7,5% Extra Cyberkorting! Automatisch toegepast in de winkelwagen

banner showroom Hilversum

Beleef Muziek in Wezep

In onze showroom in Wezep vindt u een uitgebreid aanbod van meer dan 200 toetsinstrumenten die speelklaar staan opgesteld - vleugels, piano's, digitale piano's, keyboards, orgels en meer. Om u persoonlijk van dienst te kunnen zijn en u te helpen bij het vinden van het perfecte instrument kunt u vandaag nog een afspraak inplannen met één van onze specialisten. De verse koffie, thee, cappucino of anders staat voor u klaar. Tot snel in Wezep! Liever onze showroom in Hilversum bezoeken?

Piano kopen Wezep

Bereikbaarheid Showroom Wezep

Wilt u een specifiek instrument uitproberen? U kunt bij het product zien of deze opgesteld staat in de winkel. Als dit niet het geval is, neemt u dan gerust contact met ons op. Wij kunnen er dan mogelijk voor zorgen dat het product alsnog speelbaar opgesteld wordt. Wanneer u een afspraak maakt weet u bovendien zeker dat er een specialist aanwezig is die u te woord staat.

Ik kom met de auto

De showroom in Wezep vindt u op 500 meter vanaf de A28. Tevens zijn wij vanuit de richting Heerde (A50) makkelijk bereikbaar, daar wij aan de doorgaande weg in Wezep zitten. Gratis parkeren kunt u op ons eigen terrein.

Ik kom met het openbaar vervoer

Oostendorp Muziek ligt ongeveer 1,5 km van treinstation Wezep. Dit kunt u te voet afleggen door de Stationsweg af te lopen, maar we kunnen u ook evt. van het station ophalen. Wilt u hiervan gebruik maken? Neem gerust contact op. Controleert u altijd zelf de reis: www.9292ov.nl


 

Foto Wezep Balie

Foto Wezep Piano's

Foto Wezep Vleugels

Foto Wezep Digital

Foto Beneden Wezep