U bent van harte welkom: het liefst op afspraak | Hemelvaartsdag geopend 11.00 - 17.00

Kawai vleugel

In 1927 werd het merk Kawai opgericht en binnen een jaar had Kawai zijn eerste vleugel geproduceerd. Inmiddels is Kawai gegroeid tot de nummer twee in piano- en vleugel productie van de wereld. Kawai had als eerste bedrijf in de muziekbranche het ISO 140001 certificaat ontvangen voor het milieubewust produceren van hun instrumenten.

Kawai vleugel


Kawai vleugel series

Kawai heeft drie series met grand piano’s. De eerste serie heet Shigeru Kawai, ook wel afgekort als de Kawai SK. Dit zijn erg luxe concertvleugels.

Andere series zijn de GX-serie en GL-serie, hieronder leest u alles over deze twee series!

Kawai GL

De Kawai GL-serie is de instap vleugel serie van het merk. Zeker de GL-10 is een nieuwe vleugel, met de prijs van een tweedehands vleugel. De vleugels in de Kawai GL-serie beschikken over het exclusieve Millenium III mechaniek.

De GL-10 is ook beschikbaar met een silent-systeem., zodat u ook met koptelefoon kan spelen. Bekijk hier de Kawai GL-10 ATX2 silent vleugel!

Kawai GX

De Kawai GX-serie is een relatief nieuwe serie uitgebracht in 2013. Met een nieuw design, moderne technologie en de traditionele ambachtskunst is deze serie tot stand gekomen. Een grote verscheidenheid aan houtsoorten worden uiterst nauwkeurig op kwaliteit en karakter uitgezocht. Lees hier meer over de Kawai GX-3!

Beleef alle Kawai vleugels in onze showroom!

In onze showroom staan verschillende Kawai vleugels opgesteld, zowel nieuw als tweedehands Kawai vleugels. Deze instrumenten kunt u allemaal bespelen en vergelijken, natuurlijk ook met vleugels van andere merken als Yamaha en Sebastian Steinwald. U kunt via onderstaande button een afspraak plannen met één van onze adviseurs!

Plan direct een gratis afspraak

rosler
rippen
ibach
hupfeld
august forster
petrof
schimmel
bluthner
sauter
Grotrian Steinweg