alle piano's cta

Oostendorp P1/P2

Met de Oostendorp P1 en P2 heeft u toegang tot hetzelfde hoogwaardige concept als de Digital Classic: digitale piano's van topkwaliteit in een klassieke pianokast. Het verschil zit hem echter in het compactere formaat en de prijs, waardoor de P1 en P2 ook geschikt zijn voor pianisten met een kleiner budget die waarde hechten aan een klassieke uitstraling. Oostendorp Muziek heeft de P1 en P2 zelf ontwikkeld en getalenteerde technici bouwen deze in onze eigen werkplaats. Om een optimale klank te kunnen bieden, gebruiken we componenten van Yamaha voor de digitale elementen van de piano. Het gebruik van een authentieke pianokast zorgt voor een rijk en natuurlijk geluid.

U kunt de Oostendorp P1 en P2 bestellen in zowel hoogglans zwart als hoogglans wit. De P-piano’s zijn onze meest duurzame elektrische piano’s voor de scherpste prijs. Ondanks het slanke ontwerp beschikken deze elektrische piano's over 88 gewogen pianotoetsen en nemen ze zelfs minder ruimte in beslag dan een standaard digitale huiskamerpiano.

 


Digital Classic Grand

Oostendorp P1

De Oostendorp P1 is een digitale piano met een natuurlijke klank en touché. Het instrument biedt een veel natuurlijkere beleving dan de meeste digitale piano's in deze prijsklasse! De Oostendorp P1 is ook een bijzonder compacte piano. Binnen het spectrum van digitale piano's is er geen ander instrument dat slechts 127,5 cm breed is. Met een hoogte van slechts 108 cm is het gemakkelijk om de P1 in uw interieur te integreren. Bovendien heeft het witte meubilair een strakke uitstraling met subtiele chroomaccenten en is het bedieningspaneel netjes uit het zicht weggewerkt.

Bekijk Oostendorp P1


Digital Classic piano

Oostendorp P2

De Oostendorp P2 is een digitale piano met een zeer authentieke klank en toucher. Wat deze piano uniek maakt, is de hoge positie van de speakers in het meubilair. Hierdoor fungeert het meubilair ook als klankkast en wordt het geluid veel directer op de pianist gericht. Dit zorgt voor een veel natuurlijkere ervaring dan bij de meeste digitale piano's in deze prijsklasse, waarbij de speakers vaak naar de vloer gericht zijn. Als u de bovenklep opent, krijgt de P2 nog een vollere klank.

Bekijk Oostendorp P2


Digital Classic Grand

Ervaar de Oostendorp P1/P2 in onze showrooms

Het speelgevoel en geluid van de Oostendorp P1 of P2 zelf ervaren? Kom gerust langs in een van onze winkels. Onze adviseurs helpen u graag verder.

Plan uw route naar de showroom in Wezep
Plan uw route naar de showroom in Hilversum

rosler
rippen
ibach
hupfeld
august forster
petrof
schimmel
bluthner
sauter
Grotrian Steinweg