orgels van topkwaliteit. Nu, decennia later doet Content dit nog steeds met verve. De Celeste 236 is daarvan het perfecte voorbeeld, het is een veelzijdig orgel met prachtige klanken, het totaalplaatje is dan ook van hoge kwaliteit.

Lees verder >
€ 8.495,00
Winkel Opgesteld Direct meenemen
Wezep Niet opgesteld Thuisbezorging
Hilversum Niet opgesteld Thuisbezorging

Meer informatie

Beschikbare Varianten
beleef
Content Celeste 236 blank eiken
Bekijk de video

Meer Informatie

Vier unieke klankwerelden

De Celeste biedt u een uitgebreid scala aan klankkleuren aan. Het orgel heeft namelijk 4 verschillende orgels in zich.

  • Barok
  • Classic
  • Romantisch
  • Symfonisch

Deze vier klanksoorten worden gemaakt door middel van samples van hoge kwaliteit. Deze 4 verschillende orgels zorgen er tevens voor dat er voor ieder wat wils is: elke organist kan een klankkleur kiezen die hij of zij het mooist vindt.

Kies de ruimte

De convolutiegalm plaatst het orgel in een ruimte naar keuze. U kunt kiezen uit diverse kerken en kathedralen en hoort het orgel ook alsof het daadwerkelijk in die ruimte klinkt. U kunt zelfs uw plaats in ruimte bepalen ten opzichte van het orgel, het zogenoemde Virtual Player Position. Dit zorgt voor een ontzettend natuurlijke beleving van de klank. De Content Celeste 236 heeft een groots geluid en kan worden gebruikt in de huiskamer als in de kerk.

Invention Technology

Met de Invention Technology is het Content gelukt de orgelklank nog verder te verfijnen zodat een natuurgetrouw klankbeeld ontstaat.

Stijlvol en strak meubel

Het meubel is zoals we van Content kunnen verwachten: een design dat past in elk interieur. Het orgel is mooi afgewerkt en straalt een stuk vakmanschap uit. De Celeste 236 is ook beschikbaar is een variant met rolluik, de Celeste 236R.

Meubel in 100+ kleuren

De meubels Content-orgels zijn leverbaar in meer dan 100 uitvoeringen. U ziet in de fotogalerij de meest populaire kleuren. Neem contact op met onze orgelspecialist voor meer informatie en vragen.

Optionele extra klanken

Tegen meerprijs is het mogelijk om een module met extra stemmen in te laten bouwen zodat u ook de beschikking heeft over orkestklanken en diverse andere instrumenten. Kom langs in onze showroom om de verschillende opties te bespreken en orgels te bespelen!

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Opgesteld in Hilversum nee
Gewicht 136,0 kg
Diepte 88,5 cm
Breedte 127,0 cm
Hoogte 109,0 cm
Productstatus Nieuw
Opgesteld in Wezep nee
Merk Content
Garantie 3 jaar
Kleur bruin
Aantal zwelpedalen 2
Aantal stemmen 36 x 4
Extra klanken nee
Aantal intonaties € 4,00
Afsluitbaar nee
Trekregisters nee
Bank meegeleverd ja
Klavier kunststof toets, metalen keychannel
Aantal manualen 2
Aansluitingen MIDI In - Out - Thru, Line-In, Line-Out, Hoofdtelefoonaansluiting (16-32 ohm)
Vermogen 6 x 30W
Artikelcode P001034