Sale tot 30% korting


Kawai K-300 AURES2 E/P chroom silent piano

De Kawai K-300 AURES 2 is een hybride instrument. Het is een akoestische piano gecombineerd met geavanceerde digitale pianotechnologie. Zijn voorganger, de zeer bekende Kawai K-300, beschikte al over een hoogwaardige klank. Dit is alleen maar verder ontwikkeld in de Kawai K-300 AURES 2.


Met het AURES 2-systeem kunt u zowel akoestisch als digitaal met of zonder hoofdtelefoon te spelen. Daarnaast kunt u via de PianoRemote app eenvoudig het AURES 2-systeem besturen via een smartphone of tablet. 

Lees verder >
Oostendorp Transport (in overleg)
€ 12.740,00
€ 10.990,00
Winkel Opgesteld Direct meenemen
Wezep Ja, opgesteld Thuisbezorging
Hilversum Ja, opgesteld Thuisbezorging

Meer informatie

Beschikbare Varianten
Koichi Kawai

Koichi Kawai

Koichi Kawai werkte al op jonge leeftijd in de werkplaats van Yamaha en deed daar jarenlang ervaring op tot hij in zijn 41ste levensjaar in 1927 besloot om voor zichzelf te beginnen. Binnen een jaar had Kawai zijn eerste vleugel geproduceerd. Kawai had een moeilijke start dankzij een gebrek aan bekwame ambachtslieden en hoogwaardig materiaal. Gedurende de jaren 30 kwam de productie van de grond en produceerde Kawai 1000 piano’s per jaar.

Helaas werd de fabriek in Hamamatsu volledig verwoest in de Tweede Wereldoorlog en werd alles onzeker voor Koichi Kawai. Na jarenlang hard werken herstelde het bedrijf zich gelukkig in 1949 en in 1953 lag de productie alweer op 1500 piano’s per jaar. Daarna is het bedrijf onder de zoon Shigeru Kawai en vervolgens onder kleinzoon Hirotaka Kawai blijven groeien tot de nummer twee in pianoproductie van de wereld.

Lees meer over het merk Kawai

beleef
Kawai K-300 AURES2 E/P chroom silent piano
Bekijk de video

Meer Informatie

Een analoge piano met een snufje digitale technologie

De Kawai Aures 2 is een hybride instrument, dat wij ook wel een Silent piano noemen. U kunt ongestoord aan uw nieuwe muziekstukken werken. Door de hoofdtelefoon kunt u dat in alle rust doen. Door de digitale technologie gaat de vertrouwde, warme tonen van de Kawai K300 niet verloren.

De piano beschikt standaard over USB- en MIDI- poort voor aansluiting op een computer of een ander instrument. U kunt de Aurus 2 verbinden met uw telefoon, tablet of laptop. Daarna kunt u hem gebruiken met verschillende piano-apps.

De belangrijkste kenmerken van de piano Kawai AURES 2

Door het Integrated Hammer Sensing System (IHSS) heeft u meer precisie tijdens uw pianospel. Deze technologie zorgt voor nauwkeurige vastlegging van de hamerbewegingen. Dit systeem gebruikt speciale sensoren die nauwkeuriger zijn dan gewone sensoren op pianotoetsen. Het bootst de bewegingen van echte piano's heel precies na. De digitale pianogeluiden van het instrument worden daardoor op een natuurlijke wijze gehoord.

Kawai heeft daarnaast andere aanpassingen gedaan, die ervoor gezorgd hebben dat de pianoklanken voller en ronder klinken. Zo is de houten constructie met vijf regels uitgebreid en is de gietijzeren plaat met twee versterkende schroeven steviger gemaakt. Daardoor is het nog beter met de frameconstructie verbonden. De massieve zangbodem wordt op deze manier prachtig versterkt.

Het Aures 2-systeem van Kawai

De K-300 piano heeft het AURES 2-systeem, dat akoestische demping en digitale technologieën combineert. Het systeem bevat Kawai’s meest geavanceerde geluidstechnologie. De speler kan daardoor op een akoestische en een digitale piano spelen. Dit kan ook zonder hoofdtelefoon, waardoor u niemand stoort.

Millennium III mechaniek van Kawai

Kawai heeft een paar jaar geleden hun piano's verbeterd met kunststof onderdelen in het mechaniek. U krijgt genoeg mogelijkheden om met de beroemde Millennium III mechaniek een dynamische speelwijze te creëren.

ABS-carbon mechaniek in de piano AURES 2

Samen met het AURES 2-systeem is er ook een ABS-carbon in de mechaniek verwerkt in de piano. Het materiaal brengt het voordeel dat het stug is. Daarnaast blijft carbon onder wisselende vochtigheid en temperatuur zeer stabiel.

Om die reden is deze piano duurzamer en beschikt hij over een preciezere speelaard. Daarmee kan de pianist een super gecontroleerde pianotechniek ontwikkelen.

Wat maakt deze piano nou zo bijzonder?

De piano K-300 AURES 2 biedt een mix van speciaal ontwikkelde akoestische dempingsfuncties met toonaangevende digitale technologieën. Denk aan een geavanceerd luidsprekersysteem voor piano's met verschillende geluiden, Bluetooth en volumeregeling. Hierdoor kunnen pianisten zowel een akoestische als digitale piano gebruiken.

Een silent piano heeft het authentieke karakter van een akoestische piano. Je kunt echter ook in stilte spelen met een hoofdtelefoon dankzij de digitale elementen.

Verschillende uitvoeringen van de piano Kawai K-300 serie

Wanneer u een Kawai K-300 piano aanschaft, kunt u kiezen uit verschillende uitvoeringen. De meest voorkomende kleuren zijn wit hoogglans en zwart hoogglans. Daarnaast kunt u kiezen uit chroom- en messingbeslag. Dit zijn de metalen onderdelen van het meubel, zoals pedalen, scharnieren en de inleg van het logo. Kawai heeft verschillende hybride piano's uitgebracht.

Bent u benieuwd hoe de K300 AURES 2 speelt? Kom langs naar onze showroom en vraag onze adviseurs om advies. 

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Opgesteld in Hilversum ja
Gewicht 227,0 kg
Diepte 61,0 cm
Breedte 149,0 cm
Hoogte 122,0 cm
Productstatus Nieuw
Opgesteld in Wezep ja
Merk Kawai
Garantie 10 jaar
Kleur zwart hoogglans
Aantal toetsen 88
Pedalen 3
Toetsbeleg acryl
Mechaniek Millennium III
Bevat silentsysteem ja
Beslag messing
Artikelcode P044345