U bent van harte welkom: het liefst op afspraak | Hemelvaartsdag geopend 11.00 - 17.00

Yamaha C7 vleugel

Yamaha C7 vleugel

De Yamaha C7 is onderdeel van de C-serie vleugels van het merk Yamaha. Onder andere de C3 en C5 maken ook onderdeel uit van deze serie. De letter C staat voor Conservatoire, de vleugels zijn dus uitermate geschikt voor professioneel gebruik. De C7 is het topmodel uit de serie en komt erg dicht bij een concert grand piano. De techniek is zelfs gebaseerd op de techniek van het vlaggenschip van Yamaha: De CFX concertvleugel.

Bekijk yamaha c7 vleugels


Geschiedenis Yamaha C7

Yamaha werd opgericht in 1889, door Torakusu Yamaha. In 1902 werd de eerste vleugel gebouwd en inmiddels is Yamaha de grootste instrumentenbouwer ter wereld. In 2012 is de Yamaha C-serie opgevolgd door de CX-serie. Deze serie bouwt verder op de 45 jaar lange ervaring met de productie van de C-serie.

Yamaha C7 vleugel bij Oostendorp Muziek!

De Yamaha C7X vleugel is vaak te vinden in de showroom in Wezep. Er staan in de showroom vele andere vleugels van onder andere Yamaha en Kawai, deze kunt u allemaal volop vergelijken en bespelen. U kunt via onderstaande button een winkel afspraak plannen met één van onze adviseurs.

plan een gratis afspraak voor Yamaha c7

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
rosler
rippen
ibach
hupfeld
august forster
petrof
schimmel
bluthner
sauter
Grotrian Steinweg