NU: Zomervoordeel weken | Tot wel 30% korting


Yamaha AvantGrand N3X PE digitale vleugel

Geen ander digitaal instrument weet uw pianospel beter over te brengen. Door het gebruik van een echt akoestisch mechaniek in combinatie met optische sensoren voelt het alsof u een echte vleugel bespeelt. De Yamaha AvantGrand N3X digitale vleugel is ideaal voor de pianist die niets wil inleveren.

Bij de aankoop van dit Yamaha instrument kunt u 3 maanden gratis Flowkey Premium van Yamaha krijgen. Flowkey is een populaire pianoapp om piano mee te leren spelen.

Banner digitale piano Oostendorp zwart

Lees verder >
Oostendorp Transport (in overleg)
€ 27.102,00
€ 19.900,00
Winkel Opgesteld Direct meenemen
Wezep Ja, opgesteld Ja, mogelijk
Hilversum Ja, opgesteld Thuisbezorging

Meer informatie

Voordeelbundels
Profiteer van extra voordeel op accessoires met de voordeelbundels van Oostendorp Muziek. Voeg het hoofdproduct toe aan uw winkelmand en kies vervolgens tot 4 extra accessoires met korting! Deze aanbieding geldt uiteraard ook in onze winkel.
+ € 39,95
(u bespaart € 39,05)
+ € 49,95
(u bespaart € 49,05)
+ € 79,00
(u bespaart € 70,00)
+ € 79,00
(u bespaart € 70,00)
+ € 69,00
(u bespaart € 60,00)
+ € 69,00
(u bespaart € 60,00)
+ € 69,00
(u bespaart € 30,00)
+ € 69,00
(u bespaart € 20,00)
beleef
Yamaha AvantGrand N3X PE digitale vleugel
Bekijk de video

Meer Informatie

Yamaha AvantGrand N3X

Geen ander digitaal instrument weet uw pianospel beter over te brengen. Door het gebruik van een echt akoestisch mechaniek in combinatie met optische sensoren voelt het alsof u een echte vleugel bespeelt. De Yamaha AvantGrand N3X digitale vleugel is ideaal voor de pianist die niets wil inleveren. De AvantGrand N3X is de vernieuwde versie van de zeer succesvolle Yamaha AvantGrand N3. Zo beschikt de Yamaha AvantGrand N3X nu ook over een nieuwe, rijke Bösendorfer sample, over hoogwaardige XLR-outputs, een USB-opnamefunctie, Virtual Resonance Modeling en Binaural Sampling. Een lust voor het oor en voor het oog.

Echt vleugelmechaniek voor een ongekende beleving

Uniek aan de Yamaha AvantGrand N3X is dat deze beschikt over een heus vleugelmechaniek, dat exact hetzelfde aanvoelt als een echte akoestische vleugel. Door tevens gebruik te maken van houten toetsen met Ivorite-toetsbeleg wordt er een ongekende belevingswereld voor u geopend. Door meerdere optische sensoren per toets te gebruiken wordt elke nuance van uw pianospel vastgelegd.

Virtual Resonance Modeling en het Tactile Response System

Een akoestische vleugel ‘leeft’: snaren gaan met elkaar, met het hout, met de zangbodem en het frame een bijzondere interactie aan. De N3X weet, door uitgebreide algoritmes, al deze resonanties en interacties uiterst nauwkeurig na te bootsen. Het resultaat van dit algoritme, dat Virtual Resonance Modeling heet, is een extreem verfijnde klank.

Als u reeds een akoestische vleugel bespeelt heeft, weet u dat snaarvibraties ook voelbaar zijn tijdens het bespelen van het instrument. Het Tactile Response System, dat bestaat uit elektronische componenten die trillingen overbrengen op het mechaniek en de kast, simuleert dit, zodat spelen op deze hybride vleugel een waar genot wordt.

Spatial Acoustic Speaker System: simpelweg adembenemend

Door tijdens het opnemen van de samples gebruik te maken van meerdere, speciale microfoons die ook locatieinformatie vastleggen, komt de hoogwaardige klank die het instrument voortbrengt absoluut tot zijn recht via de 12-wegsversterking, die overigens ook van zeer hoge kwaliteit is. De locatieinformatie die vastgelegd is tijdens de opname van de samples wordt tevens gebruikt voor binaural sampling. Hierdoor wordt ook het spelen met een hoofdtelefoon zeer plezierig.

Flowkey Premium

Bij de aankoop van dit Yamaha instrument kunt u 3 maanden gratis Flowkey Premium van Yamaha krijgen. Met de Yamaha Flowkey app heeft u de mogelijkheid piano te leren op uw eigen tempo en uw favoriete liedjes te leren. 

De app beschikt over een grote catalogus aan interactieve liedjes, cursussen en tutorials. Hierbij krijgt u directe feedback over uw pianospel en wordt u vooruit geholpen. De app is ideaal voor beginners maar ook zeker geschikt voor herbeginners en gevorderden. Registreer uw product op de Yamaha website en u ontvangt uw Flowkey-voucher.

Wilt u meer weten over dit topmodel van Yamaha? Bel of mail ons gerust voor meer informatie.

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Opgesteld in Hilversum ja
Meegeleverde accessoires handleiding, stroomsnoer
Gewicht 199,8 kg
Diepte 119,5 cm
Breedte 148,1 cm
Hoogte 101,4 cm
Productstatus Nieuw
Opgesteld in Wezep ja
Merk Yamaha
Garantie 5 jaar
Kleur zwart hoogglans
Polyfonie 256
Aansluitingen 2x Hoofdtelefoon, MIDI in/out, AUX in, AUX out, USB to HOST, USB to DEVICE
USB-audio ja
Opnamefunctie MIDI en Audio
Effecten Reverb, Brilliance, IAC and Stereophonic Optimizer
Omschrijving klanken Grand Piano × 5 + E.Piano × 3 + Harpsichord × 2
Aantal klanken 10
Aantal toetsen 88
Toongenerator Spatial Acoustic Sampling
Vermogen 2 x 80W + 4 x 45W + 5 x 35W + 4 x 25W
Ingebouwde speakers ja
Touchscreen nee
Soort display geen
Afsluitbaar ja
Pedalen 3
Klavier Gewogen Graded Hammer en aanslaggevoelig
Artikelcode P042705