Nieuwe showroom Hilversum: nu geopend!

Yamaha PSR-SX700 B keyboard

Na de succesvolle PSR-S serie weet Yamaha zichzelf weer te overtreffen met de PSR-SX serie bestaande uit de SX700 en de SX900. De volledig herontworpen interface, nieuwe toewijsbare functies, joystick en Live Controllers zorgen voor een nieuwe muzikale ervaring waarbij u alle controle over uw sound heeft. Het PSR-SX700 workstation inspireert de toetsenist zijn vele sounds, styles, ritmes en effecten met onder andere de Revo!Drums afgeleid van de Genos. Ook is er nog 1GB user geheugen en 400MB expansion geheugen waarmee u uw PSR-SX700 verder uit kunt breiden en personaliseren. Performing en arranging, maar ook gewoon thuis oefenen is een plezier met dit workstation keyboard van Yamaha.

Bij de aankoop van dit Yamaha instrument kunt u 3 maanden gratis Flowkey Premium van Yamaha krijgen. Flowkey is een populaire pianoapp om piano mee te leren spelen.

Lees verder >
Voor 17:00 besteld, morgen al in huis!
€ 1.615,00
€ 1.179,00
Winkel Opgesteld Direct meenemen
Wezep Ja, opgesteld Ja, mogelijk
Hilversum Niet opgesteld Thuisbezorging

> Meer informatie

Beschikbare Varianten
Voordeelbundels
Profiteer van extra voordeel op accessoires met de voordeelbundels van Oostendorp Muziek. Voeg het hoofdproduct toe aan uw winkelmand en kies vervolgens tot 4 extra accessoires met korting! Deze aanbieding geldt uiteraard ook in onze winkel.
+ € 34,95
(u bespaart € 15,00)
+ € 34,95
(u bespaart € 10,00)
+ € 49,95
(u bespaart € 20,00)
+ € 54,95
(u bespaart € 20,00)
+ € 19,95
(u bespaart € 10,00)
+ € 279,00
(u bespaart € 70,00)
+ € 69,95
(u bespaart € 29,05)
+ € 196,00
(u bespaart € 84,00)
+ € 322,00
(u bespaart € 138,00)
beleef
Yamaha PSR-SX700 B keyboard
Bekijk de video

Meer Informatie

 

Na de succesvolle PSR-S serie weet Yamaha zichzelf weer te overtreffen met de PSR-SX serie bestaande uit de SX600 SX700 en de SX900. De volledig herontworpen interface, nieuwe toewijsbare functies, joystick en Live Controllers zorgen voor een nieuwe muzikale ervaring waarbij u alle controle over uw sound heeft. Het PSR-SX700 workstation inspireert de toetsenist zijn vele sounds, styles, ritmes en effecten met onder andere de Revo!Drums afgeleid van de Genos. Ook is er nog 1GB user geheugen en 400MB expansion geheugen waarmee u uw PSR-SX700 verder uit kunt breiden en personaliseren. Performing en arranging, maar ook gewoon thuis oefenen is een plezier met dit workstation keyboard van Yamaha.

Live performance met het PSR-SX workstation keyboard

Op de PSRSX700 heeft u beschikking tot maar liefst 986 voices en 400 styles in alle genres. De Yamaha PSR-SX700 heeft daarnaast meerdere features die bijdragen aan het neerzetten van een performance. De joystick biedt intuïtieve controle over pitch en modulation; pitch bends en genuanceerde modulatie liggen binnen handbereik. 

FSB klavier met goede aanslag

Het vernieuwde klavier heeft een prettige aanslag met een iets zwaardere initiële weerstand. Dit nieuwe ontwerp zorgt ervoor dat er ook achter op de toetsen nog comfortable gespeeld kan worden op het Yamaha PSR-SX700 keyboard.

Hoge kwaliteit audio

Zowel de ingebouwde speakers alsook de audio output is van hoge kwaliteit. De speakers creëren een heldere, sprankelende toon, die goed uitgebalanceerd is voor de toetsenist én toeschouwers. De speakers hebben een vermogen van 2 x 15W. 

Touchscreen voor extra handige bediening

Het vernieuwde interface is uitgerust met 7 inch een modern touchscreen die de bediening van de PSR SX700 nog makkelijker maakt. De bediening met het touchscreen is grafischer en intuïtiever. Via het touchscreen kunt u functies toewijzen aan drukknopen, draaiknoppen en pedalen om uw Yamaha PSR-SX700 helemaal naar uw eigen wens in te richten. 

PSR-SX700 verbindingsmogelijkheden

Ook aan verbindingsmogelijkheden is geen gebrek op de PSR SX700. U kunt een hoofdtelefoon, 2 pedalen (waarvan 1 assignable) en een microfoon of gitaar verbinden. Daarnaast kunt u de MIDI in en out, AUX in, LINE out, USB to device en USB to host gebruiken om bijvoorbeeld de audio af te spelen op externe speaker, op te nemen of om apps te gebruiken in combinatie met uw Yamaha PSR-SX keyboard.

Flowkey Premium

Bij de aankoop van dit Yamaha instrument kunt u 3 maanden gratis Flowkey Premium van Yamaha krijgen. Met de Yamaha Flowkey app heeft u de mogelijkheid piano te leren op uw eigen tempo en uw favoriete liedjes te leren. 

De app beschikt over een grote catalogus aan interactieve liedjes, cursussen en tutorials. Hierbij krijgt u directe feedback over uw pianospel en wordt u vooruit geholpen. De app is ideaal voor beginners maar ook zeker geschikt voor herbeginners en gevorderden. Registreer uw product op de Yamaha website en u ontvangt uw Flowkey-voucher.

Nog meer mogelijkheden met de PSR-SX900

Bent u opzoek naar nog nét dat beetje extra? Bekijk dan eens de PSR-SX900. Deze heeft nog meer voices en styles en krachtigere speakers. Ook heeft de SX900 een vocoder en een Chord Looper waarmee u uw spel een extra dimensie kunt geven. Daarnaast heeft de SX900 nog wat meer intern geheugen zodat u het keyboard nog meer naar eigen smaak kunt inrichten.

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Opgesteld in Hilversum nee
Meegeleverde accessoires handleiding, lessenaar, adapter
Gewicht 11,5 kg
Diepte 43,1 cm
Breedte 101,7 cm
Hoogte 13,9 cm
Productstatus Nieuw
Opgesteld in Wezep ja
Merk Yamaha
Garantie 3 jaar
Kleur zwart
Aantal toetsen 61
Klavier Niet gewogen
Soort display TFT Kleur
Touchscreen ja
Ingebouwde speakers ja
Vermogen 2 x 15W
Toongenerator AWM Stereo Sampling
Polyfonie 128
Aantal klanken 986
Effecten Reverb (59 types), Chorus (106 types), Variation Effect (322 types), Insertion Effect (322 types), M
Opnamefunctie MIDI en Audio
USB-audio ja
Aansluitingen Hoofdtelefoon, Microfoon/Gitaar, MIDI IN/OUT, Sustain pedaal, Aux IN (Stereo mini jack), Line Out, U
Opslag Intern, USB
Artikelcode P043675