Levering

Bezorgmethoden en kosten

Wij leveren dagelijks allerlei verschillende muziekinstrumenten door heel Nederland. Hiervoor maken we gebruik van verschillende bezorgopties. Het kiezen van een tijd(vak) voor uw levering van uw bestelling is helaas nog niet mogelijk. U kunt wel aangeven op welke dag u het instrument wilt ontvangen.

Bezorging via PostNL

Kleine en handzame pakketten tot 30 kg worden verstuurd via PostNL. Dit wordt vaak gedaan met accessoires, keyboards, synthesizers en stage piano’s. Uw instrument wordt dan in de meeste gevallen de volgende dag thuisbezorgd, mits u vóór 17:00 uur besteld heeft. Uitzondering hierop is een bestelling die in het weekend wordt gedaan, of het product niet op voorraad is. Wanneer u liever wilt dat uw bestelling op een andere dag wordt bezorgd, dan kunt u dit aangeven bij het opmerkingen vak bij uw bestelling. Wilt u meer informatie over de levertijden, bekijk dan de tabel hieronder of lees hier meer informatie over levertijden.

Bestellingen boven de € 60,- worden gratis verzonden. Bestellingen onder de € 60,- en lichter dan 0,5 kg kosten € 3,95 en boven de 0,5 kg kosten ze € 6,95. Deze bedragen kunnen bij uitzondering afwijken. De bedragen die hier zijn vermeld, gelden binnen de Benelux, neem contact met ons op voor de verzendkosten buiten de Benelux.

Bezorging via GLS

Grote pakketten boven de 25 kg worden standaard gratis door GLS bezorgd. U heeft echter ook de mogelijkheid om uw instrument te laten bezorgen door onze eigen Oostendorp transportservice. De kosten hiervan ziet u hieronder staan. Het is belangrijk om te weten dat GLS alleen op de begane grond levert en niet op zaterdag levert. Moet uw instrument dus naar een hoger gelegen etage, dan zult u dit zelf moeten regelen. Ook is het van belang dat u thuis bent, zodat het pakket bij u kan worden afgeleverd. Is dit niet het geval dan neemt GLS het pakket weer mee en worden er extra kosten in rekening gebracht. Verder moet u uw bestelling zelf in elkaar zetten, dit kunt u doen aan de hand van de meegeleverde beschrijving.

Voor levertijden van voorradige producten via PostNL of GLS, zie de tabel hieronder.


Besteld op:

Aflevering

Maandag voor 17:00

Dinsdag

Dinsdag voor 17:00

Woensdag

Woensdag voor 17:00

Donderdag

Donderdag voor 17:00

Vrijdag

Vrijdag voor 17:00

Zaterdag wanneer uw bestelling via PostNL wordt verzonden. Maandag wanneer uw bestelling via GLS wordt verzonden.

Zaterdag

Dinsdag

Zondag

Dinsdag

Bezorging via onze Oostendorp transportservice

Op een door u gewenst tijdstip het instrument volledig gemonteerd afgeleverd krijgen? Voor bezorgingen van piano's binnen Nederland kunt u tegen een meerprijs van € 100,- gebruik maken van onze eigen transportservice. Voor vleugels betaalt u € 200,-. Voor bezorgingen in Belgie en Duitsland geldt een meerprijs van € 100,-. Wij leveren uw instrument af in uw woning, én monteren het instrument ook! Het genoemde tarief geldt voor bezorgingen op de begane grond en locaties die beschikken over een lift waar het instrument in past. Wanneer er extra hulpmiddelen nodig zijn om het instrument bij u in huis te plaatsen, kunnen hiervoor extra kosten in rekening worden gebracht.

Houd er wel rekening mee dat de bezorging door onze eigen transportservice wat langer op zich laat wachten, aangezien er een afspraak moet worden gemaakt voor de levering en de bezorging persoonlijk door onze eigen medewerkers wordt gedaan. Wanneer u een instrument aanschaft waar Oostendorp Transportservice bij zit neemt de afdeling planning contact met u op om een afspraak te maken voor de leveringsdatum.