SALE tot wel 30% korting


Entrada SKX-300 B keyboardstandaard

Deze standaard is gemaakt voor universeel gebruik. Zonder moeite draagt deze standaard instrumenten tot maar liefst 50 kilo!

Lees verder >
Slechts 1-2 werkdagen
€ 79,95
€ 49,95
Winkel Opgesteld Direct meenemen
Wezep Niet opgesteld Ja, mogelijk
Hilversum Ja, opgesteld Ja, mogelijk

Meer informatie

beleef
Entrada SKX-300 B keyboardstandaard
Bekijk de video

Meer Informatie

De beginnende keyboardspeler kan niet zonder deze klassieke en veelverkochte keyboardstandaard. Deze SKX-300 B met kliksysteem is uiterst eenvoudig in hoogte verstelbaar en kan de meest zware keyboards dragen (max. 50 kg).

Perfect voor keyboards, Stage piano's en synthesizers

Deze standaard is niet alleen perfect voor keyboards, hij is ook uitermate geschikt voor stage piano’s en synthesizers. Deze dubbelbenige standaard is speciaal gemaakt voor ondiepe instrumenten. Door het rubber in het midden staat het instrument zo stabiel mogelijk en glijdt het niet weg tijdens het spelen. De draagarmen van de standaard zijn smal uitgevoerd, zodat de standaard weinig ruimte in beslag neemt.

Afmetingen keyboardstandaard

De Entrada dubbele schaarstandaard is 41cm diep en de bovenste dragers zijn 30cm lang. Uiteraard is deze dubbele schaarstandaard in hoogte verstelbaar met een minimale hoogte van ongeveer 60 cm tot een maximale hoogte van ongeveer 95 cm.

Speciaal ontwikkeld

Deze standaard is op door Oostendorp Muziek speciaal op maat ontwikkeld. In plaats van twee heeft deze standaard drie rubbers. Het middelste rubber kunt u verschuiven zodat uw instrument altijd stevig staat! Ook is deze standaard veel smaller dan de universele schaarstandaard wat ten goede komt aan de uitstraling van het geheel en deze bovendien minder ruimte in beslag neemt. Het is mogelijk de standaard in te klappen zodat deze ook makkelijk vervoerd kan worden.

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Opgesteld in Hilversum ja
Kleur zwart
Opgesteld in Wezep nee
Productstatus Nieuw
Merk Entrada
Garantie 3 jaar
Artikelcode P000159