U bent van harte welkom: het liefst op afspraak

Oostendorp Digital Classic Grand Superior IV Plus PWH chroom

Tweedehands Digital Classic - plan hier uw showroombezoek en ervaar de digitale piano zelf!

De Digital Classic Grand Superior IV: beter dan ooit! Met nóg betere pianosamples, nóg meer klanken en verbeterde speakers weet deze Digital Classic Superior IV u nog vaker te inspireren. Met het prachtige meubel is de Digital Classic een lust voor het oog!

Lees verder >
Oostendorp Transport (in overleg)
€ 11.250,00
€ 9.995,00
Het is mogelijk om dit instrument eerst te huren vanaf € 170,00 per maand
beleef
Oostendorp Digital Classic Grand Superior IV Plus PWH chroom
Bekijk de video

Meer Informatie

Digital Classic Superior IV - tweedehands

De Digital Classic Grand Superior IV: beter dan ooit! Met nóg betere pianosamples, nóg meer klanken en verbeterde speakers weet deze Digital Classic Superior IV u nog vaker te inspireren. Met het prachtige meubel is de Digital Classic Grand een lust voor het oog!

Voorzien van topkwaliteit onderdelen van Yamaha

De Grand Superior IV is de vierde generatie van onze Digital Classic-lijn. Door kritisch te kijken naar onze vorige edities kunnen we met alle zekerheid en trots zeggen dat de Digital Classic Superior beter dan ooit is. Ook bij onze vierde generatie maken we gebruik van onze samenwerking met Yamaha om de nieuwste samples en de beste functies in ons paradepaardje te verwerken. U hoort bij de Superior IV niet alleen de klankkast resoneren: u voelt ook de contragewichten van de toetsen. De Digital Classic Superior IV brengt u een stap dichter bij het ervaren van een echte akoestische piano.

Legendarische pianoklanken

De Superior IV is uitgerust met een tweetal legendarisch pianoklanken, namelijk die van de CFX en Bösendorfer concertvleugels van Yamaha. Deze akoestische vleugels zijn betoverend mooi gesampled en nemen u mee op een muzikale reis.

Graded Hammer klavier

Het ingebouwde Linear Grade Hammer klavier met 88 toetsen bootst het gewicht en de weerstand van een akoestische piano zeer natuurgetrouw na. Met het GP Response Damper Pedal krijgt u ook de diepte en de weerstand van een echt pedaal in huis.

Voordelen digitale piano

U krijgt dus niet alleen de ervaring van een akoestische piano, maar u geniet bovendien van de voordelen van een digitale piano. Zo kunt u, wanneer u wenst, ongestoord musiceren met een hoofdtelefoon op. Deze piano hoeft nooit gestemd te worden en brengt bovendien meer dan 500 verschillende klanken mee.

Eenvoudige bediening

De bediening is afgeleid van de Yamaha Clavinova serie en is eenvoudig en intuïtief te noemen. De bediening is netjes weggewerkt, zodat er geen knoppen zichtbaar zijn aan de buitenkant.

Grand Superior IV - Uniek en hoogwaardig instrument

Met de excellente kwaliteit van de Yamaha onderdelen gecombineerd met onze eigen klassieke akoestische kast en uniek versterkingssysteem, bent u verzekerd van een kwalitatief hoogwaardig instrument. Oftewel: alle voordelen van een digitale vleugel, met het mooie uiterlijk van een akoestische vleugel.

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Bouwjaar 2018
Diepte 185,0 cm
Productstatus Tweedehands
Opgesteld in de showroom ja
Merk Oostendorp
Garantie 5 jaar
Kleur wit hoogglans
Aantal toetsen 88
Toongenerator Pure CF Sound Engine
Ingebouwde speakers ja
Touchscreen nee
Afsluitbaar ja
Pedalen 3
Klavier Gewogen Graded Hammer en aanslaggevoelig
Artikelcode P042688-5933