Johannus LiVE 3T blank eiken

De Johannus 3T is een veelzijdig orgel met een hoogstaande klank. Johannus maakt gebruik van geavanceerde technologie om de prachtige klank van bekende pijporgels beschikbaar te maken in elektronische orgels. 

Lees verder >
Niet op voorraad
€ 15.995,00

Meer Informatie

De Johannnus 3T LiVE is een orgel dat het pijporgel ontzettend dicht benaderd. De 3T maakt gebruikt van sampling-technologie die zorgt voor een ontzettend realistisch geluid. De dispositie van dit orgel is inwisselbaar, dat betekent dat u verschillende bekende pijporgels bespelen uit de hele wereld. Dit orgel combineert hiermee het beste uit twee werelden. Ook is het design, zoals van Johannus valt te verwachten, van goede kwaliteit en bijzonder stijlvol.

Verschillende orgels bespelen

In de Johannus 3T kunt u maar liefst 5 samplesets tegelijk inladen. Dit betekent dat u direct kunt schakelen tussen 5 verschillende orgels, dit gaat ontzettend snel dit komt door de Direct Streaming-techniek die is geïntegreerd. Het inladen van de samplesets is ontzettend eenvoudig, u plugt eenvoudig de USB-stick waarop de sampleset staat in de USB-aansluiting. Vervolgens kunt u 5 orgels opslaan in het geheugen van het orgel, zodat u direct kunt switchen tussen de verschillende orgels. De samples die worden gebruikt zijn van topkwaliteit, ze zijn namelijk opgenomen door geavanceerde apparatuur. Hierdoor zijn de samples bijvoorbeeld erg lang, dit zorgt ervoor dat de klank natuurlijk uitsterft, dit resulteert in een authentieke klank. U kunt de galm van de samplesets op 4 verschillende manieren beleven. Zo kunt u er voor kiezen om vanuit achteruit de kerk te luisteren, of juist van achter speeltafel.

Uitgebreide dispositie

De Johannus heeft een dispositie van 52 stemmen, ook wanneer een orgel dat u bespeelt minder stemmen heeft, beschikt u nog steeds over 52 verschillende klanken. Johannus vult de dispositie van het originele orgel namelijk aan met bijpassende stemmen. Verder heeft dit orgel ook een standaard dispositie, deze is tot stand gekomen door uitgebreid onderzoek van Johannus. Wereldwijd hebben ze bekeken welke stemmen het vaakst voorkomen op orgels, aan de hand daarvan hebben ze een standaard dispositie gemaakt.

Verschil met de 2T

De 3T is de grote broer van de 2T, zo heeft dit orgel een klavier meer en maar liefst 8 stemmen meer. Dit zorgt voor extra mogelijkheden bij het bespelen van dit orgel. Beide orgels staan bij ons opgesteld in de showroom, kom langs om deze orgels te beleven en de verschillen te bekijken.

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Productstatus Nieuw
Opgesteld in de showroom nee
Merk Johannus
Garantie 3 jaar
Kleur bruin
Artikelcode P043439