SALE tot wel 30% korting


Oostendorp P1 Deluxe IV PWH chroom digitale piano

Een compacte design piano, uitgerust met de nieuwste digitale klankbron en techniek van het topmerk Yamaha. Twee werelden komen samen in deze vernieuwde versie uit de Oostendorp P-serie. Binnen deze serie kunt u kiezen uit de P1 en de P2, die beiden een Basic en Deluxe uitvoering hebben. Daarnaast zijn alle uitvoeringen in zwart hoogglans (PE), zwart mat (B), en wit hoogglans (PWH) en wit mat (WH) leverbaar.

Lees verder >
Uitverkocht
Winkel Opgesteld Direct meenemen
Wezep Andere uitvoering Thuisbezorging
Hilversum Niet opgesteld Thuisbezorging

Meer informatie

Het is mogelijk om dit instrument eerst te huren vanaf € 60,00 per maand
Beschikbare Varianten
Voordeelbundels
Profiteer van extra voordeel op accessoires met de voordeelbundels van Oostendorp Muziek. Voeg het hoofdproduct toe aan uw winkelmand en kies vervolgens tot 4 extra accessoires met korting! Deze aanbieding geldt uiteraard ook in onze winkel.
+ € 19,95
(u bespaart € 30,00)
+ € 49,95
(u bespaart € 29,05)
+ € 59,95
(u bespaart € 39,05)
+ € 89,00
(u bespaart € 60,00)
+ € 79,00
(u bespaart € 10,00)
+ € 79,00
(u bespaart € 10,00)
beleef
Oostendorp P1 Deluxe IV PWH chroom digitale piano
Bekijk de video

Meer Informatie

Een compacte design piano, uitgerust met de nieuwste digitale klankbron en techniek van het topmerk Yamaha. Twee werelden komen samen in deze vernieuwde versie uit de Oostendorp P-serie. Binnen deze serie kunt u kiezen uit de P1 en de P2, die beiden een Basic en Deluxe uitvoering hebben. Daarnaast zijn alle uitvoeringen in zwart hoogglans (PE) en wit hoogglans (PWH) leverbaar.

Natuurgetrouw in klank en touché

De Oostendorp P1 is een digitale piano met een natuurlijke klank en touché. Uniek is de hoge positionering van de speakers in het meubel. Hierdoor functioneert het meubel tevens als klankkast en komt het geluid veel directer over op de pianist. Een veel natuurlijkere beleving dan bij de meeste digitale piano's in deze prijsklasse, waarbij de speakers veelal naar de vloer toe gericht zijn. Door de bovenklep open te zetten, klinkt de P2 nog voller.

Strak design meubel

De Oostendorp P1 onderscheidt zich met een prachtig zwart hoogglans design meubel. Met schuine kanten, een strakke afwerking en glanzende chroom details is de P1 een lust voor het oog. Om te voorkomen dat het bedieningspaneel afbreuk doet aan het meubel, is dit uit het zicht weggewerkt. 

Bijna net zo compact

De Oostendorp P1 is een tikje kleiner dan zijn broertje, maar nog steeds een héél compacte piano. Binnen het spectrum van de digitale piano's geen enkel instrument dat een breedte heeft van slechts 127,5 cm. Ook de hoogte van 108 cm is gering. Hierdoor is de P1 uitermate geschikt voor mensen die niet veel ruimte kwijt willen aan een piano.

Deluxe: meer én beter

Waar de Basic variant goed presteert, is de Deluxe uitmuntend! Deze uitvoering heeft niet alleen een hoogwaardigere pianoklank, maar heeft ook in functionaliteit en capaciteit veel meer te bieden. Allereerst bevat de Deluxe uitvoering de klank van een prachtige Yamaha CF concertvleugel, bijgestaan door een realistisch demper resonantie effect, Intelligent Acoustic Control (IAC) en Sound Boost. Daarnaast hebt u maar liefst 24 klanken tot uw beschikking, die u niet alleen op elkaar kunt stapelen, maar ook kunt 'splitten'. Deze extra mogelijkheden vragen natuurlijk meer capaciteit en daarom is dit instrument uitgerust met een maximale polyfonie van maar liefst 192 tonen (in plaats van 64 tonen bij de Basic uitvoering). De P1 Deluxe IV biedt, in tegenstelling tot de Basic-variant, ook de mogelijkheid om uw instrument te bedienen door middel van bijvoorbeeld uw Iphone of Ipad.

Meer speelplezier

U kunt naast de metronoom ook oefenen met 20 verschillende ritmes, die niet alleen uw tempovastheid zullen verhogen, maar ook uw speelplezier. Wanneer u met uw linkerhand gewend bent akkoorden te spelen, kunt u uzelf laten begeleiden door 20 verschillende piano styles. Waarschijnlijk wilt u uw spel ook wel eens opnemen, ook dit is mogelijk met de P1 Deluxe IV. Natuurlijk beschikt ook deze piano over een (dubbele) hoofdtelefoonaansluiting.

Volledig pianoklavier met Graded Hammer techniek

Door het Yamaha Graded Hammer Standard mechaniek voelt de Oostendorp P1 net zo realistisch aan als dat hij klinkt. Dit mechaniek bevat niet alleen 88 gewogen toetsen, maar de toetsen aan de linkerkant voelen ook zwaarder aan dan de toetsen aan de rechterkant. Net als bij een echte, akoestische piano.

Nieuwsgierig geworden?

Wilt u deze prachtige digitale piano in het echt bewonderen? Kom dan naar onze showroom in Wezep, waar u de Oostendorp P1 in alle rust kunt ontdekken. Deze staat in zowel zwart als wit hoogglans opgesteld. Wij staan u graag te woord en de koffie wordt vers voor u gezet. Mocht u een ander meubel prefereren met dezelfde onderliggende techniek, dan is dat natuurlijk ook mogelijk.

LET OP: De afgebeelde pianobank en hoofdtelefoon zijn optioneel verkrijgbaar.

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Opgesteld in Hilversum nee
Huurbedrag p/mnd € 60,00
Meegeleverde accessoires handleiding en adapter
Gewicht 65,0 kg
Diepte 43,0 cm
Breedte 127,5 cm
Hoogte 108,0 cm
Productstatus Nieuw
Opgesteld in Wezep nee
Merk Oostendorp
Garantie 5 jaar
Kleur wit hoogglans
Polyfonie 192
Opslag intern
Aansluitingen Hoofdtelefoon (2x), AUX OUT (L/L+R)(R), USB TO HOST
USB-audio nee
Opnamefunctie ja
Effecten Reverb (4 types), IAC, Damper Resonance, Sound Boost
Omschrijving klanken Piano (4), E. Piano (4), Organ (4), Clavichord&Vibraphone (4), Strings (4), Bass (4)
Aantal klanken 24
Aantal toetsen 88
Toongenerator Pure CF Sound Engine (Improved)
Vermogen 2 x 7W + 2 x 10W + 1 x 60W + 1 x 40W
Ingebouwde speakers ja
Touchscreen nee
Afsluitbaar nee
Pedalen 3
Klavier Gewogen Graded Hammer en aanslaggevoelig
Artikelcode P043293