page-loader-icon

Oostendorp P1 Deluxe III PWH chroom

Neem contact op voor de levertijd.
Oostendorp P1 Deluxe III PWH chroom is niet meer leverbaar. Bekijk hieronder de opvolger van dit product. Lees meer >
Het is mogelijk om dit instrument eerst te huren vanaf € 50,00 per maand

Meer Informatie

Een compacte design piano, uitgerust met de nieuwste digitale klankbron en techniek van het topmerk Yamaha. Twee werelden komen samen in de Oostendorp P-serie. Binnen deze serie kunt u kiezen uit de P1 en de P2, die beiden een Basic en Deluxe uitvoering hebben. Daarnaast zijn alle uitvoeringen in zwart hoogglans (PE) en wit hoogglans (PWH) leverbaar.

Natuurgetrouw in klank en touché

De Oostendorp P1 is een digitale piano met een natuurlijke klank en touché en een klassiek uiterlijk, een uiterst bijzondere combinatie. Uniek is de hoge positionering van de speakers in het meubel. Hierdoor functioneert dit tevens als klankkast en komt het geluid veel directer over op de pianist. Een veel natuurlijkere beleving dan bij de meeste digitale piano's in deze prijsklasse, waarbij de speakers veelal naar de vloer toe gericht zijn. Door de bovenklep open te zetten, klinkt de P1 nog voller.

Compact en strak afgewerkt

De Oostendorp P1 is ook een héél compacte piano. Binnen het spectrum van de digitale piano's is er geen enkel instrument dat een breedte heeft van slechts 127,5 cm. Ook de hoogte van 108 cm is gering. Hierdoor is het een kleine moeite om de P1 in uw interieur te passen. Daarnaast heeft het zwart hoogglans meubel een strakke uitstraling met subtiele chroom details en is het (minder fraaie) bedieningspaneel uit het zicht weggewerkt.

Deluxe: meer én beter

Waar de Basic variant goed presteert, is de Deluxe uitmuntend! Deze uitvoering heeft niet alleen een hoogwaardigere pianoklank, maar heeft ook in functionaliteit en capaciteit veel meer te bieden. Allereerst bevat de Deluxe uitvoering de klank van eenprachtige Yamaha CF concertvleugel, bijgestaan door een realistisch demper resonantie effect, Intelligent Acoustic Control (iAC) en Sound Boost. Daarnaast hebt u geen 9 maar 13extra klanken tot uw beschikking, die u niet alleen op elkaar kunt stapelen, maar ook kunt 'splitten'. Deze extra mogelijkheden vragen natuurlijk meer capaciteit en daarom is dit instrument uitgerust met een maximale polyfonie van maar liefst 192 tonen (in plaats van 64 tonen bij de Basic uitvoering).

Meer speelplezier

U kunt naast de metronoom ook oefenen met 14 verschillende ritmes, die niet alleen uw tempovastheid zullen verhogen, maar ook uw speelplezier. Wanneer u met uw linkerhand gewend bent akkoorden te spelen, kunt u uzelf laten begeleiden door 10 verschillende piano styles. Waarschijnlijk wilt u uw spel ook wel eens opnemen. Ook dit is mogelijk met de 2-sporen SMF recorder. En natuurlijk beschikt ook deze piano over een (dubbele) hoofdtelefoonaansluiting.

Volledig pianoklavier met Graded Hammer techniek

Door het Yamaha Graded Hammer Standard mechaniek voelt de P1 net zo realistisch aan als dat hij klinkt. Dit mechaniek bevat niet alleen 88 gewogen toetsen, maar de toetsen aan de linkerkant voelen ook zwaarder aan dan de toetsen aan de rechterkant. Net als bij een echte, akoestische piano.

Nieuwsgierig geworden?

Wilt u deze prachtige digitale piano in het echt bewonderen? Kom dan naar onze showroom in Wezep, waar u de Oostendorp P1 en P2 in alle rust kunt ontdekken. Beiden staan in zowel zwart als wit hoogglans opgesteld en u kunt hier ook het verschil horen tussen de Basic en Deluxe uitvoering. Wij staan u graag te woord en de koffie wordt vers voor u gezet.

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Meegeleverde accessoires handleiding en adapter
Gewicht 65,00 kg
Diepte 43,00 cm
Breedte 127,50 cm
Hoogte 108,00 cm
Productstatus Nieuw
Opgesteld in de showroom nee
Merk Oostendorp
Garantie 5 jaar
Kleur wit
Aantal toetsen 88
Toongenerator Pure CF Sound Engine
Ingebouwde speakers ja
Touchscreen nee
Afsluitbaar nee
Pedalen 3
Klavier Gewogen Graded Hammer en aanslaggevoelig
Artikelcode P042417