Roland keyboard


Het merk Roland

Roland, opgericht in 1972 in Japan, heeft al decennia lang een grote invloed op de muziekwereld met de hoogwaardige instrumenten die zij produceren. Meerdere Roland instrumenten zoals de eerste synthesizer genaamd SH-1000 en Juno-106 synthesizer hebben inmiddels een haast legendarische status. Roland is uitgegroeid tot een belangrijke wereldspeler en u zult ook bij grote artiesten regelmatig instrumenten van Roland op het podium kunnen zien. Naast digitale piano’s en synthesizers produceert Roland ook orgels, keyboards, (bas)gitaren, drumstellen en professionele audio.

Bekijk Roland keyboards

Een Roland keyboard

Roland staat bekend als topmerk onder de keyboardmerken. Dit komt omdat Roland al jarenlang keyboards weet te produceren met een ongekende klankkwaliteit. Als u een Roland keyboard koopt bent u ervan verzekerd een keyboard te kopen met prachtige klanken die u zullen inspireren.

De beste klanken

Neem de pianoklanken op een Roland keyboard. Kiest u een vleugelklank, u hoort een vleugel. Ook de elektrische piano' s op een Roland keyboard klinken fantastisch. De violen en andere strijkers klinken warm en vol. Met een Roland keyboard haalt u een wereld aan klanken in huis!

Tweedehands Roland keyboard

Regelmatig krijgen wij ook tweedehands Roland keyboards binnen. Ook al is een Roland keyboard relatief oud we blijven ons verbazen over de klankkwaliteit van deze instrumenten. Bekijk via onderstaande button ons wisselende aanbod aan tweedehands Roland keyboards!

Roland keyboard tweedehands

Roland keyboards met garantie

Als u voor een Roland keyboard kiest, kiest u niet allen voor een mooie klank, maar ook voor zekerheid. Op een nieuw Roland keyboard krijgt u namelijk 3 jaar garantie. U bent er dus van verzekerd een keyboard te kopen waar u jaren plezier van zult hebben!

rosler
rippen
ibach
hupfeld
august forster
petrof
schimmel
bluthner
sauter
Grotrian Steinweg