Welkom in pianoland Oostendorp Muziek

Ruime collectie

Wij hebben een ruime collectie aan tweedehands piano’s in de winkel staan. Dit kunnen piano’s zijn van enkele jaren oud, maar ook antieke piano’s van meer dan 100 jaar oud. Ons aanbod in 2e hands piano’s is heel divers. U kunt bij ons bijvoorbeeld terecht voor een klassieke piano met een warme, romantische klank. Bent u op zoek naar een piano met een transparante heldere klank, geschikt om bijvoorbeeld jazz op te spelen? Het staat bij ons speelklaar in de showroom.

Een tweedehands piano? Kies voor zekerheid

Al onze occasion piano’s zijn nauwkeurig nagekeken en gereviseerd en gerestaureerd waar nodig is. U kunt er dus van op aan dat u een instrument koopt dat kwalitatief goed is. Een tweedehands piano kan al met al dus net zo goed zijn als een nieuw instrument. Daarom leveren wij ook 5 jaar garantie op onze tweedehands piano’s. U profiteert bij ons van de volgende voordelen:

 • Gratis levering bij u thuis (gelijkvloers)
 • 5 jaar garantie bij piano's tot € 3000,-
 • 10 jaar garantie bij piano's vanaf € 3000,-

Revisie

Een goed onderhouden piano of vleugel gaat ongeveer zestig tot tachtig jaar mee. Daarna is het instrument toe aan een volledige revisie. Onze vakmensen reviseren zowel piano’s als vleugels. Bij een revisie worden alle versleten onderdelen vervangen waardoor een instrument weer voor jaren meegaat. Een kleine revisiebeurt om de tien jaar is aan te bevelen. De hamerkoppen zijn na tien jaar vaak ingesleten omdat ze continu tegen de snaren slaan. Deze koppen worden dan geschuurd in de originele vorm. Hierdoor wordt het aanslagpunt weer kleiner waardoor er meer boventonen vrijkomen en uw piano dus mooier klinkt. Ook komt het volume van de piano hierdoor beter in balans.

Restauratie

Bij restauratie wordt een instrument weer helemaal in originele stijl teruggebracht. Revisie en restauratie liggen heel dicht bij elkaar in het pianovak. Bij de restauratie is het belangrijk dat het oorspronkelijke karakter van het instrument weer optimaal wordt en de originele kwaliteit niet verloren gaat. Een gerestaureerde piano of vleugel is een prachtig meubel in uw woning en onderscheidt zich van nieuwe instrumenten door een unieke kast en een heel eigen toonkarakter.

Vakkundig advies bij aanschaf tweedehands piano

Het kopen van een (tweedehands) piano is een investering voor de langere termijn. Het is daarom belangrijk om goed advies te krijgen bij de aanschaf van een piano. Onze productspecialisten helpen u bij het vinden van de juiste piano. Zo wordt er ook rekening gehouden met de plaats waar de piano komt te staan. De ruimte heeft namelijk grote invloed op de klank van een piano. Vloerbedekking of plavuizen hebben beiden bijvoorbeeld een heel ander effect op de klank van uw piano.

Tweedehands piano

Met een heel divers aanbod aan tweedehands piano's, helpen we u graag met het maken van de juiste keuze. Alle tweedehands piano's die wij aanbieden zijn grondig nagekeken en/of gereviseerd en klaar gemaakt voor tientallen jaren speelplezier. Wij hebben de piano's speelklaar voor u in de winkel staan.

Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst

17 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Schumann 125 PE chroom piano
  Schumann 125 PE chroom piano
  € 4.450,00
  € 3.995,00
  Op voorraad
  Staat opgesteld in de showroom
  Bekijk Meer
Tonen als Foto-tabel Lijst

17 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Filteren op