Muzikale MeiMaand Voordeel tot wel 30% korting


Content Clavis 224 blank eiken

De Content Clavis 224 is een orgel dat geschikt is voor elke organist. Of u nu ver gevorderd bent, of nog maar een beginner. Dit omdat het een eenvoudig, doch uitgebreid  en veelzijdig orgel is. De Clavis 224 heeft een prachtige gedetailleerde klank en een mooi design. Elk register is afzonderlijk te horen, zelfs tot in het tutti (alle registers open) toe. Met dit orgel heeft u de beschikking over 2 klavieren en 24 registers, dit geeft u een ontzettend veel mogelijkheden. Het orgel kan gevoed worden met allerhande galmprogramma's. Verder heeft Content met dit orgel de eigen ontwikkelde Invention Technology beschikbaar gemaakt voor een grotere groep. Een inspiratie voor elke organist.

Dit model is uitgevoerd in leem eiken. De Content Clavis 224 kan in vrijwel iedere kleur besteld worden. Neem gerust contact op voor vragen.

 
Lees verder >
Oostendorp Transport (in overleg)
€ 6.590,00
€ 6.195,00
Winkel Opgesteld Direct meenemen
Wezep Ja, opgesteld Thuisbezorging
Hilversum Niet opgesteld Thuisbezorging

Meer informatie

Beschikbare Varianten
beleef
Content Clavis 224 blank eiken
Bekijk de video

Meer Informatie

Gedetailleerde klank

Dankzij een zeer gebalanceerd geluidssysteem is het mogelijk om de klank tot in detail te beleven. Dit in combinatie met geavanceerde nagalmprogramma's zorgt ervoor dat er een prachtige transparante klank. De registers zijn zeer goed te onderscheiden wanneer er meerdere open staan, dat klinkt prachtig en is iets waar Content bekend om staat. Dankzij de Invention Technology heeft de Clavis 224 een ontzettend geavanceerde en levensechte kerkorgelklank.

4 orgels in 1

Dit orgel van Content heeft eigenlijk 4 orgels in zich, dat wil zeggen vier soorten intonaties. Deze vier soorten intonaties zorgen ervoor dat u in totaal 96 (4 x 24) stemmen tot uw beschikking heeft. De vier unieke klankstijlen zijn Barok, Classic, Romantisch en Symfonisch. Elk soort muziek kan dus worden gespeeld op dit orgel van Content.

Inspiratie voor elke organist

Dit orgel van Content is een echte inspiratiebron voor organisten. Dit dankzij de transparantie van de klank en de gedetailleerde opbouw van deze klank. Het is intrigerend om te zien dat de klank die de Clavis 224 voort brengt, zo innemend en vol is.

Meubel in 100+ kleuren

De meubels Content-orgels zijn leverbaar in meer dan 100 uitvoeringen. U ziet in de fotogalerij de meest populaire kleuren. Neem contact op met onze orgelspecialist voor meer informatie en vragen.

Kom naar de showroom

Bent u geïnteresseerd geraakt? Kom gerust langs in onze showroom in Wezep. Daar heeft u de mogelijkheid om verschillende orgels te bespelen, waardoor u een goede keuze kunt maken. Bij deze keuze willen wij u maar al te graag adviseren!

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Opgesteld in Hilversum nee
Gewicht 124,0 kg
Diepte 86,0 cm
Breedte 125,0 cm
Hoogte 108,0 cm
Productstatus Nieuw
Opgesteld in Wezep ja
Merk Content
Garantie 3 jaar
Kleur bruin
Aantal zwelpedalen 2
Aantal stemmen 24 x 4
Extra klanken ja
Aantal intonaties € 4,00
Afsluitbaar nee
Trekregisters nee
Bank meegeleverd ja
Klavier kunststof toets, metalen keychannel
Aantal manualen 2
Aansluitingen MIDI In - Out - Thru, Line-In, Line-Out, Hoofdtelefoonaansluiting (16-32 ohm)
Vermogen 6 x 30W
Artikelcode P039331