We vertellen graag meer over ons bedrijf


Wat we doen

Oostendorp Muziek is sinds 1977 specialist in toetsinstrumenten. In onze winkel in Wezep en onze webshop vindt u digitale piano’s, akoestische piano’s en vleugels, orgels, keyboards, stage piano’s en synthesizers van alle bekende merken en onze eigen merken. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor bijpassende accessoires. Daarnaast bieden wij verschillende diensten aan zoals reparaties, piano- en vleugelrevisies, taxatie, dagverhuur, lange termijn huur en een eigen transport- en verhuisdienst.

Waar we voor staan

Al sinds onze oprichting in 1977 staat klanttevredenheid centraal. Geen ‘snelle jongens’, maar vriendelijke en behulpzame mensen die nuchter en eerlijk zakendoen. Onze verkoopadviseurs hebben zelf een passie voor muziek en spelen allemaal piano of toetsen. Vanuit eigen ervaring kunnen zij u uitzonderlijk goed begeleiden in het vinden van een instrument dat bij u past. Ons doel? U het plezier van muziek maken laten beleven.

Waarom Oostendorp?

 • Ruime keuze in toetsinstrumenten
 • Meer dan 200 instrumenten in de showroom
 • Online bestellen met snelle levering
 • Eigen persoonlijke transportdienst
 • Inruil mogelijk
 • Piano huren voor langere termijn
 • Grote keuze in tweedehands instrumenten
 • Lange garantietermijnen
 • Eigen technische dienst
 • Eigen productieafdeling
 • Verschillende eigen merken met een sterke meerwaarde


Ons team

Het team van Oostendorp muziek bestaat uit meer dan 50 gedreven en gespecialiseerde medewerkers zoals verkoopadviseurs, pianotechnici, magazijn & transport medewerkers, inkopers, marketeers en de administratie afdeling. Iedereen draagt in zijn/haar rol bij aan het belangrijkste doel: u de beste beleving geven in het maken van muziek. 


Eigen merken Oostendorp Muziek

Oostendorp Muziek heeft in de loop der jaren veel geïnvesteerd in eigen merken die voorzien in een unieke behoefte.

Oostendorp Digital ClassicOostendorp Digital Classic piano

In 2007 zijn we gestart met de ontwikkeling van de Digital Classic piano’s en vleugels. Een Digital Classic piano is een digitale piano in een klassieke kast. De digitale elementen komen van het topmerk Yamaha en worden samen met de klassieke kast geassembleerd door onze eigen meubelmaker Gerrit in onze werkplaats. Deze lijn is intussen uitgebouwd tot verschillende piano- én vleugelmodellen, waaronder de later toegevoegde budgetmodellen P1 en P2. Meer weten? Lees hier verder over de Digital Classic lijn.

Sebastian Steinwald Sebastian Steinwald piano

Sebastian Steinwald is een eigen merk in akoestische piano’s van Oostendorp Muziek, met  piano's die helemaal naar onze specificaties zijn gebouwd. Sebastian Steinwald piano’s zijn ontwikkeld  in een jarenlange samenwerking tussen de fabrikant en onze toptechnici. Het resultaat: een prachtige lijn piano’s en vleugels met bijzondere eigenschappen. Dit merk voldoet aan alle kwaliteitseisen die wij als Oostendorp Muziek stellen aan de producten die wij verkopen.

Amadeus & Entrada

Deze merken bevatten meerdere productcategorieën, zoals digitale piano’s, pianobanken, speakers, koptelefoons en pianolampen. De producten kenmerken zich door de goede prijs/kwaliteit-verhouding, omdat wij deze rechtstreeks bij de fabrikant inkopen.


Geschiedenis Oostendorp Muziek

Oostendorp Muziek kent een lange en kleurrijke geschiedenis. In onderstaand tijdpad hebben we de belangrijkste mijlpalen voor u samengevat.

geschiedenis oostendorp

 

 


Oostendorp Muziek anno nu

We hebben ons de afgelopen jaren nog sterker toegespitst op onze corebusiness: toetsinstrumenten. Dit heeft gezorgd voor een toename van onze specialistische kennis. Geen enkel bedrijf in Nederland heeft zoveel verschillende toetsinstrumenten opgesteld én op voorraad. Deze specialisatie, in combinatie met de sterke positie van onze online shop, zorgt ervoor dat we in een moeilijke markt nog steeds snel groeien. Gelukkig zijn we door de jaren heen nooit ons einddoel uit het oog verloren: het plezier van muziek maken delen met onze klanten!