page-loader-icon

Oostendorp Flightcase Yamaha Tyros 61 toetsen

Deze stevige flightcase is geschikt voor zowel de Tyros 1, Tyros 2, Tyros 3, Tyros 4 als de Tyros 5 61 toetsen. Deze keyboards hebben namelijk nagenoeg dezelfde maten,

Lees verder >
Voor 17:00 besteld, morgen al in huis!
€ 249,00
€ 149,00
Beschikbare Varianten

Meer Informatie

Deze stevige flightcase is geschikt voor zowel de Tyros 1, Tyros 2, Tyros 3, Tyros 4 als de Tyros 5 61 toetsen. Deze keyboards hebben namelijk nagenoeg dezelfde maten, maar bij een Tyros 1 dienen de lessenaarsteunen wel van het keyboard afgehaald te worden voordat hij in de flightcase past. De flightcase is uitgevoerd met wieltjes, handvatten en is gemaakt van zeer stevig materiaal. De materialen die gebruikt zijn voor de fabrikage zijn van hoge kwaliteit. De flightcase wordt gratis geleverd, bestel hem dus snel online!

Optimale bescherming

Deze koffer beschermt uw Tyros optimaal omdat er geen extra ruimte over is waardoor het keyboard kan gaan bewegen tijdens transport. In de hoeken binnenin de koffer zit extra opvulmateriaal om de Tyros ook voorin stevig op zijn plek houden. Het keyboard loopt taps toe en het is daarom belangrijk dat de opvulling precies aansluit bij de vorm van het keyboard. De koffer is voorzien van wieltjes en aan beide kopse kanten is een handvat bevestigd, zodat u de koffer ook eenvoudig met twee personen kunt dragen.

Universeel gebruik

Al onze flightcases zijn op maat gemaakt voor een specifiek veel verkocht instrument. Bovendien bieden wij deze flightcase voor een extra scherpe prijs omdat wij de flightcases rechtstreeks bij de fabrikant laten maken, dit helemaal naar óns ontwerp.Uiteraard zijn deze flightcases universeel te gebruiken. U kunt aan de hand van de hieronder aangegeven binnenmaten beoordelen of deze flightcase ook geschikt is voor uw instrument.

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Maximale diepte 51,10 cm
Maximale breedte 120,10 cm
Maximale hoogte 18,40 cm
Gewicht 13,00 kg
Diepte 45,50 cm
Breedte 114,00 cm
Productstatus Nieuw
Opgesteld in de showroom nee
Merk Oostendorp
Garantie 3 jaar
Kleur zwart
Binnenmaat - Hoogte 18,00
Binnenmaat - Breedte 114,00
Binnenmaat - Diepte 45,00
Artikelcode P002658